Com comprar Binance (BNB)

Binance Els tokens de moneda (BNB) són el testimoni natiu del Binance intercanvi. Atès que els tokens BNB ofereixen descomptes en les taxes de canvi de Binance, us recomanem que compreu els tokens BNB directament a Binance intercanvi.

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i més coneguts del món. Els avantatges de comprar BNB directament és que us beneficieu de ser titular de tokens amb comissions de canvi reduïdes i podreu experimentar de primera mà la potència d’aquesta plataforma. Binance és pràcticament la plataforma de comerç més avançada del planeta, que inclou centenars de fitxes.

Consulteu la nostra guia detallada sobre Invertir en Binance per obtenir més informació sobre per què Binance és una bona inversió, llegiu la nostra revisió de Binance per als comerciants o visiteu Binance.

Utilitzeu el codi de descompte: EE59L0QP per obtenir un 10% de devolució en contra de totes les comissions de negociació.

Altres borses que actualment venen Binance inclouen:

Paybis

Paybis operar una plataforma de compra de Bitcoin i criptomonedes molt fiable en la qual podeu comprar BNB i una àmplia gamma d’altres criptogràfics sense utilitzar res més que la vostra targeta de crèdit o dèbit. Han existit des del 2014 i han ajudat centenars de milers de persones a comprar Bitcoin.

Si simplement voleu comprar BNB i mantenir-lo, aquesta és una de les maneres més senzilles de comprar BNB amb una targeta de crèdit o de dèbit.

Llegiu la nostra revisió o visita de Paybis Paybis.

Poloniex

Poloniex es va fundar als EUA el 2014 i ràpidament s’ha convertit en un intercanvi d’elecció molt popular per a molts operadors de criptografia que volen combinar una àmplia gamma d’actius amb un gran valor. Segueixen ampliant el seu ventall d’actius tot el temps, amb més de 100 opcions de parells diferents disponibles per al comerç. Amb una aparença recentment renovada, l’intercanvi també es veu més professional que mai amb el comerç de futurs i amb un apalancament de fins a 100: 1, ara també disponible.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Poloniex Poloniex.

Com comprar Binance (BNB) Com comprar Binance (BNB) Com comprar Binance (BNB)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Compra instantània

Millor per

Facilitat d’ús

Compte mínim

Cap

Compte mínim

50 dòlars

Mínims del compte

Cap

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Què és Binance Coin (BNB)?

Binance Coin o ‘BNB’, és una criptomoneda desenvolupada i llançada per Binance, el principal intercanvi de criptomonedes del món.

Què fa?

Tot i que Binance és una borsa molt popular, la companyia busca ampliar les seves operacions per incloure una varietat de serveis diferents. Binance Coin es va crear per servir tot aquest ecosistema.

De moment, la gran majoria dels usuaris utilitzen BNB per pagar diversos honoraris. Tot i que es poden pagar comissions amb altres actius, l’ús de BNB proporciona als seus usuaris descomptes en aquestes comissions.

Tot i que s’utilitza principalment com a mitjà per pagar comissions a l’intercanvi Binance, l’estructuració de BNB com a criptomoneda permet facilitar transaccions diàries similars a monedes com Bitcoin, Litecoin i molt més.

Com funciona Binance Coin (BNB)?

Binance Coin s’estructura com un testimoni ERC-20. Això significa que està construït utilitzant la solidesa com a llenguatge de codificació i que opera a la part superior de la cadena de blocs Ethereum.

El testimoni es va distribuir en una ICO passada i està limitat a un total de 200.000 milions de BNB. Aquest total acabarà sent estàtic en 100.000 milions de BNB, ja que Binance té la intenció de “cremar” tokens de forma rutinària cada tres mesos. Fins ara, Binance ha sofert 6 cicles de gravació diferents.

Desenvolupaments projectats?

Actualment estructurat a la xarxa Ethereum, Binance Coin aviat es renovarà. L’equip de Binance ha indicat que BNB aviat passarà de la xarxa Ethereum a la seva pròpia cadena de blocs, Binance Chain. No s’ha donat cap cronologia exacta per a aquesta transició.

Ideologia subjacent?

Binance Coin sembla estar lliure d’una ideologia subjacent. La seva existència és únicament com un mitjà perquè Binance capti un percentatge més elevat de comissions associades a la negociació, cotització, etc., de criptomonedes..

Acceptació i controvèrsies?

A causa de la popularitat de l’intercanvi Binance, Binance Coin ha crescut junt amb ell. Aquesta adopció ha comportat la necessitat d’opcions de custòdia, ja que ara hi ha una sèrie de serveis de cartera que donen suport a l’actiu.

Més enllà del suport a la custòdia, la moneda Binance ha semblat una modesta adopció de diverses empreses afiliades a Binance Exchange. Aquestes afiliacions obren l’oportunitat que BNB s’utilitzi per a despeses de viatge, pagaments de factures, inversions i molt més.

Al llarg del seu curt cicle de vida, Binance Coin ha romàs relativament lliure de controvèrsies. Tot i que hi ha hagut casos en què els comerciants sospiten de la manipulació del mercat que implica BNB, això no és diferent de la majoria d’altres criptomonedes. Quan augmenta la preocupació, és el potencial per a BNB de ser vist com una seguretat. Si es trobés aquest cas, hi hauria greus ramificacions per a Binance i BNB.

Regulació?

El president executiu de Binance, Changpeng Zhao, ha afirmat que BNB no és una seguretat i que diversos organismes reguladors han fet aquesta distinció en funció dels seus atributs únics.

A Amèrica del Nord, però, hi ha hagut poc o cap comentari sobre els BNB per part dels reguladors reals. Malgrat el tractament de BNB en certes parts del món, hi ha el risc que els reguladors, com la SEC, considerin l’actiu un valor. El simple fet que el testimoni es va vendre a través d’ICO i que Binance controla directament i obté beneficis de BNB, el posa en risc.

A més, es creu que molts dels seus usuaris consideren la participació de BNB com una inversió, a causa del potencial de deflació com a conseqüència de les seves cremades trimestrals de monedes.

La conclusió és que no hi ha hagut cap declaració oficial d’una manera o altra sobre l’estatus regulador de BNB a Amèrica del Nord.

Qui ho va fer?

Binance Coin va ser creada pels desenvolupadors de Binance Exchange el 2017.

Promo
banner
Promo
banner