How to Short Bitcoin (BTC): una guia fàcil de seguir

Aprendre a reduir Bitcoin (BTC) és una habilitat essencial per aprendre si voleu convertir-vos en un comerciant professional de criptografia. Cal destacar que el shorting és una estratègia d’inversió avançada que presenta un alt nivell de risc. Tanmateix, si domineu l’habilitat, obtindreu la capacitat d’adquirir rendiments massius durant els moments de disminució del valor de mercat.

Què és la venda curta?

La venda a curt termini és un mètode d’inversió que us permet beneficiar-vos de la baixada del preu d’un determinat actiu. Quan un inversor especula sobre la disminució d’un actiu negociable com ara Bitcoin, accions o altres preus de valors, pot obtenir beneficis mitjançant curtmetratges. En un escenari de venda curta, aposteu pel preu de l’actiu en qüestió.

Per què voldries reduir el Bitcoin??

Tot i que a llarg termini és fàcil veure que Bitcoin continua experimentant una apreciació del preu, hi ha infinites raons per reduir aquesta criptomoneda. El mercat és volàtil i, en lloc de deixar reposar les vostres participacions durant els períodes de disminució del valor de mercat, podeu assegurar-les amb curtmetratges.

Cicle de preus anuals de Bitcoin

Cicle de preus anuals de Bitcoin

Com funciona Bitcoin Shorting

Per entendre el curt, examinem primer la indústria que va crear aquest mètode, les accions. Al mercat de valors, la venda a curt termini és una estratègia d’inversió popular. Per aconseguir un curt, un inversor manlleva una quantitat determinada de les accions que creuen que disminuiran el seu valor. Tan bon punt l’inversor rep aquestes accions, les ven al valor de mercat actual. Un cop baixi el preu dels actius, l’inversor pot tornar a comprar les accions i retornar-les al prestador.

Pantalons curts de Bitcoin

Tot i que l’actiu és diferent, l’escurçament de Bitcoin funciona de la mateixa manera. Un operador de criptografia prestarà Bitcoin abans d’una caiguda prevista del mercat. Tan bon punt l’inversor rep el seu Bitcoin, els actius es venen. Després que el valor de Bitcoin completi el seu descens, l’inversor recompra Bitcoin amb els fons de vendes originals.

Com que el preu de Bitcoin és més barat que quan el vau demanar en préstec, podeu amortitzar el vostre préstec i mantenir la diferència en la devolució i en les accions comercials totals. Aquí teniu un exemple específic de curtes accions.

Exemple de curtcircuit

Jeremy manlleva 5 Bitcoin’s a 12.000 dòlars per peça. De seguida ven aquestes monedes per 60.000,00 dòlars. Passen uns dies. El tercer dia, la intuïció de Jeremy va resultar correcta. El preu de Bitcoin va fer una correcció important a 10.000,00 dòlars.

A continuació, Jeremy recompra Bitcoins utilitzant els 60.000 dòlars que tenia de la venda inicial de les seves participacions. Atès que el preu de Bitcoin va caure 2.000 dòlars cada un, Jeremy rep sis Bitcoins per la seva compra. Després, torna els cinc bitcoins al prestador. L’últim Bitcoin és el seu benefici.

Jeremy pot vendre aquest Bitcoin i mantenir els 10.000 dòlars, o pot utilitzar els seus ingressos per fer altres inversions. Si no hagués reduït el mercat, només mostraria pèrdues a la seva cartera. Fins i tot si hagués canviat els seus actius a monedes estables, només faria la diferència de preu respecte a les seves participacions originals i la caiguda del valor. En canvi, ha multiplicat el seu ROI amb aquest mètode de negociació avançat.

Com reduir el Bitcoin?

Avançar Bitcoin és més fàcil que mai avui. El primer pas és localitzar una plataforma fiable que permeti operacions amb palanquejament. Aquestes plataformes s’especialitzen en préstecs d’inversió en risc d’escassetat.

És important destacar que haureu de tornar el préstec que tingueu, més les comissions. Si endeu deu deu Bitcoin, haureu de recuperar aquestes monedes quan sigui el moment de tornar el vostre préstec. Per assegurar-vos que compliu la vostra promesa, aquestes plataformes requereixen que els usuaris facin un dipòsit o un marge.

Els vostres requisits de marge actuen com una forma de garantia o seguretat. Aquestes participacions retrocedeixen la vostra posició amb l’objectiu d’assegurar la devolució de les accions en la data futura acordada. Si el vostre curt comença a anar malament, el vostre prestador pot, i molt probablement, trucarà al vostre marge. La majoria de les plataformes només us han de proporcionar un avís ràpid per fer-ho. Per aquestes raons, és imprescindible llegir tots els detalls detallats del vostre acord breu de Bitcoin.

Maneres de reduir el Bitcoin

Avui hi ha diverses maneres de reduir el Bitcoin. Cadascuna d’aquestes tècniques proporciona els seus propis avantatges i desavantatges. Heu de tenir en compte tota la situació abans de decidir quina estratègia s’adapta millor a les vostres necessitats.

Venda curta: contracte per diferència (CFD)

Una de les maneres més populars d’escurçar Bitcoin és mitjançant l’ús de CFD. Els CFD us permeten escurçar Bitcoin sense comprar cap moneda directament. En lloc d’això, signeu un CFD i accepteu de pagar només la diferència entre el preu de l’actiu en el moment del vostre préstec i el tipus de contracte. Els CFD són populars perquè són més còmodes i rendibles perquè no cal fer compres addicionals.

Com reduir el CFD

eToro és el principal intercanvi de serveis de negociació de criptomonedes CFD. Per començar, haureu de crear un compte. Per sort, el procés és senzill. En particular, heu de verificar la vostra identitat i compte per correu electrònic abans de poder utilitzar la plataforma.

Un cop estigueu configurat, el curtmetratge és senzill. Tot el que heu de fer és obrir una operació amb l’instrument BTC / USD. A continuació, heu de seleccionar “Vendre” entre les opcions. Se us dirigirà a una pantalla que us permetrà configurar tots els detalls del vostre CFD. No és més fàcil que això. El millor de tot és que eToro té una interfície avançada que és fàcil de navegar. En aquest formulari, podeu estar al dia de tots els desenvolupaments del mercat.

Advertiment: Tingueu en compte que tota negociació comporta risc. El 67% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut només té finalitats educatives i no és un consell sobre inversions.

Intercanvi en curt

Actualment, hi ha moltes borses al mercat que ofereixen serveis de curta durada. La majoria d’aquestes plataformes us permeten aprofitar la vostra estratègia de curtcircuit. L’abreujament amb palanquejament és l’acte de demanar més préstec a Bitcoin de l’intercanvi que el que teniu abans de la venda.

Abocament de preus de Bitcoin

Abocament de preus de Bitcoin

El comerç amb palanquejament és una de les estratègies més arriscades del mercat. Es necessita una comprensió ferma de les condicions del mercat i de la seva inversió. A més, realment necessiteu un temps impecable per tenir èxit amb aquesta estratègia. Si l’intercanvi sembla que les seves inversions s’acreguin, tancaran el vostre comerç abans d’hora, mantindran el marge i us faran amortitzar el vostre préstec..

Comprendre quan cal curt

Hi ha certs moments en què l’escurçament de Bitcoin és més complicat que d’altres. Per exemple, escurçar Bitcoin contra les tendències alcistes a llarg termini pot ser difícil, com a mínim. Bitcoin té una manera d’augmentar lentament el seu valor. Inversament, aquest actiu digital pot generar milers de dòlars en valor de mercat en qüestió de minuts. Aquests escenaris posen en perspectiva per què els nous inversors poden completar amb èxit el curtcircuit.

Comprendre la mentalitat del mercat

També és important tenir en compte la mentalitat d’altres comerciants del mercat. Si curteu Bitcoin i, de sobte, el preu comença a disparar ràpidament, haureu d’afanyar-vos a tornar a comprar els vostres actius. Malauradament, qualsevol altre inversor que hagi pres la mateixa decisió intentarà complir la mateixa tasca.

Aquest impuls sobtat de recompra de Bitcoin fa augmentar dràsticament el valor de mercat. Quan aquest escenari es desenvolupa, és el que es coneix com una petita compressió. Els estrets curts s’afegeixen a les vostres pèrdues en aquesta posició. Per evitar aquest escenari, heu d’estar atents a les valoracions del mercat.

Vendes de Bitcoin anteriors 

El mercat Bitcoin té nou anys de dades comercials per fer-ne una còpia de seguretat ara. Una visió ràpida del passat de Bitcoin i podeu veure fàcilment escenaris que van iniciar vendes importants. Com més entengueu aquests escenaris, més fàcil serà identificar la propera gran venda del mercat. Aquests són alguns dels principals motius pels quals els preus de Bitcoin van tartamudear en el passat.

Abocament de balenes de Bitcoin: com reduir el Bitcoin (BTC)

Abocament de balenes de Bitcoin: com reduir el Bitcoin (BTC)

Preocupacions normatives

Atès que el mercat criptogràfic encara es troba en les seves primeres etapes, encara hi ha molta incertesa reguladora al voltant d’aquesta indústria. En cas que un país important prohibicions o adopta una posició anti-Bitcoin, el mercat s’ajustarà en conseqüència.

Principals intercanvis d’intercanvi: Bitcoin curt

La història ha demostrat que els principals hacks d’intercanvi poden aconseguir preus de Bitcoin en qüestió de minuts. Un famós exemple d’aquest escenari es va produir durant el pirateig de Mt.Gox. En el moment, Muntanya Gox va ser l’intercanvi de Bitcoin més gran del món. La seva pirateria va fer que els preus de Bitcoin es reduïssin durant mesos.

Forquilles dures

Les forquilles dures es produeixen quan la comunitat darrere d’un projecte de criptografia es divideix en una actualització determinada. En una bifurcació dura, alguns dels miners es neguen a canviar al nou protocol. Això crea dues cadenes de blocs separades des del moment en què la forquilla avança. En conseqüència, les forquilles dures també creen una fractura en una comunitat de suport a les monedes.

Els preus de Bitcoin van experimentar una davallada quan la comunitat es va dividir entre les mides de blocs de transaccions. Finalment, la fila va conduir a la creació de Bitcoin Cash. Avui en dia, les dues monedes tenen un fort seguiment al mercat.

Actualitzacions retardades

Hi ha un altre escenari relacionat amb l’actualització que pot fer baixar el preu d’un actiu digital. Quan les actualitzacions importants veuen retards considerables, pot provocar una pèrdua de fe per part dels inversors. Aquesta pèrdua de fe es demostra en moviments negatius de preus.

Bitcoin va veure alguns desavantatges significatius en els preus quan els desenvolupadors van ajornar l’actualització de SegWit. SegWit va reduir la mida de les transaccions en un intent de combatre la congestió del mercat a la cadena de blocs de Bitcoin. Aleshores, la congestió de la xarxa era insuportable. En conseqüència, cada retard es va produir amb moviments negatius de preus.

Desenvolupadors que surten del projecte

Un altre fet important que pot afectar el preu d’una moneda és la sortida d’un membre clau de la plataforma. Els desenvolupadors de blockchain tenen molta demanda. Els principals programadors són respectats a tota la indústria. Quan es deixa un projecte, pot simbolitzar el començament del final d’una moneda. També pot representar un canvi en la funcionalitat principal de la moneda avançant. Sigui com sigui, als inversors no els agrada veure marxar aquests nois.

Escenaris de riscos futurs

També hi ha possibles escenaris futurs que podrien afectar negativament el preu de Bitcoin. Per exemple, si es trenca l’algorisme criptogràfic de resum de Bitcoin, la moneda quedarà insegura i el seu valor de mercat caurà en picat. En la mateixa línia de pensament, les principals explotacions de codificació també podrien fer perdre la fe als inversors en aquesta criptomoneda.

Normativa futura

Els canvis normatius al mercat són potser les amenaces més grans per als preus de Bitcoin. En el passat, els principals països, com la Xina, han exercit una forta pressió sobre el mercat. El 2017, la Xina va prohibir tots els intercanvis i les ICO del país. Aquestes accions van reduir dràsticament el preu de Bitcoin després de les notícies.

Satoshi’s Back

El creador anònim de Bitcoins, Satoshi Nakamoto, s’ha mantingut a l’ombra durant els darrers dos anys. Els primers dies de Bitcoin, Nakamoto va extraure més d’un milió de monedes. Aquestes monedes han estat assegudes a les seves carteres des del primer dia. Si aquestes monedes entressin al mercat, el preu de Bitcoin veuria una gran correcció per reflectir l’oferta afegida.

Riscos del curtcircuit de Bitcoin

Les vendes a curt es consideren una estratègia comercial arriscada perquè limiten els guanys fins i tot quan augmenten les pèrdues. El curtcircuit és especialment arriscat si el prestador reclama els actius abans que els preus tinguin la possibilitat de baixar. Hi ha algunes tècniques que podeu utilitzar per simplificar el procés, però no n’hi ha cap prova completa.

Examinem el mateix exemple d’abans d’utilitzar els bitcoins de 12.000 dòlars que van baixar a 10.000 dòlars. En el primer escenari, el curt es va completar segons el pla, el preu de Bitcoin va caure i l’inversor va pagar els seus deutes amb el prestador. Ara anem a veure què passaria si el preu de Bitcoin no baixés.

Exposició al màxim risc

Diguem que el preu de Bitcoin va augmentar fins als 13.000 dòlars en lloc de baixar. En aquesta situació, el prestador sol·licitava el seu préstec. El prestador tancaria el vostre comerç i mantindria el vostre marge. A més, hauríeu de tenir un valor de Bitcoin de 65.000 dòlars en lloc del valor original de 60.000 dòlars de Bitcoin que vau demanar en préstec.

Shorting Bitcoin: resum

El curtcircuit és una bona manera d’obtenir beneficis addicionals. Tanmateix, si no coneixeu el mercat o no esteu familiaritzat amb el mercat, el curtcircuit és una de les maneres més ràpides de perdre el botí. Per aquestes raons, cada inversor ha de fer algunes cerques d’ànima abans de saltar al mercat de curtes. Dit això, el curtcircuit és una eina poderosa que proporciona als inversors un ROI enorme quan es completa correctament.

Promo
banner
Promo
banner