Com comprar Bitcoin al Canadà

Comprar Bitcoin al Canadà ara és més fàcil que mai amb opcions específiques canadencs més fiables i amb més corredors internacionals que ofereixen opcions als residents canadencs..

En aquest article, detallarem com podeu comprar Bitcoin (BTC) i altres criptomonedes de qualsevol província del Canadà.

Coses a tenir en compte abans de comprar Bitcoin al Canadà

Abans de començar, hi ha algunes coses que cal tenir en compte a l’hora de comprar el vostre Bitcoin al Canadà. Són importants per ajudar-vos a triar l’hora correcta i el servei correcte per fer la vostra compra de Bitcoin.

Posició al mercat: Per descomptat, aquest és un factor enorme quan invertiu en qualsevol actiu. Potser, encara més, el cas en comprar Bitcoin. Està subjecte a moviments de preus més acusats que la inversió en accions, per exemple. En aquest cas, voleu ser plenament conscients del preu de mercat en el moment de comprar.

Comissions o límits de negociació: Aquests poden variar des de molt competitius fins a molt alts segons el servei que escolliu per comprar el vostre Bitcoin. Assegureu-vos sempre de comprovar tots els càrrecs i càrrecs abans de fer una compra.

Reputació del servei: Tot i que tots els serveis que hem escollit són alguns dels més fiables, heu de tenir en compte que no totes les plataformes de venda de Bitcoin són tan confiables. Podeu reduir el risc aquí assegurant-vos que realitzeu una certa diligència.

Els millors llocs per comprar Bitcoin (BTC) & Crypto al Canadà

Coinberry

Coinberry facilita l’accés a Bitcoin al Canadà sense cap problema i comprar o vendre l’actiu ràpidament a través de la seva plataforma fàcil d’utilitzar. Han existit des del 2017 i tenen una sèrie d’associacions de gran confiança que els han creat amb una sòlida reputació de criptomoneda. També estan registrats a FINTRAC com a empresa de serveis monetaris, per la qual cosa són molt fiables des d’aquest punt de vista.

Podeu tenir el compte obert i verificar KYC aquí en un tres i no res i Coinberry també garanteix el millor entorn de valor possible per comprar o negociar el vostre Bitcoin i la resta d’actius admesos. Sense comissions de dipòsit ni de retirada i una comissió de negociació del 0,5%, són un dels serveis més econòmics on podeu comprar Bitcoin al Canadà mitjançant la vostra transferència de dèbit, targeta de crèdit, transferència bancària o Interac. Cal tenir en compte, però, que, com a creador de mercats, aplicaran un diferencial a l’actiu.

En general, proporcionen un servei segur, súper còmode i de confiança amb costos competitius baixos. Com a avantatge addicional i característica única, també teniu la possibilitat de reduir el Bitcoin Coinberry si aquesta és una estratègia que us interessa.

També ofereixen: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) i Stellar Lumens (XLM).

Per obtenir més informació, podeu dirigir-vos a Coinberry i començar a cotitzar ara mateix.

Riquesa senzilla

Wealthsimple és una empresa de tecnologia financera amb seu a Canadà que ofereix serveis de negociació més tradicionals des del 2014. Ofereixen comerç d’accions sense comissions i un servei d’assessorament de robo de comerç automàtic i recentment han llançat el seu servei de criptografia dedicat.

Actualment, només està disponible a Canadà i us ofereix l’oportunitat de comprar i vendre Bitcoin o Ethereum durant tot el dia mitjançant la seva aplicació mòbil extremadament fàcil de navegar per a iOS i Android. Wealthsimple també garanteix que el procés de registre sigui ràpid, només trigarà uns minuts i que el servei sigui accessible per a tothom sense que es requereixin mínims de compte..

Segons la companyia, no cobren comissions ni comissions per aquests serveis i, per tant, no obtenen cap altre ingrés per les vostres activitats de comerç criptogràfic a més d’un petit diferencial que s’incorpora des d’1,50 dòlars per cada 100 dòlars de Bitcoin negociat i que també ajuda a cobrir els costos associats a l’emmagatzematge a través del seu soci de tercers, Gemini. Això proporciona una gran oportunitat per participar-hi al començament d’una oferta de valor emocionant, nova i de gran valor en comprar Bitcoin al Canadà.

També ofereixen Ethereum (ETH).

Podeu fer una ullada a la nostra revisió completa de Wealthsimple o dirigir-vos directament a Wealthsimple Crypto per començar de seguida.

Paybis

Paybis operar una plataforma de compra de Bitcoin i criptomonedes molt fiable en la qual es pot comprar Bitcoin i una àmplia gamma d’altres criptogràfics sense utilitzar res més que la seva targeta de crèdit o dèbit. Han existit des del 2014 i han ajudat centenars de milers de persones a comprar Bitcoin.

El servei és extremadament fàcil d’utilitzar i només triga uns 15 minuts a registrar-se per utilitzar-lo la primera vegada. Això inclou comprovacions KYC completes per a la vostra seguretat i configurar una cartera de tercers que és necessària, ja que Paybis només facilita la transacció.

Podeu registrar-vos ràpidament amb Paybis i comprar Bitcoin al Canadà i a més de 100 països amb tarifes competitives en funció dels mètodes de pagament que utilitzeu. També proporcionen un excel·lent sistema d’assistència i guies detallades detallades sobre com completar les transaccions. Aquesta comoditat i aquest nivell de confiança els han convertit en una de les millors opcions al Canadà i a tot el món.

També ofereixen: També ofereixen: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) i Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO) , Tron (TRX).

Consulteu la nostra revisió completa de Paybis o aneu directament a Paybis per comprar Bitcoin.

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i més coneguts del món. Com a comerciant canadenc, també podeu utilitzar Binance per comprar Bitcoin. Hi ha lleugeres diferències a l’hora d’utilitzar borses com Binance en lloc de comprar directament el vostre Bitcoin, a través dels altres serveis esmentats.

Les principals diferències clau són que en la compra a Binance també es pot comprar a altres operadors del mercat a través de l’intercanvi. Això pot significar un gran valor en termes de preu i costos. Binance cobra entre l’1% i el 3,5% per les compres directes de Bitcoin mitjançant la vostra targeta de crèdit, dèbit o transferència bancària, tot i que si voleu comprar Bitcoin mitjançant un altre criptogràfic, la comissió pot arribar a ser del 0,1% d’altres operadors de la borsa..

El procés per començar també és igual de convenient. Tot el que heu de fer és registrar-vos a Binance i completar els controls KYC que tenen instal·lats. Per a les compres directes de Bitcoin, s’associen amb Simplex com a proveïdor de pagaments que també garanteix que les transaccions es mantinguin segures. No haurien de passar més que uns minuts per completar la compra de Bitcoin amb Binance.

També ofereixen més de 100 de les criptomonedes més populars, si voleu comprar altcoins, inclosa Binance (BNB), aquesta és una gran opció.

Per obtenir més detalls, podeu veure la nostra revisió de Binance o anar directament a Binance bescanviar-se per registrar-se i començar a negociar. Utilitzeu el codi de descompte: EE59L0QP per reclamar un 10% de devolució sobre comissions de negociació.

Kraken

Kraken és un dels intercanvis de criptografia més antics de la indústria. Han estat operant des de fa més d’una dècada i amb això han guanyat un ampli respecte a la indústria entre els comerciants. Ofereixen cotitzacions a tot el món en Bitcoin i en moltes més criptomonedes, incloses a Canadà.

Les seves taxes baixes ajuden a aconseguir Kraken una opció molt atractiva per als comerciants. Si voleu comprar cripto a l’instant amb la vostra targeta de crèdit o dèbit, obtindreu una comissió del 3,75% + 0,25 EUR per la vostra transacció, tot i que podeu canviar mitjançant el canvi per comissions que comencin des del 0% de fabricant i del 0,10% de comprador.

Dues de les funcions comercials molt populars i úniques que trobareu a Kraken són la possibilitat de negociar futurs criptogràfics i l’oportunitat de negociar amb marges criptogràfics amb un ampli apalancament de fins a 50: 1. Això és fantàstic per als comerciants més avançats i es pot fer a través de les també innovadores plataformes comercials de Kraken.

Amb les plataformes comercials disponibles per adaptar-se a diferents nivells d’experiència comercial, trobareu que Kraken s’adapta bé a vosaltres, independentment del nivell en què comercieu. Aquí es fa càrrec de tothom, des de principiants fins a veterans experimentats.

A Kraken també trobareu: Una àmplia gamma de més de 40 criptos més, inclosos Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) i molt més.

Per obtenir més informació, sempre podeu consultar la nostra revisió completa de Kraken o anar directament a la pàgina Kraken lloc web per obtenir més informació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner