Les millors plataformes de negociació de CFD

El comerç de CFD és cada vegada més popular. Això és gràcies a la gran flexibilitat que ofereix aquesta forma de negociació de derivats. Podeu beneficiar-vos d’ambdós costats del mercat i en alguns dels entorns de negociació més segurs i de baixa taxa gràcies als millors corredors de CFD.

Tots aquests corredors ofereixen accés a algunes de les millors plataformes de negociació més completes de la indústria. Atès que les millors plataformes de negociació són fonamentals per a la vostra vida diària en operacions de negociació, hem elaborat aquest top 5 dels millors disponibles.

Les millors plataformes de negociació de CFD

XM és un nom de corredor ben reconegut a la indústria i una de les millors opcions per negociar CFD al mercat actualment. Existeixen des del 2009 i estan regulats de manera molt segura a tot el món.

Quan es tracta de les plataformes comercials disponibles aquí, tindreu accés a dues de les més respectades del món. Es tracta de plataformes comercials MT4 i MT5 de MetaQuotes. Metatrader 4 existeix des de fa gairebé dues dècades i segueix sent l’elecció ideal per a la majoria de comerciants nous o experimentats de la indústria.

Podeu desitjar negociar alguns dels més de 1.200 CFD disponibles amb XM a través d’aquestes plataformes que ofereixen un entorn extremadament robust i fàcil d’utilitzar. El que fa que ambdues plataformes siguin les preferides fermament més enllà de la facilitat d’ús és que podeu personalitzar molt bé tots els gràfics i indicadors que mireu. Les plataformes inclouen un gran nombre d’eines i indicadors de gràfics que podeu utilitzar a l’hora d’estudiar els actius.

Més enllà d’això, les dues plataformes comercials són extremadament lleugeres i poden funcionar en gairebé qualsevol dispositiu. Aquest és un avantatge important per no perdre cap moviment del mercat i executar les seves operacions ràpidament. XM també els ofereix en els tres formularis disponibles per a ordinadors, basats en web i mòbils.

Per obtenir més informació sobre XM, els seus actius, plataformes comercials i tot el que tenen per oferir, no dubteu a consultar la nostra revisió completa de XM o visiteu-la XM.

Les millors plataformes de negociació de CFD

AvaTrade és un altre agent de llarga tradició que ha establert una forta presència i seguiment en el sector. Existeixen des del 2006 i el corredor amb seu a Irlanda és considerat per molts com un dels millors corredors de negociació de CFD disponibles.

Amb Avatrade podeu canviar els seus centenars de CFD disponibles a través de diverses plataformes comercials. Aquests inclouen tant MT4 com MT5, així com la plataforma de comerç propietària Avatrade basada en web i la plataforma propietària AvatradeGO disponible per al comerç mòbil..

Aquestes plataformes ofereixen un atractiu visual molt millorat i, alhora, són extremadament intuïtives i fàcils d’utilitzar. També podreu accedir a una àmplia gamma d’eines i funcions per ajudar-vos a crear una experiència comercial totalment personalitzada. Ambdues plataformes de negociació també ofereixen una execució de comandes extremadament ràpida i una sèrie de funcions úniques que Avatrade posa a la vostra disposició per ajudar-vos a gestionar el risc.

La nostra revisió completa d’Avatrade sempre està disponible també per ajudar-vos a comprendre més a fons tot el que aquest broker superior pot oferir o visitar AvaTrade.

Les millors plataformes de negociació de CFD

eToro és, sens dubte, un dels noms més reconeguts de la indústria a l’hora de negociar CFD. També ofereixen un dels entorns de negociació més fàcils d’utilitzar, recolzat per la seva plataforma de comerç propietària molt popular que facilita el comerç de CFDs més que mai.

Aquesta és l’única plataforma de negociació que ofereix eToro juntament amb la seva variació de negociació per a mòbils, però té una naturalesa completa. La plataforma de comerç propietària inclou una gran quantitat d’eines de negociació integrades que sumen més de 60, inclosos els indicadors de gràfics. Això el situa molt bé fins i tot entre els millors de la indústria.

Com a rei del comerç social, també observareu que la plataforma de comerç eToro està completament equipada amb funcions socials dedicades, inclosa una secció de feeds des de la qual podeu veure les notícies i interactuar amb altres operadors. Aquest és un altre gran avantatge que us pot ajudar a avançar encara més en els vostres coneixements de mercat i comercialització. La naturalesa fàcil d’utilitzar de la plataforma també la fa perfecta per als comerciants més nous.

eToro està ple de funcions i ofertes úniques. Podeu obtenir més informació sobre aquests aspectes si aneu a la nostra revisió completa d’eToro per obtenir més informació o visiteu-la eToro.

Tingueu en compte que tota negociació comporta risc. El 67% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut només té finalitats educatives i no és un consell sobre inversions.

BDSwiss

BDSwiss és un altre corredor amb experiència i confiança en el comerç de CFD. Ho fan a través de les plataformes de negociació MT4 i MT5, així com de la seva pròpia plataforma de comerç propietària que és allà dalt amb el millor de la indústria.

L’oferta de la plataforma de comerç BDSwiss es basa en la web, mentre que també ofereix una plataforma de comerç mòbil que ha guanyat diversos premis en els darrers anys. El que podeu esperar aquí és un entorn molt fàcil d’utilitzar per ajudar-vos a negociar alguns dels més de 200 CFD que el corredor posa a la vostra disposició. Això significa una àmplia gamma d’eines de negociació, gràfics i altres funcions de fàcil accés. La plataforma en si també està molt ben presentada i és ideal per a aquells que acaben de començar en el comerç de CFD.

A més de les seves funcions comercials úniques, la plataforma de comerç BDSwiss també admet fins a 20 idiomes, de manera que tingueu total suport a tot el món. També ofereix una execució d’ordres extremadament ràpida i eficaç i es compromet a no proporcionar cap requot a les vostres operacions.

BDSwiss ha estat un broker amb moltes coses a oferir durant gairebé una dècada. Per a la descripció completa, podeu veure la nostra revisió o visita completa de BDSwiss BDSwiss.

Les millors plataformes de negociació de CFD

FXTM és un altre corredor de negociació de CFD amb molts anys d’experiència. Existeixen des del 2011 i tenen una oferta completa de les plataformes comercials més fiables de la indústria per triar.

Podeu canviar més de 250 CFD disponibles amb FXTM a través de les plataformes comercials MT4 o MT5. Tots dos són reconeguts al sector per ser algunes de les plataformes comercials més fiables i fiables que podeu trobar. MT4 ofereix dotzenes d’eines i indicadors de gràfics per triar, a més d’una experiència comercial molt personalitzable en funció de les vostres necessitats. MT5 ofereix moltes de les mateixes excel·lents funcions amb una mica més de flexibilitat i funcions afegides, mentre que les dues plataformes són extremadament fàcils d’executar.

Tant els comerciants nous com els experimentats poden beneficiar-se de la gamma de funcions i eines que s’ofereixen, ja que les plataformes són molt fàcils d’utilitzar i eines més avançades com el comerç automàtic mitjançant l’ús d’EA són atractives per als comerciants amb més experiència..

FXTM és un broker que ofereix a tots els comerciants en termes de plataformes comercials i més enllà. Consulteu tots els detalls sobre tota la resta que podeu esperar d’ells amb la nostra revisió o visita completa de FXTM FXTM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner