LocalBitcoins Review: tot el que heu de saber

Si vols compreu Bitcoins immediatament i no espereu setmanes o mesos per a la verificació, consulteu la nostra revisió completa de LocalBitcoins. LocalBitcoins és una bona manera d’obtenir criptografia ràpidament sense burocràcia. Però no s’assembla a cap altre intercanvi de criptomonedes. Si no preneu les precaucions adequades, podeu perd totes les teves monedes o bé caure víctima d’un dels molts estafadors a l’aguait del bescanvi.

La bona notícia és que, amb l’orientació adequada, podeu tenir una experiència ràpida, segura i divertida que generarà grans beneficis a la criptosfera. Aquesta revisió de LocalBitcoins us ensenyarà tot el que heu de saber sobre com començar i operar de manera segura a l’intercanvi de bitcoins més gran del món..

LocalBitcoins.com està disponible a tot el món.

LocalBitcoins.com està disponible a tot el món!

(…)LocalBitcoins (LBC) és un finès intercanvi de bitcoins entre iguals amb seu a Hèlsinki. Actualment compta amb comerciants a prop de 16.000 ciutats de 248 països. La possibilitat d’utilitzar gairebé qualsevol forma de pagament sota el sol (teniu una targeta regal de Walmart? Podeu obtenir Bitcoin!), La converteix en una bona manera d’obtenir monedes sense problemes. El món s’adona: el trànsit del lloc s’ha duplicat només durant l’últim any!

Però no està sense les seves trampes. Si cometeu alguns errors comuns de LocalBitcoins, pagareu el preu. No us preocupeu, milers d’operacions es realitzen diàriament sense problemes.

Pros:

 • Molt privat
 • Operacions instantànies
 • Disponible a tot el món
 • Àmplia gamma de mètodes de pagament
 • thumbs-up No hi ha límits en alguns casos

Contres:

 • Preus més alts
 • Només Bitcoin
 • polze cap avall Petit Reglament
 • polze cap avall Risc relativament alt

Característiques

Seguretat

Tot i la quantitat d’estafes i el risc relativament elevat, el lloc té una sèrie de funcions de seguretat que ajuden els usuaris a fer operacions segures.

Privadesa

La verificació no és necessària; no obstant això, alguns usuaris requeriran verificació per a transaccions més grans. LocalBitcoins.com és una de les maneres més privades de comprar criptografia.

Facilitat d’ús

Una interfície senzilla, tots els mètodes de pagament imaginables, operacions ràpides: què no li agrada? L’únic inconvenient és acostumar-se a les mètriques de revisió de l’usuari i trobar un soci comercial.

Suport

El servei d’assistència sol respondre generalment i el lloc té una àrea de reclamacions per presentar reclamacions. Tot i això, només és per correu electrònic.

En general

LocalBitcoins és una forma ràpida, còmoda i privada de comprar / vendre Bitcoin sense barreres d’entrada; no obstant això, és extremadament arriscat en comparació amb altres borses.

Quant a LocalBitcoins

LocalBitcoins abraça l’esperit de Bitcoin.

LocalBitcoins abraça l’esperit de Bitcoin.

LocalBitcoins és una empresa finlandesa de Bitcoin de tot el món amb seu a Hèlsinki que ofereix als usuaris la possibilitat d’intercanviar la seva moneda local per Bitcoin. Sovint es diu “el Craiglist” de Bitcoins.

A diferència d’un corredor o canvi tradicional, és una xarxa peer-to-peer (P2P). Els usuaris fan anuncis, estableixen els seus propis preus i requisits i fan els intercanvis ells mateixos.

Fundat per Jeremias Kangas el 2012, és un dels intercanvis comercials més antics. Aquest intercanvi global ofereix una àmplia gamma d’opcions als seus usuaris, motiu pel qual resulta tan atractiu per als comerciants experimentats i ocasionals. Com que es tracta directament amb altres persones, el procés és senzill i ràpid. Sovint podeu obtenir les vostres monedes a l’instant.

Ofereix formes segures (una mica), ràpides i còmodes de comprar criptografia directament d’altres usuaris. Fins i tot suggereix que us coneixeu en persona. Tot això es fa mitjançant una interfície senzilla amb un model simplificat.

Com que tracteu directament amb altres persones, les estafes són una amenaça habitual. Afortunadament, hi ha moltes eines disponibles per ajudar-vos a prendre decisions correctes.

Com funciona LocalBitcoins?

LocalBitcoins és la xarxa més popular (P2P). Aquest és un model diferent del brokers (Coinbase) o dels borses tradicionals (Bittrex).

Una xarxa P2P és un tipus d’intercanvi de Bitcoin on els usuaris tracten directament entre ells. És un procés realment descentralitzat. Amb els corredors o borses, el preu de la criptografia està determinat per una taxa de mercat i es compra o es ven a un preu fix directament a través de la plataforma. Amb LocalBitcoins, el venedor estableix la seva pròpia tarifa i requisits i els compradors responen a aquests anuncis. A partir d’aquí, podeu reunir-vos personalment o utilitzar les opcions de pagament en línia per completar l’intercanvi.

El motiu pel qual s’anomena Craigslist de Bitcoin és perquè s’assembla molt a un lloc web d’anuncis classificats. Els usuaris creen anuncis amb noms d’usuari (sovint de forma anònima) i els compradors responen. LocalBitcoins no participa en els termes del processament comercial o de pagament. Només actua com a depòsit durant les transaccions (recordeu aquest terme. La vostra seguretat en depèn).

Els venedors poden definir els seus mètodes de pagament, les especificacions de verificació, el preu i els límits. Al costat de cada nom d’usuari hi ha el nombre d’operacions confirmades i la puntuació de comentaris. Mireu aquesta captura de pantalla …

El pagament, el preu i els límits són clarament visibles. Les operacions i els comentaris confirmats són visibles sota les fletxes. Tot el que faci CardsMoney a la part inferior ha de funcionar. 10.000 oficis!

El pagament, el preu i els límits són clarament visibles. Les operacions i els comentaris confirmats són visibles sota les fletxes. Tot el que faci CardsMoney a la part inferior ha de funcionar. 10.000 oficis!

En general, comprar i vendre són una brisa. Un cop els usuaris accepten els termes, el servei de garantia manté el BTC del venedor. Un cop efectuat el pagament, el venedor dispersa les monedes a la cartera. En cas de disputa, l’assistència pren una decisió.

Les opcions de pagament més habituals són:

 • checkCash
 • checkBank wire
 • checkWestern Union
 • checkVenmo
 • comprovar Targetes Regal
 • checkPaypal

No obstant això, hi ha algunes opcions que quasi no hauríeu d’utilitzar. També ho tractarem més endavant. Aquest fil de Reddit ofereix uns bons consells.

Funcions de LocalBitcoins

 • comprovarTipus: Intercanvi P2P.
 • comprovarFundat: 2012.
 • comprovarUbicació: Hèlsinki, Finlàndia.
 • comprovarUsuaris: 1.000.000.
 • comprovarMonedes: Bitcoin.
 • comprovarPagament: Il·limitat. Qualsevol cosa, des de transferències bancàries fins a targetes regal.
 • comprovarAplicació mòbil: Android.
 • comprovarVerificació: LocalBitcoins.com no ho requereix, però és possible que alguns usuaris necessitin verificació.
 • comprovarAPI: Sí.
 • comprovarSuport: Bé.
 • comprovarReputació de la comunitat: Força bé.

LocalBitcoins és segur?

Durant la meva investigació em vaig trobar amb molts fils preguntant-me si LocalBitcoins era una estafa. És cert que negociar allà és més arriscat que utilitzar un broker o un intercanvi.

No obstant això, hi ha un munt de mesures de seguretat per ajudar els usuaris a comerciar amb seguretat. Si seguiu les regles, utilitzeu el dipòsit de garantia i sou intel·ligents sobre els vostres negocis, no hauríeu de tenir cap problema. Com va dir bé un usuari de Reddit:

“Hi ha milers d’operacions amb èxit per altres mètodes de pagament cada dia a LBC, on les dues parts estan contents. Alguns són més arriscats que d’altres ”.

Té raó. Depèn de l’usuari fer molta seguretat. Afortunadament, LocalBitcoins us ajuda. Aquí és per què LocalBitcoins és sobretot segur.

 • comprovarMètriques d’usuari: Les operacions, els comentaris i els registres públics completats amb èxit us permeten tenir una bona idea de qui és un comerciant. És relativament fàcil detectar estafadors.
 • comprovarDepòsit: Quan es sol·licita una operació, la criptografia es pren del compte del venedor i es col·loca en dipòsit. Només després que un venedor confirmi que ha rebut fons, s’alliberen monedes. Només un comprador pot cancel·lar una operació, de manera que no corre el risc que un venedor cancel·li directament després d’haver enviat diners.
 • comprovar2FA: L’autenticació de dos factors s’utilitza per als inicis de sessió.
 • comprovarAssistència en profunditat: L’equip de suport resol els conflictes i normalment està disponible. També hi ha guies útils i preguntes més freqüents al lloc.

Veredicte: LBC és generalment segur SI seguiu algunes pautes de seguretat.

Parlant de pautes de seguretat …

Com no enganyar-se a LocalBitcoins

Sabeu la famosa dita “les armes no maten la gent; la gent amb armes mata la gent ”? Això s’assembla molt a LocalBitcoins. El lloc no us enganya mai: són les persones que l’utilitzen el que us poden estafar. Amb una mica de sentit comú, algunes investigacions addicionals i algunes precaucions bàsiques de seguretat, podeu evitar la majoria de les estafes al lloc. A continuació s’explica com no fer-se estafar a LocalBitcoins:

Aneu sempre a través de LocalBitcoins.com per evitar estafes.

Aneu sempre a través de LocalBitcoins.com per evitar estafes.

 • checkSempre utilitzeu LBC per a transaccions en línia. No moveu mai les coses del lloc a menys que us trobeu en persona.
 • check Tria un venedor de bona reputació. Una alta puntuació de retroalimentació (98% +) en molts negocis (preferiblement més de 100) és un signe segur d’un comerciant de bona reputació. Proveu només d’operar amb comptes de més d’un any. Si es verifica el compte, encara millor.
 • checkUse el fòrum per buscar el seu nom d’usuari.
 • comprovar Mai publiqueu cap anunci per comprar. Això atrau els estafadors. Cerqueu persones que venen activament.
 • check Intenta no utilitzar mai PayPal. És massa fàcil invertir el pagament després de l’alliberament de les monedes.
 • comproveu No envieu mai informació addicional al venedor ni doneu dades de pagament fora dels missatges de LBC.

El fòrum d'advertència contra fraus i estafes és un lloc ideal per obtenir informació sobre els usuaris.

El fòrum d’advertència contra fraus i estafes és un lloc ideal per obtenir informació sobre els usuaris.

Quan hàgiu recopilat prou informació, podeu assumir un risc calculat. La majoria de les transaccions es realitzen amb èxit sense incidents.

No accepteu ofertes del príncep nigerià ... encara que verifiqui la seva identitat.

No accepteu ofertes del príncep nigerià … encara que verifiqui la seva identitat.

Tarifes de LocalBitcoins & Límits

Si LocalBitcoins és la vostra primera exposició a una xarxa comercial P2P, el sistema de tarifes pot ser una mica confús.

Els conceptes bàsics són extremadament simples:

 • checkBuying Bitcoins és GRATU .T
 • checkSellers cobra una comissió de l’1% per totes les transaccions realitzades

A part d’això, hi ha quotes de dipòsit i enviament de la xarxa basades en la cadena de blocs.

 • comprovarComissió de dipòsit: .00066 BTC
 • comprovarComissió de retirada: .00022 BTC

Ara és aquí on les coses es tornen una mica complicades. A diferència dels corredors o borses que estableixen el preu en funció del mercat, els venedors de LocalBitcoins estableixen els seus propis preus. Per això, sovint veureu preus molt més alts a LBC que a qualsevol altre lloc.

En general, com més venedor tingui una bona reputació, més alt serà el preu. Bàsicament pagueu per una major seguretat. Penseu-ho com la diferència entre comprar marca i comprar genèric: pagueu un preu addicional per la qualitat garantida. Es recomana NO anar amb el preu més barat tret que el venedor tingui bona reputació.

Visita Localbitcoins.com/fees per obtenir una explicació completa.

Fixeu-vos en com un venedor amb més de 100 transaccions reeixides cobra molt més que un amb menys.

Fixeu-vos en com un venedor amb més de 100 transaccions reeixides cobra molt més que un amb menys.

Un altre factor important del preu és la forma de pagament. Més comoditat equival a un preu més alt. No és divertit el troc!

Límits: Depèn del venedor quant volen que facin comerç amb vosaltres. Alguns venedors només volen vendre uns quants centenars de dòlars. Altres, normalment empreses verificades, vendran desenes de milers de dòlars.

Verificació de LocalBitcoins

No hi ha requisits de verificació per a LocalBitcoins; no obstant això, si feu una transacció important, el venedor pot requerir-la. Tot és a criteri del venedor.

La privadesa i l’anonimat són els principals atractius de LBC.

Allò que ens agrada / no ens agrada

LocalBitcoins és un dels intercanvis més populars al web. Amb un milió d’usuaris registrats i un augment del trànsit a un ritme rècord a tot el món, és evident que fan alguna cosa bé. És ben conegut pel seu anonimat i la seva àmplia gamma d’opcions de pagament, però el que més m’agrada és la seva accessibilitat. Registreu-vos, busqueu un venedor i obteniu alguns d’aquests bitcoins dels quals tothom continua parlant.

Encara hi ha alguns desavantatges, però.

M’agrada

 • Molt accessible
 • Sense limits
 • Tones d’opcions de pagament
 • Molt privat
 • polzes amunt Fàcil d’utilitzar
 • thumbs-up: fòrums i guies útils
 • thumbs-up Transaccions ràpides

No m’agrada

 • Alt risc
 • Es requereix una intensa investigació de fons
 • polzes cap avall Preus més alts
 • Les velocitats són generalment ràpides, però tot depèn del venedor

Com utilitzar LocalBitcoins

La manca de verificació fa que estigueu a pocs clics de la compra del vostre primer Bitcoin.

A continuació s’explica com configurar-se i començar a operar:

1) Registre

Anar a LocalBitcoins.com i feu clic al botó de registre.

El registre a Localbitcoin no requereix verificació per telèfon ni per correu electrònic

A continuació, introduïu la informació necessària a registreu el vostre compte de LocalBitcoins. Un cop hàgiu completat el procés d’inscripció, ja podreu començar.

2) Cerqueu un venedor

Localitzar un venedor és senzill. La funció de cerca de LBC us permet filtrar els venedors per preu, moneda, mètode de pagament i requisits de verificació.

Imatge cedida per Blockonomi.com

3) Confirmeu l’import i els detalls

Un cop hàgiu triat un venedor, se us dirigirà a la pàgina de transaccions. Aquí podeu veure tots els detalls importants i introduir l’import que voleu comprar.

Els detalls es poden veure clarament a la part superior esquerra.

Els detalls es poden veure clarament a la part superior esquerra.

Tot el procés és extremadament senzill. La majoria de les operacions es realitzen amb gran rapidesa, tret que hi hagi circumstàncies atenuants.

Això és realment tot el que hi ha. Mireu per què a tothom li agrada tant?

Ressenyes de LocalBitcoins

El sentiment comunitari cap a LBC és molt favorable. De fet, em va semblar curiós que la majoria d’usuaris que van presentar queixes sobre estafes van ser immediatament explotats per altres usuaris. La majoria de les persones van ser estafades perquè no prenien precaucions.

De fet, la majoria de crítiques van ser molt positives i van cantar la mateixa cançó. En general, als usuaris els agradava la facilitat d’ús, l’anonimat i les opcions de pagament. Les queixes tenien a veure amb estafes.

Un usuari de Reddit va afirmar que el seu germà va ser estafat, però després va editar dient que va obtenir un reembossament. El suport fins i tot va aparèixer al fil!

Gràcies Max!

Gràcies Max!

Què diuen els bons comentaris:

 • comprovar No hi ha problemes
 • checkFàcil d’utilitzar
 • comproveu un gran suport
 • transaccions checkFast
 • check No hi ha cap mal de cap de verificació

Què diuen les males ressenyes:

 • checkPagaments invertits per empreses de targetes de crèdit
 • checkScammers

Aquí hi ha un enllaç a un fil de Reddit que parla d’una “estafa” que es va acabar resolent.

3 millors alternatives de LocalBitcoins

Si el model de negoci de LocalBitcoin el deixa sentir o la manca d’altres monedes, hi ha un munt d’intercanvis al web que ofereixen una millor seguretat. Les 3 millors alternatives de LocalBitcoins són:

1) Coinbase

Coinbase és el broker més gran del web i un punt de partida per a la majoria dels nous usuaris de Bitcoin. Ofereix una experiència de compra perfecta, una interfície extremadament fàcil d’utilitzar, una seguretat ajustada i opcions de pagament convenients. Aquí s’han comercialitzat més de 20.000 milions de dòlars en criptografia. Si voleu comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit, es recomana utilitzar Coinbase. Gairebé mai no heu d’utilitzar CC a LocalBitcoins. Tanmateix, pagareu una tarifa elevada de la targeta de crèdit.

Pàgina d'inici de l'intercanvi Coinbase

2) Bitsquare

Logotip de Bitsquare

Bitsquare és una xarxa japonesa P2P realment descentralitzada. L’allotja la sèrie de nodes que l’executen, no en un servidor central. El grau de privadesa és extremadament alt a causa de Tor serveis ocults i xifratge. El sistema de garantia és molt eficient i protegeix tant el comprador com el venedor. Tanmateix, no és tan líquid com el LBC. Això canvia lentament a mesura que agafa vapor.

3) Coinmama

Logotip de Coinmama

Coinmama és un corredor israelià de bona reputació amb un suport molt reconegut. És una alternativa forta a LocalBitcoins, però hi ha alguns inconvenients. Les comissions de les targetes de crèdit són del 6% i només podeu comprar fins a 150 dòlars de BTC sense verificació. És una bona alternativa si preferiu un agent amb una seguretat millor, però no tingueu ganes de fer front a la burocràcia de Coinbase.

LocalBitcoins vs. Coinbase: que és millor per comprar bitcoins?

Logotip de LocalBitcoins.com

vs..

Logotip d'intercanvi Coinbase

Per una banda, Coinbase: polit, segur i recolzat pels principals inversors. De l’altra, LocalBitcoins: cru, anònim i dirigit per un parell de germans de Finlàndia. Un representa la forma corporativa de fer les coses i l’altre abasta plenament la naturalesa de la criptomoneda.

Dit això, quan es tracta de Coinbase vs. LocalBitcoins, tots dos ofereixen una bona manera de comprar Bitcoins.

Coinbase és, amb diferència, la forma més popular de comprar Bitcoin, Ethereum i Litecoin. Aquest líder de la indústria sovint es compara directament amb el seu germà petit. Serveixen diferents mercats, però. I els resultats de la meva investigació us poden sorprendre.

Vegem primer els conceptes bàsics de Coinbase.

Coinbase Vitals

 • comprovarMonedes: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BitcoinCash.
 • xec Pagament: targeta de crèdit, transferència bancària, compte bancari.
 • checkVerification: Sí.
 • checkSpeed: instantani per a targetes de crèdit | De 1 a 5 dies per banc o per cable.
 • checkApp o Wallet ?: Tots dos. La cartera de Coinbase és molt popular al mercat i té una aplicació per a iOS i Android. Feu clic aquí per obtenir un vídeo explicatiu sobre les carteres de Bitcoin.
 • checkGDAX: Coinbase és únic com a intermediari perquè està lligat a un intercanvi líder. GDAX és un intercanvi de Bitcoin afiliat a Coinbase, on podeu negociar amb altres usuaris de criptomonedes. Podeu moure diners entre ells fàcilment.
 • comprovarPrograma de referència: El seu programa de referència és una bonificació. Guanyeu 10 dòlars en Bitcoin GRATU .T per a tothom a qui us referiu i que compri 100 € o més amb BTC.

Quant a Coinbase

Coinbase és el corredor de Bitcoin més gran del món i l’inici de Bitcoin amb més fons del món. Amb més de 13 milions d’usuaris, és un “punt de llançament” habitual per als usuaris nous. Ofereix pagaments ràpids amb targeta de crèdit, transaccions segures i una experiència de compra perfecta.

Les comissions de la targeta de crèdit són una mica elevades, però val la pena per comoditat i seguretat. Hi ha alguns a la comunitat que es mostren molestos pels seus diners i pels requisits de verificació estrictes, però no hi ha dubte que és un lloc ideal per comprar BTC, LTC i ETH..

L’inconvenient és la manca de divises i els problemes importants de verificació. Recentment, el seu suport ha estat enterrat sota una inundació de nous inscrits.

Pros:

 • Pagaments segurs amb targeta de crèdit
 • Transaccions ràpides
 • Seguretat ajustada
 • Assegurança
 • thumbs-up Aplicació mòbil
 • thumbs-upBeginner-Friendly
 • thumbs-up Més monedes que LBC

Contres:

 • Verificació estricta
 • Opcions de pagament limitades
 • thumbs-down Temps d’espera llargs

Llegiu la ressenya completa de Coinbase aquí!

Veredicte: LocalBitcoins

Tot i que vaig tenir la temptació d’escollir el nom més establert, LocalBitcoins és tan senzill que no m’he pogut resistir. La configuració és tan fàcil i el lloc és prou segur amb les precaucions adequades. El fet que pugueu utilitzar gairebé qualsevol opció de pagament és el que realment ho va fer per a mi. Per descomptat, depèn del que busqueu.

Utilitzeu Coinbase si voleu comprar BTC, LTC o ETH de forma segura amb una targeta de crèdit.

Utilitzeu LocalBitcoins bàsicament per a tota la resta.

Preguntes freqüents sobre LocalBitcoins

Els usuaris tenien més preguntes sobre LocalBitcoins que qualsevol altra plataforma que he investigat. Els riscos de seguretat fan que la majoria d’usuaris facin moltes investigacions abans de fer un comerç. Això és bo. He agregat les preguntes més freqüents i les he respost aquí.

P: Com em protegeixen LocalBitcoins de no ser enganyats??

A: Tan bon punt comenceu a negociar, la quantitat de Bitcoin es descomptarà automàticament de la cartera del venedor i es mantindrà en garantia. Només el comprador pot cancel·lar una operació. Tan bon punt el venedor rebi el vostre pagament, dispersarà les monedes. Si el venedor intenta fugir dels seus diners, l’assistència pot alliberar el BTC al vostre compte. Si sou venedor, MAI deixeu anar el BTC fins que no hàgiu rebut la confirmació del pagament.

P: Per què és tan car comprar amb PayPal o amb targeta de crèdit??

A: Notareu preus molt més alts per a BTC amb targeta de crèdit o PayPal. Això es deu al fet que el venedor augmenta el preu per mitigar el risc de frau. Les transaccions amb targeta de crèdit i PayPal són fàcilment reversibles. Això significa que podeu enviar els diners, rebre el vostre BTC i després cancel·lar el pagament. D’aquesta manera, el venedor s’enfonsaria una disputa contra vosaltres que podria trigar mesos.

P: Què passa si el venedor no em dóna els meus bitcoins?

A: Si no publiquen Bitcoin, podeu obrir una disputa amb assistència i nosaltres ens encarregarem del problema. La quantitat acordada de crytpo es col·loca automàticament a depòsit i es manté fins que la transacció es completi amb èxit.

P: Què és un comerç local?

A: LocalBitcoins.com anima els usuaris de criptografia a conèixer-se. Un comerç local és quan es reuneix personalment per canviar xifratge per efectiu, targetes regal, etc. Les reunions presencials, per descomptat, comporten risc, així que feu-ho sempre en un lloc públic. Aquí hi ha un fil que tracta la seguretat comercial local.

P: Com puc introduir bitcoins a My LBC Wallet?

A: Si voleu vendre BTC, en necessiteu a la cartera LBC. En primer lloc, creeu un compte. A continuació, envieu BTC des d’una altra cartera Bitcoin a la vostra cartera LocalBitcoins. Aquí teniu una captura de pantalla per ajudar-vos.

També podeu gestionar múltiples adreces

P: LocalBitcoins és segur?

A: En resum, sí. Milers de transaccions es duen a terme sense incidents cada dia. Tot i això, LocalBitcoins és més arriscat que altres borses. Si això us molesta, busqueu una alternativa.

P: Quant de temps es necessita assistència per respondre?

A: Normalment triga dos a tres dies laborables. No us desanimeu. Arribaran a tu.

P: Puc utilitzar PayPal per a LocalBitcoins?

A: Sí, podeu comprar bitcoins amb PayPal; no obstant això, no es recomana.

Veredicte final de la nostra revisió de LocalBitcoins

Com a persona relativament nova a la criptosfera, em va agradar la facilitat amb LocalBitcoins. Només dos passos us separen de comprar el vostre primer Bitcoin. La flexibilitat d’utilitzar des de l’efectiu fins a PayPal (tot i que no es recomana) fins a les targetes de regal de Walmart és inigualable.

Comprar és fàcil, la interfície és senzilla, la configuració és ridículament fàcil i no hi ha tants riscos com es podria pensar. Sí, aquí hi ha més risc de compra que en els corredors tradicionals, però la confiança i els comentaris / confiança dels usuaris us ajuden a evitar aquests riscos. La comunitat és activa i les estafes són fàcilment detectables. Per acabar-ho d’adobar, l’assistència és útil i resol la majoria de problemes.

Els aspectes negatius sobre LocalBitcoins són evidents: només es tracta de Bitcoin, els preus són més alts i hi ha riscos en el comerç. Però amb les precaucions adequades, podeu evitar problemes.

Diu criptopositiu: Val la pena el risc; només cal anar amb compte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner