14 raons senzilles per què s’utilitza Bitcoin i altres criptomonedes

Els bitcoins han captat la imaginació de joves i grans. Res com bitcoin ha existit mai al llarg dels anals de la història. Pot excitar passions tant pels seus entusiastes com pels cínics.

Per què utilitzar Bitcoin?

Però, per què utilitzar bitcoins? Dret? Hi ha beneficis inherents als bitcoins que eludeixen la resta de monedes emeses pel govern? De fet, per què augmenta el bitcoin? No us preocupeu! Al final d’aquest article, tractarem la majoria de les raons més significatives per les quals, jo i jo literalment, tothom pot beneficiar-se de l’ús de criptomonedes en general i bitcoins en particular.

1. És una alternativa a la moneda Fiat

La moneda Fiat és qualsevol diner que un govern considera moneda de curs legal. Com que la moneda fiduciària és emesa i controlada per un país, està sotmesa als capricis d’un govern. Per exemple, un govern pot optar per devaluar la seva moneda per tal de, per exemple, obtenir avantatges competitius en el comerç exterior.

La devaluació pot ser bona per a l’economia en general, però afecta negativament persones com tu i jo, ja que els nostres estalvis valen menys del que era abans de la devaluació. Des de bitcoin no està sotmès al control governamental, no pot ser devaluat per un decret governamental.

2. Una moneda digital per a la societat digitalitzada

Tot i que els diners de les convencions també són digitals fins a cert punt, penseu en la banca en línia i les targetes de crèdit. La diferència clau és que la banca en línia és un servei prestat per una entitat amb ànim de lucre, cosa que treu diners de les nostres transaccions.

Els bitcoins, en canvi, són una forma de moneda intrínsecament digital que es pot convertir en diners físics mitjançant carteres de paper. Però no implica entitats amb ànim de lucre que intentin treure diners de cada cosa que fem amb els nostres diners.

3. Evitar l’abast públic

Com he esmentat anteriorment, bitcoin no és una altra eina perquè el govern pugui exercir el seu control. Realment són els nostres diners. Els governs no poden congelar les nostres carteres bitcoin com passa amb els comptes bancaris.

Ells no pot evitar que traslladem diners a les fronteres nacionals com en el cas dels controls de capital.

4. Ideal per a compres en línia

Ens hem acostumat a anar en línia durant la major part de les nostres compres bàsiques. Però, per alguna raó, el sistema de diners convencional no ha canviat ni una mica. Si vull comprar alguna cosa en línia, He de proporcionar al comerciant la informació de la meva targeta de crèdit. Sembla una mica ridícul, no? Amb els bitcoins podem simplement enviar diners sense regalar cap informació personal.

Tendències creixents en l’ús de Bitcoins i altres criptomonedes

Un gràfic de preus que mostra el rendiment històric de Bitcoin

5. Cost, taxes i comissió

El cost de la transacció amb bitcoins és insignificant en comparació amb altres formes de pagament en línia. El cost de moure Bitcoin és sorprenentment barat. Fins i tot si hi participa un processador de pagaments com BitPay, encara ho és més barat que qualsevol empresa de crèdit o processador de pagaments.

D’acord amb Comissions de monedes de Bitcoin, cada transacció de bitcoin té un cost mitjà de 0,001 bitcoins. Això es coneix com a honoraris dels miners, que es paguen als miners per autenticar la transacció. Ajudant de la taxa de miners, si hi ha un processador de pagaments també hi haurà una comissió de transacció, que oscil·larà al voltant de l’1% de l’import total.

Voleu comprar Bitcoin? Consulteu aquest recomanat intercanvi de criptomonedes

6. Sense devolució de càrrecs

No hi ha cap devolució de bitcoins. Aquest és de lluny un dels característica més atractiva per a empreses que confien en transaccions en línia. Un cop realitzada una compra, el client no pot simplement tornar a cobrar, cosa que implica un ardu procés de mediació.

Pieter Wuille | Desenvolupador de Bitcoin Core

  Pieter Wuille 

 Desenvolupador de Bitcoin Core

pressupost-esquerra

Crec que Bitcoin ofereix possibilitats que cap altra moneda permet. Per exemple, la capacitat de gastar una moneda que només es produeix quan dues parts separades accepten gastar la moneda; amb un tercer que no podria fugir amb la moneda mateixa.

7. Una inversió fantàstica

Bitcoin ha estat nomenat una de les millors inversions durant diversos anys. Atès que Bitcoin té un subministrament limitat, que es troba en un declivi perpetu, i al mateix temps la seva demanda continua augmentant, el seu preu tendeix a apreciar-se de forma natural.

Per exemple, el bitcoin valia al voltant de 1.000 dòlars a principis de 2017. A partir de novembre de 2017, el valor de 6.200 dòlars va representar un benefici al voltant del 500% per a aquells que van invertir en bitcoins a principis d’any. Com que el bitcoin encara està en la seva infància, continua creixent a un ritme ràpid. Tot i l’alta volatilitat associada a qualsevol nou actiu invertible, aquest ofereixen una gran oportunitat d’inversió i és una de les respostes a per què augmenta el bitcoin.

Tendències creixents en l’ús de Bitcoins i altres criptomonedes

Un gràfic de preus que mostra el rendiment històric de Bitcoin

Llegiu:Masternodes: la manera real d’obtenir ingressos passius de les criptomonedes

8. Seguretat inexpugnable

Com que el bitcoin és un sistema de diners descentralitzat, el sistema en si ho és pràcticament impossible de piratejar dins. Cadascuna de les transaccions es valida, es verifica i es registra individualment en un llibre major que ho assegura seguretat absoluta per a cada transacció.

Funcions de seguretat irrompibles a Bitcoins

Funcions de seguretat irrompibles

9. Seguretat de la informació de pagament

La majoria de vosaltres hauríeu d’haver sentit a parlar de la seguretat incompliment a Equifax, una agència d’informes de crèdit. Imagineu-vos si una agència d’informes de crèdit no pot protegir la informació vital dels seus consumidors, com podem esperar que els comerciants protegeixin la nostra informació de pagament, com ara la informació de la targeta de crèdit.

I Equifax és només un dels innombrables incompliments cibernètics d’aquest tipus, on es va robar la nostra informació de pagament. Aquest robatori d’informació de pagament és impossible amb bitcoins, ja que no hem de donar la informació de pagament per pagar les nostres compres..

 Ben Bernanke 

 President de la Reserva Federal

pressupost-esquerra

[Les monedes virtuals] poden tenir una promesa a llarg termini, sobretot si les innovacions promouen un sistema de pagament més ràpid, més segur i més eficient.

10. L’ús de Bitcoin és pseudoanònim

A part de la seguretat associada a l’ús de bitcoins, bitcoin ofereix un grau d’anonimat que ni tan sols els bancs poden oferir. La raó principal és que, per llei, els bancs estan obligats a recollir informació sobre els seus titulars de dipòsits i informar-los al govern.

L’ús de bitcoin, en canvi, ni tan sols requereix proves d’identificació. Tothom té adreces clau exclusives que no s’associen a cap tipus d’identificador personal. Curiosament, malgrat que totes les transaccions es registren a la cadena de blocs, la cadena de blocs no agrega tota la seva informació, simplement ho registra.

11. S’aclareix ràpidament

Pel que fa a la velocitat, hi ha alguns matisos que cal tenir en compte. Una transacció de bitcoins pot trigar de deu minuts a poques hores en funció d’uns quants factors. Però l’important és que podem enviar diners a tot el món en el mateix període de temps que les transaccions locals a diferència de les transferències internacionals o xecs bancaris, que poden trigar de tres a cinc dies a liquidar-se.

 Marc Andreessen 

 Venture Capitalist, fundador de

Netscape, 5 de gener de 2015

pressupost-esquerra

A la nostra empresa d’empreses, continuem veient una escalada de nous fascinants casos d’ús de Bitcoin i aplicacions d’empresaris.

12. No està subjecte als efectes erosius de la inflació

La inflació té tendència a arrossegar-se cap a nosaltres. Això lentament erosionant el valor dels nostres diners durament guanyats. Bàsicament, menja lentament el valor real dels nostres diners sense tocar la quantitat absoluta de diners, per això la inflació pot ser tan enganyosa i perillosa. Bitcoin, en canvi, té un caràcter deflacionista, és a dir, no perd valor guanya valor al llarg del temps.

Com que el bitcoin no està sotmès al control governamental, no es pot devaluar mitjançant un decret governamental.

13. Ofereix seguretat en una economia global inestable

Fer memòria. No tornis massa enrere. En els darrers deu anys, hi ha hagut tantes crisis financeres i econòmiques que és al·lucinant. Després de les crisis mundials del 2007-08, vam veure el Crisi de la zona euro, les crisis del deute grec, les crisis bancàries italianes.

L’economia mundial, tot i créixer lentament, està en peu i com que els bitcoins no es correlacionen amb una única economia, és un una manera excel·lent de mitigar alguns dels riscos de la crisi econòmica. 

14. L’ús de Bitcoin està en augment

La creixent popularitat i ús dels bitcoins

La creixent popularitat i ús dels bitcoins

L’ús de Bitcoin ha augmentat constantment. El nombre d’empreses que accepten bitcoins com a forma de pagament augmenta. També augmenta el nombre d’usuaris de bitcoins. El seu ús com a forma d’enviar diners a les fronteres nacionals també està en augment. Bitcoin guanya força i no hi ha millor moment per invertir en bitcoins. Això també respon a la pregunta per què augmenta el bitcoin.

Aquí el teniu. 14 simples raons per les quals tots hauríem d’utilitzar bitcoins. Per descomptat, l’ús de bitcoins no significa perdre diners convencionals. Només vol dir que, per primera vegada, tenim una opció per triar la nostra moneda. Utilitzeu la moneda que creiem que ens beneficiarà en una situació particular.

(…)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner