Accions d’Internet de les Coses 2020

Vivim en un moment en què gairebé tot es pot connectar a Internet, des de bombetes fins a cotxes, televisors, etc. La mida i l’escala dels dispositius IoT fan que la inversió en accions IoT sigui bastant complicada. Tanmateix, hi ha una manera senzilla d’invertir en aquestes accions dirigint-se a les empreses de grans capitalitzacions que tenen unitats de negoci IoT ben definides i que creixeran a mesura que creixi el moviment. A continuació, farem un cop d’ull a dues existències d’IoT a les quals cal prestar atenció el 2020.

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) – Un inventari antic i nou d’Internet de les coses

Cisco Systems, Inc. és una empresa de tecnologia nord-americana fundada el 1984 per Leonard Bosack i Sandy Lerner. L’empresa té la seu central a San Jose, Califòrnia, i dóna feina a més de 74.200 treballadors.

En el sector de les solucions de xarxa, Cisco és el proveïdor de maquinari i programari més gran del món. La seva plataforma d’infraestructura consisteix en productes de maquinari i programari per a encaminament, aplicacions sense fils, commutació i centres de dades.

La seva plataforma d’aplicacions consta d’anàlisis, col·laboracions i productes Internet de les coses (IoT).

A més, hi ha el segment de seguretat que conté el tallafoc de l’empresa i els productes de seguretat definits per programari. Cisco també ofereix un servei avançat i assistència tècnica com a part dels seus serveis. 

La vasta col·lecció de productes de maquinari de Cisco es complementa amb solucions de xarxa definides per programari, xarxes basades en intencions i analítiques. 

A més dels programes i serveis en creixement, el model d’ingressos de la companyia se centra a augmentar les subscripcions i a les vendes recurrents.

Per què CSCO és una acció de IoT per comprar el 2020

L’any passat no va ser un bon any per a Cisco Systems, ja que les accions de la companyia gairebé s’havien estancat des d’on eren el 2018. 

Curiosament, durant els darrers sis mesos, les accions de CSCO (NASDAQ: CSCO) han caigut des dels màxims de 50 dòlars a uns 47 dòlars, on es troben actualment.. 

La desgraciada actuació ha vist com alguns analistes saltaven per advertir els inversors de dies foscos per endavant, mentre que alguns consells hauríem de procedir amb precaució. 

Altres, fins i tot, s’han preguntat si Cisco Systems és la propera IBM (NYSE: IBM), una empresa de tecnologia antiga que s’ha quedat enrere. 

Part de les preocupacions sorgeix del fet que recentment Cisco va perdre el seu lloc encès 

El “Magic Quadrant” de Gartner a Aruba Networks, una empresa privada.

Tot i això, amb diverses adquisicions a l’abast i l’arribada del 5G, Cisco sembla llest per fer rebots, cosa que el converteix en un atractiu material tecnològic per comprar.

Elastic (NYSE: ESTC): un estoc d’Internet de les coses 

La setmana passada, diversos despatxos d’advocats van anunciar que investigarien Elastic N.V en nom d’accionistes perjudicats per un possible incompliment de les lleis federals de valors. La seva cotització de valors va assolir màxims històrics el 2019 abans de baixar. A mesura que han aparegut altres grans actors de l’Internet de les coses (IoT) per afegir milers de milions a la seva capitalització de mercat (com Microsoft), Elastic ha estat un motor de mercat més petit. 

El 4 de desembre, la companyia havia anunciat un creixement de facturacions molt inferior al que s’esperava, del 41% interanual, en comparació amb el 51% que es va anunciar en un trimestre anterior interanual. El director financer d’Elastic havia dit que la companyia havia patit “alguns retards en el nostre negoci del govern federal, ja que algunes operacions es van retirar del mes d’octubre”.

La magnitud d’aquests acords que es van traslladar no es va indicar a la conferència telefònica sobre guanys, però es va dir que era prou gran com per afectar negativament les facturacions. Això va provocar una caiguda del 19% del preu de les accions.

Abans de la caiguda, Elastic tenia una sèrie d’èxits que la posava a la llista de valors de moltes accions d’IoT, a més d’una acció tecnològica amb un fort alça. Va ser una mica un xoc per al sistema, però el mercat és nou. Els productes Iot han experimentat un creixement elevat, però mantenir-ho no sempre és fàcil. Elastic haurà d’innovar, continuant impulsant les seves pròpies tecnologies emergents cap a un mercat global amb ganes de noves solucions IoT. La Internet de les coses ja és aquí per quedar-se, només hem de veure de quines maneres es converteix en un legítim productor de diners.

A l’hora d’invertir en accions de tecnologia, l’objectiu és trobar una acció que coincideixi amb una tecnologia que pugui suportar més creixement i ingressos del mercat. Amb el 5G que arriba als principals proveïdors de cèl·lules i l’IA creixent entre els jugadors, en què les màquines poden parlar entre si, l’espai Internet de les coses (IoT) continua sent calent. L’Internet de les coses que l’IdT pot alimentar una casa, un negoci o connectar dispositius i diferents tecnologies. Cada oferta de IoT és diferent, però amb empreses de tecnologia i Internet que busquen proporcionar valor al consumidor, IoT fa que les combinacions de productes i serveis puguin obligar els compradors personals i empresarials..

Els productes IoT generen accions tecnològiques interessants per comprar-les en aquest moment a mesura que el món es connecta més. A mesura que els mercats emergents s’uneixen al món modern, Elastic representa una de les poques accions interessants per veure i una acció tecnològica amb un fort alça en un mercat global. Les solucions Iot continuaran essent demandades a mesura que la IA i altres tecnologies emergents del segle XXI trobin un mercat. La compra d’accions per Internet de les coses representa una manera d’aprofitar aquesta nova oportunitat.

Com es va començar abans, quan investigueu una acció per comprar, assegureu-vos d’entendre tots els riscos associats als valors. Fins i tot un estoc tecnològic com Elastic que s’ha demostrat en la seva indústria representa un risc financer en la compra. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner