Bisq Exchange: tot el que heu de saber

L’intercanvi Bisq (anteriorment conegut com a Bitsquare) és diferent de les plataformes normals d’intercanvi de criptomonedes. Aquest intercanvi descentralitzat de Bitcoin situa els usuaris a només 10 minuts del seu primer comerç. I tot és 100% anònim. Podeu canviar gairebé qualsevol moneda important o qualsevol moneda en pocs minuts sense donar cap identificació. Però hi ha moltes coses que cal saber per fer un comerç amb seguretat i assegurar-se que no sigui víctima d’una estafa. Francament, la majoria de les ressenyes que he llegit tenien informació errònia o obsoleta. Així que he decidit fer la meva pròpia revisió de Bisq o Bitsquare.

Una tecnologia d’avanguardia com aquesta encara està en els seus inicis. Llegiu aquesta nova revisió d’intercanvi de Bisq Bitcoin per al 2019 per registrar-vos, començar i mantenir-vos a salvo.

Bisq l’intercanvi és un peer-to-peer (P2P) intercanvi que inclou els valors originals de Bitcoin: descentralització, anonimat i transparència. A diferència de la majoria dels intercanvis, no hi ha cap autoritat central ni un punt de fracàs únic, cosa que fa impossible “piratejar” (molt, molt més sobre això més endavant). En lloc de pensar-ho com una empresa, penseu-ho com una comunitat.

La diferència entre l’antiga Bitsquare i la majoria de la resta de competidors és que es tracta d’una xarxa on els companys comercien directament entre ells. Tot és de codi obert i 100% transparent. Podeu comprar i vendre bitcoins per a monedes nacionals o altres monedes sempre que els dos usuaris estiguin d’acord.

Però si és tan popular entre la comunitat de criptografia, per què tants encara tenen dubtes? Cobriré tot el que necessiteu saber sobre l’intercanvi, des del protocol de negociació segur fins a les comissions, els límits i l’opinió pública.

NOTA: Si cerqueu una xarxa P2P més consolidada, llegiu la revisió completa de LocalBitcoins de CryptoPositive. Pot ser el que busqueu, però heu d’aprendre a operar amb seguretat.

Què és Bisq.network (abans Bitsquare.io)

Fundat pel cripte austríac Manfred Karrer el 2014, aquest és un animal totalment diferent del que estaves acostumat. El seu objectiu era mantenir viu l’esperit original de Bitcoin. Bitcoin es va iniciar com un mitjà per permetre que la gent comerciés sense necessitat d’una autoritat centralitzada, tot i que la majoria dels intercanvis són empreses que confien en el sistema financer tradicional i requereixen identificació.

No Bisq.

En lloc de ser una empresa, és una Organització anònima descentralitzada (DAO). Els DAO són ​​organitzacions amb regles codificades digitalment que funcionen sense necessitat d’intermediaris. En anglès, això és bàsicament el mateix que les empreses a les quals esteu acostumats, tret que les seves normes s’apliquen digitalment. L’ordinador no pot incomplir les regles com ho pot fer un humà. I, en lloc de tenir una autoritat central (com una seu o un tauler), està dirigit per aquest conjunt de regles digitals i una comunitat que l’envolta. Tenint sentit?

El millor de si és de codi obert és que està gestionat i suportat per la comunitat.

Meme del sistema financer

Per a una millor comprensió dels DAO i del seu potencial per canviar, bé, tot, una mena de …. llegir aquest interessant article de Coindesk.

Característiques

Seguretat

Bisq exchange es pren seriosament la seguretat i ha dissenyat el sistema per garantir la màxima seguretat dels comerciants. Tot i això, qualsevol xarxa P2P comporta riscos. Tanmateix, atès que està descentralitzat i Bisq no té cap dels vostres diners, no teniu cap risc de pirateria. La meva única advertència és tenir cura de les retrocessions (més informació a les PMF).

Privadesa

Tot és 100% anònim.

Facilitat d’ús

Podeu començar a operar en tan sols 10 minuts.

Monedes

Bisq exchange admet dotzenes d’altcoins, inclosos DOGE, ETH, DASH, ZEN. Per obtenir una llista completa, consulteu el document FAQ de suport.

Funcionalitat

És una mica complex amb l’àrbitre, però la funcionalitat és fluida. Tot i que les transaccions triguen molt en funció de l’opció de pagament.

Tarifes

El dipòsit i les altes comissions per transacció fan que la negociació sigui una mica difícil.

En general

Si us sentiu còmode amb una xarxa P2P i pagueu una tarifa elevada, l’intercanvi Bisq és fantàstic. 100% anònim, descentralitzat i segur; sona com a una cosa que encantaria als criptòmans.

Com funciona Bisq Exchange?

En lloc de passar per un lloc web, aquest intercanvi s’executa a través d’una aplicació. Us permet començar a operar en tan sols 10 minuts. Tot el que heu de fer és afegir el vostre compte bancari o seleccionar una forma de pagament i ja podreu començar. Com que és P2P, no cal comprovar res.

A diferència d’altres intercanvis, l’intercanvi Bisq no depèn d’un sol proveïdor. Els bancs només serveixen per transferir la vostra moneda nacional a l’altre usuari. Això significa que ningú no cancel·la, controla ni barreja el vostre comerç privat. Es tracta d’un mitjà per evitar tots els problemes del sistema financer actual.

A continuació s’explica com funciona un comerç:

 • Decidiu que voleu fer una oferta o acceptar-ne una al mercat i la plataforma us relaciona dos ocells.
 • Els dos usuaris han de fer un dipòsit de 03 BTC més l’import del comerç a la cartera. El dipòsit és per garantir que ambdues parts compleixin les regles. S’utilitza com a garantia en cas que alguna cosa no vagi bé.
 • Un cop les coses avancin, el dipòsit, l’import comercial i la taxa de mineria (explicació posterior) es col·loquen en un 2-de-3 cartera multisig.
 • Es tria un àrbitre a l’atzar (vegeu la explicació següent) per assegurar-se que tot va bé.
 • L’operació s’executa un cop les tres parts signen que ha anat bé.

** HEM DE LLEGIR CARACTERÍSTIQUES DE SEGURETAT ** – Què són els àrbitres ?: Àrbitres són un tercer de confiança que garanteix que els negocis funcionin correctament. Són l’única altra part a part dels 2 companys. La seguretat dels àrbitres és un tema important que l’empresa es pren seriosament. Són usuaris de la comunitat que garanteixen un tracte honest. Com? Perquè van col·locar dipòsits de megabucks (2 bitcoins!) Per assumir la feina. Si alguna cosa surt malament, la disputa es resol amb el seu dipòsit. Estàs 100% segur!

Bisq Exchange és segur? | Com prevé Bisq les estafes??

Com passa amb qualsevol intercanvi d’igual a igual, la seguretat és una preocupació enorme. Normalment, hi ha una empresa en la qual l’usuari confia. Al principi, pot semblar que una xarxa P2P no és segura en comparació amb un intercanvi centralitzat; no obstant això, el contrari és cert. En realitat, són més segurs que un intercanvi tradicional. A continuació s’explica per què:

 • Bisq Exchange no té cap fons: Els vostres fons no s’emmagatzemen en cap lloc del lloc. Això significa que no es pot piratejar. Un canvi tradicional emmagatzemaria el vostre BTC en una cartera al seu lloc. Això vol dir que si un pirata informàtic o un empleat aconsegueix el control, els vostres diners han desaparegut. Els vostres fons només s’introdueixen en una cartera un cop s’hagi acordat una operació.
 • Dipòsits en cas d’emergència: Sempre hi ha el risc que alguna cosa pugui sortir malament durant l’operació. En cas que això passi, el dipòsit de la transacció l’assegura.
 • Àrbitres: Se seleccionen tercers aleatoris per supervisar les operacions.
 • No hi ha cap node únic d’error: A diferència d’un intercanvi tradicional, no hi ha un punt d’atac únic per a l’intercanvi Bisq. És una xarxa descentralitzada. No hi ha manera que un pirata informàtic pugui “entrar” perquè no hi ha cap “entrada” a la qual accedir (i no hi ha res per accedir-hi).
 • No hi ha informació emmagatzemada: Si connecteu la vostra targeta de crèdit o compte a una central, la informació s’emmagatzema a les instal·lacions. Si hi ha un hack, aquesta informació ara es troba compromesa. Amb Bisq, la vostra informació s’emmagatzema localment i només es comparteixen peces amb l’altra part amb qui esteu tractant.

Per tant, a diferència dels intercanvis o corredors tradicionals, esteu molt més segur en aquest tipus d’intercanvi perquè no hi ha res a robar. En lloc de confiar la vostra confiança en una empresa, la seguretat es determina mitjançant proves criptogràfiques.

“El que cal és un sistema de pagament electrònic basat en proves criptogràfiques en lloc de confiança” – Satoshi Nakamoto

Què són les taxes de dipòsit Bisq, les taxes d’arbitratge i les taxes comercials?

Un dels principals inconvenients de l’ús de la plataforma d’intercanvi Bisq és la quantitat de capital que necessiteu per començar a fer operacions. Les comissions són elevades, però també heu de pagar un dipòsit important. Tot i que us la retornem, és senzill tenir el 03 BTC ($ 316 | 2-28-18) a la mà per deixar un dipòsit és molest. Imagineu-vos intentar llogar una habitació per 500 dòlars al mes, però necessitant dos mesos de lloguer com a dipòsit. Una habitació de 500 dòlars avui us costa 1500 dòlars. És un dolor.

Les comissions són extremadament complexes en comparació amb altres borses. Aquí teniu un desglossament:

 • Comissió comercial del fabricant / assassí: Si afegiu liquiditat al mercat (fabricant), pagueu 002BTC o en algun lloc d’aquesta rodalia basat en un algorisme extremadament complicat. Si us traieu liquiditat (pagador), pagareu un mínim de 002 BTC amb una fórmula esbojarrada. Al final, funciona al voltant del 20%.
 • Tarifes mineres: Se us cobraran taxes de mineria. Això podria suposar fins a 20 dòlars, fins i tot en operacions petites. El lloc reclama que la taxa és de 003BTC, però en realitat hi ha 3 tarifes mineres separades posades al comerç. Vegeu la captura de pantalla següent.

Comissions de canvi Bisq

Aquí teniu una captura de pantalla d’un usuari de Reddit que detalla el seu comerç.

Per tant, haureu de finançar el comerç amb l’import del comerç + dipòsit + quota (0,20%) + la taxa de mineria (, 95%). La quota i dipòsit de mineria fan que els comerços petits no valguin la pena.

Quins són els límits de negociació de Bisq?

Bisq exchange posa límits comercials a cada operació per motius de seguretat. Es tracta de dissuadir els delinqüents i protegir els comerciants mitjançant un dipòsit (per exemple, si el comerç fos de 10 BTC, un dipòsit de 03 BTC no dissuadiria els delinqüents). El límit el determina la forma de pagament. Per als mètodes de pagament de major risc com SEPA, és de 25 BTC per operació. Per als de menor risc com Alipay, és de 5 BTC. Els altcoins són fins a 1 BTC.

Per al vostre primer mes, el límit comercial és del 25% del límit total.

Per obtenir una llista exhaustiva de límits, consulteu el document Pàgina de preguntes freqüents sobre límits.

Com canviar Bitcoin a Bisq

Quan Bisq diu que podeu negociar en deu minuts, són una mica optimistes. Tot i això, la meva experiència va ser perfecta. Començar és extremadament fàcil. Això és el que heu de fer.

1) Descarregueu l’aplicació

L’intercanvi Bisq no és un intercanvi central. En realitat, és un client que funciona al vostre escriptori. Aneu a Bisq.network i baixeu l’aplicació per començar.

Aplicació d’intercanvi Bisq

2) Connecteu el vostre compte bancari o Crypto Wallet

Trieu un compte a la vostra moneda o bé connecteu la cartera a l’intercanvi i, a continuació, ingresseu fons al vostre compte. Assegureu-vos de tenir en compte els dipòsits i les tarifes mineres a l’hora de considerar quant dipositeu.

3) Comprar o vendre Bitcoin

Ara que els diners són al vostre compte, podeu comprar o vendre la vostra moneda. Assegureu-vos de consultar els mercats i filtrar-ho tot per moneda. Un cop hàgiu triat una oferta, heu d’especificar quant esteu comprant / venent.

Comprar i vendre bitcoins a Bisq

4) Introduïu un comerç i confirmeu

Només heu de seguir les instruccions que us ha donat el programari. Calcularà automàticament les comissions i us demanarà que finançeu l’operació. A partir d’aquí, heu de tancar la sessió que l’operació s’ha realitzat correctament.

Ressenyes: Is Bisq Legit? | Opinió pública

Hi ha un sentit únic de comunitat al voltant de Bisq. És un DAO, al cap i a la fi. Com que no hi ha una autoritat central real, en realitat no hi ha ningú de qui queixar-se. Els usuaris no la veuen com una corporació malvada, de manera que no és l’objectiu de la mateixa premsa negativa que la majoria.

En general, l’opinió pública és força alta i la comunitat confia en la plataforma. L’intercanvi Bisq és definitivament legítim. Hi ha algunes comprovacions legítimes sobre el servei (despeses de confusió per a un), però sense informes informatius, UX sòlid i anonimat complet durant operacions sense interrupcions, és difícil desagradar la plataforma.

Al meu entendre, un dels principals motius pels quals ningú es queixa és que encara no hi ha tanta gent que faci servir l’intercanvi Bisq. La comunitat és un cercle de devots petit però semblant a un culte que evangelitza les meravelles dels intercanvis P2P.

El fil de Bisq Reddit està força buit

Meme Bisq

Només 7 lectors actius: /

R / Bisq és relativament tranquil. D’acord amb Coinmarketcap, el volum de transaccions les 24 hores supera els 26.000 dòlars (2-28-18). Això és gairebé res. Només cal tenir en compte que això no vol dir que sigui un mal intercanvi, sinó que encara està a la seva infància.

Ressenyes positives

Les ressenyes positives se centren en l’anonimat, la facilitat d’inscripció, la manca de verificació i la naturalesa P2P de la plataforma. Per a aquells que realment accepten la filosofia de BTC, és l’intercanvi d’elecció.

Ressenyes negatives

Hi ha algunes ressenyes negatives. La majoria se centren en comissions i dipòsits elevats i la manca de liquiditat. Hi ha una gran quantitat de persones que es queixen de la funcionalitat, però això és perquè no tenen ni idea de com hauria de funcionar la plataforma. Per a un canvi P2P, hi va haver molt poques denúncies de frau.

Crítiques de Bisq

Una cerca ràpida a Google revela la preocupació principal de tots.

Comparació d’intercanvis: Bisq vs. LocalBitcoins | Quina és la millor xarxa P2P

100% anònim. Sense verificació. Es poden imaginar tot tipus de pagaments.

Les xarxes P2P abracen realment el que suposadament havia de ser Bitcoin: descentralitzat i anònim. L’intercanvi Bisq podria ser el més proper al veritable somni de Satoshi, però està lluny de ser l’únic intercanvi entre iguals del mercat. LocalBitcoins.com, el “Craigslist” de Bitcoins és el germà gran de la jove parella. Comparem-los per veure quin és el millor lloc per amagar-se darrere de la màscara i comprar una mica de BTC.

LocalBitcoins d’un cop d’ull

LocalBitcoins va ser fundada a Finlàndia el 2012 per Jeremias Kangas. És una altra xarxa peer-to-peer més gran que abraça l’esperit de Bitcoin. Està disponible a tot el món i ofereix als usuaris la possibilitat de comprar Bitcoin amb QUASI RES (targetes de regal incloses). L’inconvenient és que normalment tots dos us heu de trobar per fer un intercanvi. Hi ha maneres de fer-ho a través de la web.

ATENCIÓ: LocalBitcoins.com és un intercanvi només amb Bitcoin.

 • Tipus: Intercanvi P2P
 • Fundat: 2012
 • Ubicació: Hèlsinki, Finlàndia
 • Usuaris: 1.000.000
 • Monedes: Bitcoin
 • Pagament: Il·limitat. Qualsevol cosa, des de la transferència bancària fins a les targetes regal
 • Aplicació mòbil: Android
 • Verificació: No és requerit per LocalBitcoins.com, però és possible que alguns usuaris necessitin verificació
 • API:
 • Suport:
 • Reputació de la comunitat: Força bé

Pros:

 • Ràpid
 • Qualsevol tipus de pagament
 • 100% anònim

Contres:

 • Només Bitcoin
 • Moltes estafes

Cap a cap

Tot i que totes dues són xarxes P2P, són força diferents. A continuació s’explica com s’apleguen els uns contra els altres.

 • Tarifes: LocalBitcoins
 • Monedes: Bisq
 • Opcions de pagament: LocalBitcoins
 • Seguretat: Bisq
 • Liquiditat: LocalBitcoins
 • Interfície: Rentar
 • Facilitat d’ús: Bisq

Veredicte: Rentar!

USA LOCALBITCOINS si voleu canviar Bitcoin per qualsevol forma de pagament imaginable. Assegureu-vos de vigilar les estafes.

USAR BISQ per a operacions més segures d’altres monedes amb menys mètodes de pagament (sense targetes ni PayPal).

Preguntes freqüents sobre l’intercanvi de Bisq

Bisq és un intercanvi envoltat de misteri i no s’assembla gens a allò a què s’acostuma la majoria. Per tant, no és estrany que hi hagués un munt de preguntes flotant al voltant de les quals calia respondre. Aquí he agregat les preguntes més freqüents sobre Bisq i les he respost per vosaltres.

P: És segur utilitzar Bisq Exchange?

A: Sí. El fet que els vostres diners mai s’emmagatzemin en cap lloc vol dir que esteu a salvo dels pirates. L’únic risc és durant la pròpia transacció. No obstant això, els àrbitres, els dipòsits importants i la prohibició de tots els mètodes de pagament “d’alt risc” com PayPal mitiga eficaçment aquest risc.

P: On es troba?

A: Bisq no és un intercanvi centralitzat. No hi ha cap node central. És una xarxa d’usuaris i de codi obert totalment.

P: Què significa un intercanvi de codi obert?

A: Per codi obert, vol dir que el codi està obert perquè tots el vegin i modifiquin. No vol dir que la vostra informació sigui de codi obert.

P: Quines monedes i monedes admet Bisq??

A: L’intercanvi Bisq admet gairebé totes les principals monedes fiduciàries i més de 100 monedes diferents. Pots veure la llista completa aquí.

P: Bisq accepta PayPal?

A: No, es considera un risc massa alt.

P: Què passa si algú inicia una retrocessió després de l’alliberament dels diners?

A: Això és bastant rar, però en el cas que el trader iniciï una retrocessió des del seu banc, no podeu fer res. Tanmateix, això es pot evitar gairebé totalment pel protocol Bisq, que no permet pagaments fàcilment retornables (paraula nova?), Límits comercials que dissuadeixen els delinqüents, límits comercials basats en l’edat, etc..

P: Quant de temps triguen els comerços?

A: Això depèn de la forma de pagament. Els pagaments SEPA són els més llargs (6 dies) i altres mètodes de pagament habituals són els següents: Western Union – 4 dies | Dipòsit en efectiu – 4 dies | Transferència bancària nacional – 4 dies | Alipay – 1 dia.

M’agrada / No m’agrada

La nostra experiència amb l’intercanvi de Bisq ha estat perfectament bona fins ara, però la plataforma està lluny de ser perfecta. A continuació, es mostren alguns dels meus gustos i els que no m’agraden de CryptoPositive. Crec que trobareu el mateix que jo: si sou un criptòman que estima la privadesa, és fantàstic. Si preferiu els mètodes tradicionals, fa una mica de por.

M’agrada:

Facilitat d’ús

Descarregueu l’aplicació, connecteu el vostre compte i comenceu a comprar d’aquí a deu minuts. T’ho has de fer així.

Descentralització

M’agrada com es mantenen fidels a la filosofia original de Bitcoin. Sense cap node central, no hi ha manera de piratejar.

Opcions de pagament

Hi ha un munt d’opcions de pagament fàcils que s’utilitzen en 1-4 dies.

Anonimat

Tot és 100% anònim i l’intercanvi no conté cap informació vostra.

Meme de negociació de Bitcoin

No m’agrada:

Tarifes

El calendari de taxes és un mal de cap i les taxes de mineria són força pesades. L’intercanvi de Bisq no és per a comerços petits.

Oficis llargs

Alguns comerços poden trigar entre 4 i 6 dies a completar-se.

Risc de retrocessió

Les retrocessions són poc freqüents, però encara es produeixen.

Bitsquare.io (ara Bisq.network) és un bon intercanvi de Bitcoin?

Totalment descentralitzat, 100% anònim i impenetrable per als pirates informàtics —Bisq ens va intrigar des del primer moment. Amb una gran quantitat d’opcions de divisa, una àmplia gamma de pagaments, sense verificació i fàcil configuració, és un lloc ideal per endinsar-se i començar a viure el somni original de Bitcoin. Tan aviat com creixi cap a un mercat més líquid, Bisq Exchange serà una gran xarxa P2P.

Les comissions, els temps comercials i els riscos implicats poden ser una mica importants per als nous operadors i la manca de liquiditat és difícil d’estomacar. Però el potencial sí que hi és.

Utilitzeu Bisq si:

 • vull canviar fiat per criptografia fàcilment
 • no confieu en els intercanvis per mantenir els vostres diners
 • crec que les transaccions han de ser privades

Veredicte CryptoPositive: Té molt de potencial, però necessita més liquiditat per valer la pena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner