Revisió de Bitfinex: tot el que heu de saber

Voleu guanyar molts diners negociant Bitcoin? Bitfinex és el lloc. Però hi ha moltes coses que heu de saber abans de registrar-vos. Llegiu la nostra revisió completa de Bitfinex per obtenir més informació sobre les taxes, la verificació, els límits i les funcions. I després apreneu el factor important per què la comunitat comença a preocupar-se per aquest popular intercanvi.

Vaig trobar molta informació falsa i enganyosa, vaga i plana sobre aquest complex intercanvi. Això és el que em va portar a crear aquesta guia. Llegiu-lo abans d’operar a Bitfinex.

Pàgina inicial de Bitfinex

Bitfinex és un dels intercanvis de criptomonedes més avançats, líquids i exclusius del món. Amb una llibreta de comandes sense parar, eines de negociació avançades, comerç de marge i una generosa distribució de monedes, podeu guanyar diners seriosos aquí. Però les seves barreres d’entrada són elevades, així que és millor que sigueu seriosos. És l’intercanvi número 2 al món, amb un volum de 24 hores superior als 2.000 milions de dòlars (Febrer de 2018), així que prepareu-vos per fer alguna acció.

Contents

Bitfinex no accepta clients dels EUA

L’ombra de el hack del 2016 encara s’acosta, però Bitfinex va complir la seva promesa de devolució. Des de llavors, l’intercanvi ha recuperat la seva imatge i ha recuperat la seva posició a la part superior.

Pros:

 • Alta liquiditat
 • Funcions de negociació en profunditat
 • Ben respectat i establert
 • thumbs-upMargin Trading

Contres:

 • No apte per a principiants
 • Cap client dels EUA
 • thumbs-downMajor Hack el 2015

Característiques

Seguretat

Bitfinex es pren seriosament la seguretat i empra nombroses funcions de seguretat avançades. Tanmateix, la seva manca de transparència i les pirateries anteriors m’impedeixen donar-los una nota superior.

Negociació

Les eines avançades, els gràfics i les opcions de negociació van de la mà amb un motor ràpid i molts parells de negociació. Bitfinex és un dels favorits dels comerciants avançats per la seva increïble experiència comercial.

Principiants-línies d’amistat

L’intercanvi és difícil d’entendre per als principiants i ni tan sols el podeu utilitzar a menys que tingueu recursos propis de 10.000 USD. No és el millor lloc per començar.

Tarifes

Bitfinex empra un calendari de tarifes per a fabricants i compradors adequat per als comerciants i cobra taxes de retirada modestes en comparació amb els competidors. Les comissions de dipòsit de Fiat també són baixes (, 1%).

Suport

L’assistència al client es respecta generalment i està disponible 24/7, però només per correu electrònic. No són actius Bitfinex Reddit, tanmateix, i tampoc no vaig trobar molta activitat a Twitter.

Verificació

Bitfinex requereix verificació per a Fiat i el procés pot ser un malson. Els qüestionaris, documents i setmanes de temps d’espera fan que Bitfinex sigui menys divertit d’afrontar-los. Tanmateix, sou lliure de negociar criptografia sense verificació (subjecte a limitacions).

En general

Bitfinex és una gran plataforma per a comerciants seriosos que fan un gran volum, però fins i tot llavors té els seus defectes. No és un lloc per començar el vostre viatge comercial i les seves normes punitives mantenen fora els comerciants plebis.

Intercanviar informació

 • Fundat: 2012
 • CEO: J.L Van Der Velde
 • Monedes: Més de 70 parells comercials (Bitcoin, Ethereum, Monero, IOTA, etc.)
 • Opcions de pagament: Criptografia, USD, EUR, USDT *.
 • Verificació: Pesat per a Fiat | No hi ha cap verificació de Crypto
 • Aplicació:
 • MarginTrading: Sí
 • HQ: Hong Kong
 • Tarifes: Creador (0,1%) / Taker (0,2%)

HA DE LLEGIR: Què és la fixació en dòlars dels Estats Units (USDT) i per què tothom es preocupa per Bitfinex?

Preu del vincle a Coinmarketcap

Tether és una empresa que vincula les criptomonedes a les monedes fiduciàries existents (USD, EUR, etc.). Bitfinex té un gran volum de USDT. Bàsicament, la moneda digital d’aquesta empresa es relaciona amb el valor del USD i cada USDT està avalat per un USD real de reserva. Això us permet canviar USD com si es tractés d’una moneda digital (transferències instantànies, sense bancs, taxes baixes, etc.). No obstant això, la companyia està sotmesa a un control per part de la comunitat pel que fa a les seves reserves i ha tallat recentment els lligams amb el seu auditor. Aquest i altres problemes bancaris comencen a aixecar les celles a la comunitat. Si us plau, llegeix L’anunci de Tether per entendre millor la situació. Tether i Bitfinex ho han estat citada pel govern dels EUA per donar respostes.

Quant a Bitfinex

Bitfinex és un intercanvi de criptomonedes amb moltes funcions amb seu a Hong Kong. Aquest intercanvi exclusiu s’adreça a una clientela professional i de gran volum.

Bitfinex és un intercanvi de criptomonedes amb moltes funcions amb seu a Hong Kong. Aquest intercanvi exclusiu s’adreça a una clientela professional i de gran volum.

La seva experiència comercial es completa amb més de 70 parells comercials, una cartera amb especificacions completes, eines i opcions de negociació sofisticades i operacions de marge. I el seu disseny elegant, les tarifes adequades per als comerciants i la seva agitada cartera de comandes l’han convertit en el 2n intercanvi per volum. Ofereix als comerciants la possibilitat de negociar de manera ràpida i fluida monedes populars, moneda fiduciària, USDT i una gamma de monedes altes rares..

El fet de ser un dels intercanvis més grans i avançats del mercat el fa ideal per a professionals seriosos. Qualsevol persona que vulgui guanyar diners seriosos en criptomoneda i fiat ha de prestar-li atenció. A part de les seves riques opcions comercials i el seu ventall de monedes, Bitfinex ofereix una interfície personalitzable.

Des de la seva creació el 2012, la companyia ha tingut una vida tumultuosa plena de drama, pànic i preocupació; no obstant això, ha rehabilitat la seva imatge arran del segon hack més gran de la història de Bitcoin.

Per als comerciants amb butxaques profundes i amb la intenció de guanyar diners seriosos, Bitfinex és una coincidència. Per a la resta, el millor és mirar cap a un altre lloc.

Comprova-ho!: Bitfinex ofereix una experiència comercial realment personalitzada. Consulteu els diferents temes de negociació:

ATENCIÓ: És segur utilitzar Bitfinex? | Bitfinex Hack 2016

El 2 d’agost de 2016, Bitfinex va anunciar que els pirates informàtics havien robat aproximadament 120.000 BTC (72 milions de dòlars en aquell moment) als usuaris de carteres segregades. Segueix sent el segon hackeig més gran de la història de Bitcoin i va destrossar la indústria. El preu va caure un 23% i els clients es preguntaven si Bitfinex passaria per sota. Bitfinex va sobreviure i va pagar les pèrdues d’una manera enginyosa però controvertida.

L’empresa va socialitzar les pèrdues entre tots els usuaris (un 36% de tall de cabell cadascun) i va emetre Fitxes BFX a canvi de BTC perdut. Aquestes fitxes es podien bescanviar i canviar. Bitfinex va posar un valor a cada testimoni i es va comprometre a pagar el saldo a temps.

Afortunadament, s’han retornat tots els usuaris a l’abril de 2017.

Bitfinex ha recuperat la seva reputació i he trobat que estaven increïblement centrats en la seguretat. És a qualsevol lloc que mireu al seu lloc web, probablement per compensar la desconfiança de l’usuari. Disposa de mesures de seguretat estrictes que inclouen:

 • 2FA estàndard
 • Seguretat universal de 2n factor
 • Exploració de dades d’inici de sessió i detecció de canvis d’IP
 • Protecció de retirada
 • Xifratge de correu electrònic
 • 99,5% d’emmagatzematge en fred (fora de línia fora dels hackers)

Seguiu llegint la seva política de seguretat i veure com et sents per tu mateix. És interessant que no ens puguin revelar molts detalls.

No es pot revelar el protocol de seguretat de

Bitfinex manté la privadesa i la seguretat, però el pirateig demostra per què no heu de confiar mai el vostre BTC en una cartera on no tingueu les claus privades. Assegureu-vos que estiguin al vostre control.

Consell professional: No conserveu mai més del que necessiteu per operar en una borsa. Penseu en això com en efectiu a la cartera. Conserveu els vostres estalvis en un banc i no a la butxaca del darrere. Assegureu-vos de saber-ho com mantenir segurs els vostres bitcoins abans de començar a negociar.

Què són els honoraris de Bitfinex? | Comerç, ingrés i retirada

Les tarifes de Bitfinex són baixes i són molt aptes per als comerciants. Estan en línia amb la major part de la competència.

No us costa molt negociar a la plataforma.

Comissions de negociació

Bitfinex empra un calendari de tarifes per a fabricants / compradors.

 • checkMaker: .1%.
 • checkTaker:, 2%.

Les taxes poden arribar al 0% amb un volum suficient!

Aquí teniu el gràfic.

Les tarifes de Taker i Maker varien

Creador / Taker Explicació: Si afegiu liquiditat a la cartera de comandes fent una comanda límit per sobre del preu de compra o per sota del preu de venda, se us cobrarà la comissió del fabricant. Si elimineu la liquiditat realitzant una comanda que s’executa, en feu una compra.

Comissions de dipòsit de Bitfinex | Quant costa dipositar USD / EUR a Bitfinex?

El dipòsit de criptografia és gratuït. Una transferència bancària per ingressar costos en USD o EUR.1% (mínim de 20 dòlars).

Quins són els honoraris de retirada de Bitfinex? (Febrer de 2018)

Els honoraris de retirada de criptografia i fiat són competitius i no són tan anti-drets humans com Binance.

Transferència bancària: 0,1% (20 min. De dòlars).

Express Bank Wire (24 hores): 1% (20 min. De dòlars).

Criptografia:

 • BTC: 0,0008
 • ETH: 0,0027
 • XRP: 0,02
 • LTC: 0,001

Per consultar el calendari complet de la quota, visiteu Pàgina de tarifes de Bitfinex.

Comissions de Bitfinex comparades

 • Segell de bits: Comissió de negociació del 0,25% | Comissió de la targeta de crèdit del 5%
 • Bittrex: Comissió de negociació del 0,25%.
 • LocalBitcoins: Sense “comissions” | Comissió de vendes de l’1% Preus de monedes més alts
 • CEX.IO ” Comissió del fabricant: 0,16% | Comissió de Taker – 0,25%

Com canviar Bitcoin a Bitfinex | Registre, verificació, intercanvi i molt més

Bitfinex és un dels mercats més avançats i líquids per al comerç de moneda fiduciària i criptografia. El comerç criptogràfic no requereix cap verificació.

Com es crea un compte?

Aneu a Bitfinex.com, feu clic a Registra't a l'extrem superior dret i introdueix alguns detalls.

Aneu a Bitfinex.com, feu clic a Registra’t a l’extrem superior dret i introdueix alguns detalls.

A continuació, feu clic a l'enllaç de verificació del correu electrònic que vau registrar a Bitfinex.

A continuació, feu clic a l’enllaç de verificació del correu electrònic que vau registrar a Bitfinex.

Va ser fàcil.

Com protegir el meu compte?

En primer lloc, afegiu algunes proteccions de seguretat al vostre compte. Com a mínim, hauríeu d’habilitar 2FA. A continuació s’explica com podeu trobar la configuració de seguretat del vostre compte.

Com finançar el meu compte?

Dipositar és fàcil. Ja heu de tenir criptografia a la cartera. Triar una cartera de bona reputació és el més important que podeu fer. Conegueu en quines carteres confieu abans de canviar.

Un cop hàgiu iniciat la sessió, se us demanarà que financeu el vostre compte. Trieu la vostra moneda de la llista i seleccioneu Moneder d’intercanvi.

Genereu l'adreça i envieu el vostre BTC a AQUESTA ADREÇA.

Genereu l’adreça i envieu el vostre BTC a AQUESTA ADREÇA.

Si voleu dipositar, canviar i retirar la moneda fiduciària, us heu de verificar.

Com es pot verificar el meu compte a Bitfinex?

La verificació del compte és estricta i la de Bitfinex és la més completa de l’univers.

Per començar, feu clic a Verificació a sota de la icona de perfil a l'extrem superior dret.

Per començar, feu clic a Verificació a sota de la icona de perfil a l’extrem superior dret.

Trieu Comenceu la verificació i penseu-vos el cinturó de seguretat.

Seleccioneu la verificació individual i trobareu els requisits. Haureu de descarregar un formulari, signar-lo i penjar-lo juntament amb 2 proves d’identificació, un extracte bancari, una prova de residència i un vil de sang (broma!).

Heu de passar aquest procés de verificació.

ESTÀ ACONSELLAT !: Espereu esperar de 6 a 8 setmanes (febrer de 2018).

La verificació és mortal

Com comprar Bitcoin a Bitfinex

Un cop verificat el vostre compte, aneu a la pantalla Trading, seleccioneu la pestanya Exchange a la part esquerra i feu clic al botó gran de compra verd És força senzill. Per simplificar les coses, seguiu l’ordre “Limit”.

Exemple de límit de comanda de compra a Bitfinex

Ressenyes de Bitfinex | Ara és fiable Bitfinex Legit?

Per a una empresa que va passar pel segon hack més gran de la història, Bitfinex té una gran confiança en la comunitat. En general, vaig trobar que l’opinió de la comunitat era elevada i que l’empresa tenia bona reputació. A la majoria d’usuaris els agrada com han gestionat la crisi i els agrada la transparència en el seu lideratge (estan dirigits per iFinex). Encara hi ha molta desconfiança i dubtes sobre Tether, però, en general, la reputació és alta.

Una cerca ràpida a Google mostra la preocupació dels usuaris sobre la seguretat.

Una cerca ràpida a Google mostra la preocupació dels usuaris sobre la seguretat.

Però, en realitat, llegir en fòrums de ressenyes de Bitfinex revela una gran confiança de la comunitat.

Un lloc de revisió aprova com van gestionar el pirateig.

Un lloc de revisió aprova com van gestionar el pirateig.

Els usuaris amb nivells baixos derroten un idiota que probablement estigui pagant a Bitfinex de mala gana.

Els usuaris amb nivells baixos derroten un idiota que probablement estigui pagant a Bitfinex de mala gana.

Només cal fer una ressenya de Google sobre Bitfinex i veureu com se sent la comunitat. Hi ha estrelles en aquesta pàgina de resultats.

Ressenyes de Bitfinex SERP

M’agrada la ressenya positiva de Bitfinex

 • Reputació
 • Seguretat
 • Opcions de negociació
 • thumbs-upProfessionalism
 • thumbs-up Liquiditat

No m’agraden les ressenyes negatives de Bitfinex

 • Cefalees de verificació
 • El Hack
 • thumbs-down No és apte per a principiants

Cas pràctic:

Una de les ressenyes de Bitfinex exchange

El sentiment general és que Bitfinex és un intercanvi de bona reputació que és bo per als comerciants professionals i que té excel·lents funcions. Tot i això, no és un bon lloc per a principiants i la seva història problemàtica fa sonar les alarmes.

Puc canviar Bitcoin sense verificació a Bitfinex? | Quins són els límits de Bitfinex?

Bitfinex us permet operar criptomonedes sense verificació. Tot i això, estareu subjectes a determinats límits i no podreu accedir a totes les funcions.

La verificació només és necessària per a la moneda fiduciària. Si voleu ingressar, canviar i retirar USD / EUR, us heu de verificar.

No hi ha límits per operar ni retirar-se quan s’utilitza Bitfinex (verificat), un altre motiu pel qual és tan popular entre els comerciants avançats.

3 millors alternatives de Bitfinex per a principiants

Quants diners necessito per començar? Quantes setmanes he d’esperar a la verificació? Què a la Terra és un Fibonacci com s’anomena? Bitfinex no és per al verd i el cru. Si busqueu una alternativa per a principiants a Bitfinex, aquestes són les vostres 3 millors apostes.

1) Coinbase: targetes de crèdit + verificació més fàcil

Logotip d'intercanvi Coinbase

Coinbase és el corredor de Bitcoin més gran del món. És la forma més convenient per als novells d’aconseguir Bitcoin ràpidament. Normalment és el portal a través del qual els nous comerciants entren al regne de la criptografia. Si busqueu una forma segura, regulada i segura de comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit, és amb molt el mètode més convenient. El fet que pugueu comprar ràpidament amb una targeta i fer servir GDAX (el seu intercanvi) fa que sigui una experiència fluida i per a principiants. Llegiu el nostre document revisió completa de Coinbase per tenir una millor sensació.

2) LocalBitcoins: no cal fer cap verificació.

Logotip de LocalBitcoins.com

Dubto en trucar LocalBitcoins “Apte per a principiants” a causa dels riscos que comporta. Tanmateix, negociar-ne és tan fàcil i la barrera d’entrada és tan baixa que vaig haver d’incloure-la. LocalBitcoins és una xarxa peer-to-peer on els usuaris intercanvien Bitcoin directament entre ells. No requereix cap verificació i podeu comprar BTC amb qualsevol mitjà de pagament 100% de forma anònima. Com que l’intercanvi no s’implica, el risc és elevat. Però si seguiu algunes precaucions de seguretat, estareu a salvo. Assegureu-vos de llegir el nostre document revisió completa de LocalBitcoins primer per saber com operar amb seguretat.

3) CEX.IO: ràpid, net, fàcil

Logotip d’intercanvi CEX.io

Bitfinex té una interfície fluida, però pot ser una mica intimidatori per als principiants amb totes les seves eines i opcions. Cex.io té una interfície senzilla i suau. Tota la informació rellevant és a només un clic de distància. Es carrega ràpidament, és fàcil de veure i el UX és fantàstic. És una manera molt més senzilla d’intercanviar criptografia que Bitfinex. I tampoc no necessiteu fortuna per començar.

Bitfinex vs. Binance: quin és el millor intercanvi de Bitcoin el 2019?

Què passa quan una força imparable es troba amb un objecte immòbil? Binance contra Bitfinex, això és el que passa. Aquests dos pesos superen habitualment la llista de volums de negociació i dominen els seus mercats respectius. Però, quin és millor? La resposta és difícil. És possible que ni tan sols tingueu opció. Comencem aquest rebombori.

Avantatges i inconvenients de Binance:

Pros:

 • Tarifes baixes
 • Alta liquiditat
 • Monedes rares
 • thumbs-up Regals únics
 • thumbs-upHigh Community Sentiment
 • thumbs-up Extremadament ràpid

Contres:

 • Només Crypto
 • Altes taxes de retir per a algunes monedes

Binance és un intercanvi de gran volum especialitzat en monedes altes rares, regals Maserati i comerços amb bala. En menys d’un any, ha passat de la posada en marxa desconeguda al líder en volum de 24 hores. La capacitat d’especular a un preu econòmic sobre una sèrie de monedes (~ 200) i operar a l’instant (el motor coincident és d’1,4 milions d’operacions per segon!) L’han convertit en un monstre de la indústria. És, sens dubte, un territori privilegiat per guanyar diners per als comerciants de criptografia. Els usuaris es queixen rutinàriament del servei al client sobrecarregat i de les taxes de retirada extorsionades (0,002 BTC per a Bitcoin a febrer de 2019 = 12 dòlars).

Cap a cap

 • Monedes: Binance
 • Negociació: Bitfinex
 • Verificació: Binance
 • Diversió: Binance
 • Per a principiants: Binance
 • Seguretat: Bitfinex
 • Liquiditat: Rentar
 • Tarifes: Bitfinex
 • Aplicació: Rentar
 • Fiat: Bitfinex

És un sorteig. És injust dir quin és millor, tot i que prefereixo Binance. Tots dos presenten dues dades demogràfiques diferents. Depèn del que vulgueu.

Bitfinex: Si voleu una plataforma segura, líquida i rica en funcions per al comerç de grans quantitats i fiat.

Binanne: Si voleu una negociació més baixa amb barreres de criptografia i no teniu previst fer moltes retirades.

Guanyador: Dibuixar.

Preguntes freqüents sobre Bitfinex: residents als Estats Units Verificació | Límits | Temps de processament

P: He de ser verificat per operar amb criptomoneda?

A: No, la verificació només és necessària si voleu canviar Fiat.

P: Quant de temps triga la verificació?

A: La verificació pot trigar fins a vuit setmanes pesants.

Pot trigar força temps.

P: Quant de temps triguen les retirades?

A: Les retirades s’han de processar en un termini de 12 hores. Tenir 2FA activat pot ajudar a accelerar el procés.

P: Bitfinex ha estat piratejat. És segur ara?

A: Atès que els pirates informàtics van robar Bitcoin per valor aproximat de 72 milions de dòlars, Bitfinex ha rehabilitat la seva imatge i ha duplicat la seguretat. Es torna a respectar a la comunitat. És segur Bitfinex? Sí.

P: Bitfinex accepta clients dels EUA?

A: No.

P: Quins són els honoraris de Bitfinex?

A: Bitfinex empra un calendari de tarifes per a fabricants / adjudicataris per nivells de volum. En general, probablement només incorrereu en un 1% de tarifes de fabricant / .2% de comprador. Comissió del proveïdor de finançament de marge: 15%.

P: Bitfinex accepta targetes de crèdit?

A: No.

P: Quin és el dipòsit mínim de Bitfinex?

A: Bitfinex no té cap dipòsit mínim; tanmateix, als dipòsits inferiors a 1.000 USD se us cobrarà una petita comissió.

P: Quins són els límits de Bitfinex?

A: No hi ha límits a Bitfinex per a usuaris verificats.

P: Bitfinex és segur?

A: Bitfinex empra moltes funcions de seguretat avançades i es pren molt seriosament els protocols de seguretat.

A CryptoPositive li agrada molt

Hi ha molt que t’agrada de Bitfinex si realment el pots utilitzar.

Opcions de negociació

Podeu triar entre 6 tipus de comandes

Una gamma d’opcions, una interfície detallada i rica en eines, un gràfic de preus perfecte i opcions comercials de marge converteixen Bitfinex en una de les millors experiències comercials del mercat.

Interfície llisa

Les opcions dificulten la navegació, però la interfície té un aspecte tan suau com el Tennessee Whisky.

Tarifes baixes

És difícil discutir amb les seves baixes tarifes. És possible negociar i pagar el 0%.

CryptoPositive realment no m’agrada

Bitfinex és una mica elitista. Entenc per què són, però encara no m’agrada.

10.000 dòlars al comerç

Heu de tenir 10.000 dòlars fins i tot per utilitzar la plataforma.

La verificació és un malson

Bitfinex ho vol tot, excepte el vostre primogènit. Ah, i volen 2 mesos per contactar amb vosaltres.

Veredicte per la nostra revisió de Bitfinex

Bitfinex és una plataforma rica en funcions que s’ha recuperat del hack el 2016. Ara és un dels líders del mercat i un lloc ideal per als comerciants avançats. Si voleu canviar grans volums de moneda fiduciària i altres monedes altes a bon preu, és un gran intercanvi. Estigueu preparats per fer front als malsons de verificació.

No és un lloc per a principiants i és possible que ni tan sols el pugueu utilitzar (si sou als Estats Units). La comunitat la té molt en compte, però comença a qüestionar-ne la integritat i els vincles amb Tether.

El veredicte final de la meva revisió de Bitfinex és que és un gran intercanvi si tens butxaques profundes i saps què fas. Per a la resta, mireu en un altre lloc.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner