Com comprar Dragonchain DRGN

Una guia per comprar Dragonchain DRGN

En aquesta guia explicarem què és i com comprar Dragonchain, una moneda virtual que ha captat l’atenció de diversos inversors de tot el món..

Què és Dragonchain?

DragonChain (DRGN) és una cadena de blocs i criptomonedes que va ser desenvolupada originalment per Walt Disney Inc. el 2014. Al principi es coneixia com a “Plataforma privada de blockchain de Disney”, però més tard es va convertir en codi obert..

La xarxa permet a les empreses començar a utilitzar aplicacions blockchain de forma segura, fàcil i privada. A més, pretenen crear un producte que sigui compatible amb la pila de desenvolupament a què estan acostumades les empreses, com ara Java, C ++ o Python..

La plataforma utilitza la criptomoneda Dragons (DRGN) per operar una incubadora, un mercat, una cadena de blocs i una plataforma empresarial..

Si esteu interessats en comprar o negociar moneda DRGN, el següent us mostrarà com podeu començar.

Creeu una cartera

Per començar, haureu de crear una cartera per emmagatzemar les vostres monedes. Podeu utilitzar MyEtherWallet, una cartera molt important i coneguda al mercat que molts inversors fan servir per emmagatzemar els seus diferents tokens.

Si voleu crear la cartera, cal que ho feu entra aquí i escriviu una contrasenya segura que recordareu. Després, haureu de prémer “Crea una cartera nova”.

Al segon pas, haureu de “Descarregar fitxer de magatzem de claus” i entendre tots els advertiments. És molt important tenir una còpia de seguretat d’aquest fitxer en diversos altres dispositius, com ara les unitats USB.

Després, tindreu una clau privada sense xifrar a la cartera. És molt important tenir la clau privada emmagatzemada en algun lloc segur. Per exemple, podeu escriure-ho o imprimir-lo. Si el deseu a l’ordinador o al telèfon, és possible que perdeu les monedes si el dispositiu està infectat.

La clau privada és molt útil. Per què? Perquè si perdeu el dispositiu, si no hi teniu accés o si s’acaba de destruir, podreu recuperar els vostres fons mitjançant la clau privada.

Cartera de maquinari

La millor manera d’emmagatzemar les vostres monedes és a la cartera de maquinari. Es tracta d’un dispositiu similar a un USB i que permet a cada usuari emmagatzemar les seves claus privades en un dispositiu petit que mai està connectat a Internet..

Les carteres de maquinari fabricades per Ledger i Trezor admeten Dragonchain, de manera que podeu tenir les monedes emmagatzemades correctament.

Si ja heu completat els darrers passos, haureu d’obrir la vostra cartera nova. Heu de seleccionar l’opció ‘Fitxer de magatzem de claus’ i penjar el fitxer de magatzem de claus desat abans. Després, introduïu la vostra contrasenya i desplaceu-vos cap avall per veure la cartera oberta.

En aquesta pantalla veureu la vostra adreça de cartera personal, aquí és on podreu enviar les monedes de Dragonchain que adquirireu.

Si heu creat la cartera, el següent pas és comprar Ethereum per canviar-la per Dragonchain en una altra borsa. En aquest moment, DRGN no té un camí per comprar-lo amb moneda fiduciària o nacionalitzada; per tant, necessitareu ETH (o BTC o USDT) per fer-ho. Recomanem ETH per a això.

Si teniu Ethereum, no haureu de comprar més, però sí que l’haureu d’enviar a una central per convertir el vostre ETH en DRGN. Ethereum es pot comprar en diferents intercanvis, inclosos Coinbase Pro o bé Cex.io.

Compra de Dragonchain

Per començar a canviar per Dragonchain, ho farem servir l’intercanvi Kucoin que enumera tant Ethereum com Dragonchain. Si no teniu cap compte a Kucoin, haureu de crear-ne un i començar a operar-hi.

Un cop tingueu el compte a punt per utilitzar-lo, haureu de dipositar l’Ethereum comprat abans a Coinbase o a un altre canvi. Aneu al vostre compte de Kucoin, cerqueu Ethereum i premeu “Diposa”, copieu l’adreça que es mostra i envieu l’ETH des de l’altra central.

Veureu que ja disposareu de l’ETH al vostre compte de Kucoin i que esteu a punt per comprar monedes Dragonchain.

A Kucoin, cerqueu DRGN, seleccioneu la quantitat que voleu comprar. Un cop hàgiu seleccionat tots els paràmetres, podeu prémer el botó “Comprar” i tenir les vostres pròpies monedes DRGN. Com es va esmentar abans, el millor lloc per guardar i emmagatzemar les vostres monedes és una cartera de maquinari.

Si voleu retirar les vostres monedes de l’intercanvi, haureu d’anar a ‘Actius’, seleccioneu Dragonchain i, a continuació, premeu ‘Retirar’. Al camp ‘Adreça’, haureu d’enganxar l’adreça de la cartera de maquinari. Un cop seleccionada la quantitat de fitxes DRGN, haureu de prémer “Confirma” i seguir els passos que mostra l’intercanvi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner