Trust Wallet Review: per què és especial Binance’s Trust Wallet?

Binance té una nova cartera oficial de criptomoneda per als seus usuaris i s’anomena Trust Wallet. L’empresa que hi ha darrere de Trust Wallet ha estat treballant per oferir als usuaris una cartera criptogràfica segura, anònima, multidivisa i fàcil d’utilitzar. Quines són les principals característiques d’aquesta cartera de divises digitals?

Trust Wallet Review

Avui en dia és molt important que els usuaris de criptografia tinguin una cartera de criptografia fiable que ofereixi serveis per a titulars, comerciants i inversors. Les carteres mòbils solen ser molt fàcils d’utilitzar i tenen una interfície fàcil d’utilitzar.

Al juliol de 2018, Binance va decidir adquirir-la Trust Wallet per proporcionar millors serveis i millorar la seguretat dels usuaris. Durant el temps en què es va adquirir Trust Wallet, va donar suport a Ethereum (ETH) i a altres fitxes basades en Ethereum, com ara monedes ERC-20, ERC-223 i ERC-721. Però ara, la llista és molt més gran. 

#Binançament Adquireix Trust Wallet: una popular criptografia mòbilhttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31 de juliol de 2018

A causa del fet que l’empresa funciona des del novembre del 2017, van ser capaços de consolidar la seva reputació de seguretat i també van poder protegir els fons dels usuaris. L’empresa mai no sol·licitarà accés a la cartera dels usuaris, no mantindrà les seves claus privades ni sol·licitarà informació privada. Això demostra que la companyia ha construït els millors estàndards de la indústria.

Després d’haver estat integrat a Binance Trust Wallet, s’afegeix una cartera mòbil en cadena a l’intercanvi i clarament funcionarà en el futur amb altres integracions..

Binance va escriure en aquell moment:

“Com a empresa impulsada per la tecnologia, l’adquisició de Trust Wallet per part de Binance mostra la importància de la tecnologia de cartera segura per al desenvolupament futur de la criptomoneda en el seu conjunt”.

Els usuaris poden descarregar la cartera directament des de Google Play Store i App Store d’Apple. Actualment hi ha molts recursos digitals compatibles amb la cartera, inclosos Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), Xarxa POA (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) i Zcoin (XZC ).

Trust Wallet ofereix funcions de seguretat millorades que ajuden els usuaris a protegir els seus fons relacionats amb la criptografia. Les claus privades dels usuaris no s’emmagatzemen en cap servidor. Els propietaris de les aplicacions de Wallet de Trust poden veure i controlar totes les monedes i fitxes associades al seu compte de manera segura, confiant que només ells tenen accés a les seves claus privades.

Els usuaris també poden restaurar els seus fons. Hi ha una opció que permet als usuaris fer una còpia de seguretat de la cartera i xifrar tota la informació per quan sigui necessària. Els individus també poden afegir a la cartera una àmplia gamma de sistemes d’autenticació biomètrica del mercat, inclosos l’escaneig de PIN i empremta digital.

Per tant, les dues característiques principals que ofereix Trust Wallet estan relacionades amb la seva seguretat i amb un gran nombre de fitxes compatibles. De fet, Trust Wallet admet gairebé tot tipus de tokens ERC-20, cosa que és molt útil per a aquells usuaris que han participat en diferents ofertes inicials de monedes (ICO)..

Trust Wallet ofereix als usuaris el control sobre les seves claus privades i preserva completament l’anonimat dels usuaris, cosa que és molt important per als entusiastes de la criptografia de l’espai. Al mateix temps, la cartera ja està integrada en intercanvis com Coinbase, Shapeshift i també Changelly, cosa que facilita la compra d’actius digitals pels usuaris..

La cartera de divises digitals s’ha creat tenint en compte la seguretat i la facilitat d’ús. Aquestes són dues coses importants per als inversors i els entusiastes de la criptografia. Trust Wallet també ha integrat el navegador Web3 que permet als individus interactuar amb aplicacions descentralitzades (dApps) directament des de l’aplicació. A més, Trust Wallet també funcionarà perfectament amb Binance DEX, que permetrà als clients realitzar operacions instantànies a l’intercanvi descentralitzat..

Binance intenta desenvolupar un DEX que faci que la seva plataforma sigui més descentralitzada. Els usuaris també tindran control sobre les seves claus privades. Queda per veure com integraran la moneda Binance (BNB) a la cartera. Tot i això, això no hauria de ser un problema per a Trust Wallet. Binance Coin és un actiu digital ERC-20 que s’espera que funcioni amb el seu propi blockchain tan aviat com aquest any.

Conclusió

Trust Wallet ha demostrat ser una cartera de criptomonedes segura i fàcil d’utilitzar tant per als inversors com per als entusiastes. La cartera ha rebut suport de Binance quan la companyia va decidir afegir suport al recurs digital. Amb moltes carteres diferents al mercat, Trust Wallet demostra que se centra en la privadesa, la seguretat i la usabilitat perquè els usuaris tinguin una millor experiència mentre utilitzen l’aplicació..

descarregar Trust Wallet per a iOS

descarregar Trust Wallet per a Android

descarregar APK de Wallet de Trust 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner