Binance Review: tot el que heu de saber

Binance exchange és una de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes del mercat. Si busqueu un lloc divertit i emocionant per especular amb monedes rares i amb un gran potencial, l’heu trobat. Llegiu la nostra revisió completa de Binance i feu la vostra elecció informada. Però ha canviat molt des que va obrir les seves portes i amaga alguns secrets foscos.

La nostra revisió actualitzada de l’intercanvi Binance Bitcoin cobrirà tot el que necessiteu saber. No comercieu abans de llegir.

Intercanvi Binance

Binance ha pres el món per la tempesta per convertir-se en el principal intercanvi. Altcoins rars i de gran potencial, regals exclusius de Maserati i tarifes de soterrani han impulsat el seu ascens de 0 a líder del mercat en només 6 mesos. Fins i tot es va inscriure 240.000 usuaris nous en només una hora.  Però el que realment el fa únic és el seu innovador motor de coincidència. Afirma ser l’intercanvi més avançat del mercat, capaç d’igualar-se 1,4 milions d’operacions per segon.

Tot se suma a un intercanvi altament confiat, respectat i desitjat.

Però no és perfecte. Hi ha moltes coses que cal saber sobre el comerç de Bitcoin a Binance (sobretot pel que fa a les comissions).

La quantitat de mala informació que hi ha fa que sigui difícil formar una opinió.

Per això he creat aquesta guia.

Pros:

 • Tarifes baixes
 • Alta liquiditat
 • Monedes rares
 • Regals únics
 • thumbs-upHigh Community Sentiment
 • thumbs-upApp
 • thumbs-up Extremadament ràpid

Contres:

 • Només Crypto
 • Sense operacions fraccionàries (explicació posterior)
 • despeses elevades de retirada d’algunes monedes

Contents

Característiques

Seguretat

Tot i ser críptica sobre com protegeix els fons, la confiança de la comunitat és elevada. A part de l’estàndard 2FA, hi ha pocs detalls més. El lloc recorda constantment les precaucions de seguretat durant el viatge.

Privadesa

Binance no requereix verificació per als comptes de nivell 1. Això us permet retirar fins a 2 BTC per dia. El nivell 2 us permet retirar 50 BTC al dia i només necessiteu un document d’identitat amb fotografia.

Per a principiants

Totes les funcions de Binance dificulten els principiants, especialment la seva interfície comercial. Fins i tot la visió bàsica és difícil d’entendre. També és només criptogràfic, de manera que no podeu utilitzar diners en efectiu per obtenir monedes. N’heu de tenir ja.

Tarifes

Tot i les taxes molt baixes de negociació, les taxes de retirada d’algunes monedes són astronòmiques. Si voleu monedes rares, costarà el rescat d’un rei treure-les del lloc.

Suport

Binance és una operació realment internacional. Compta amb un servei d’atenció al client multilingüe de bona reputació. Són actius a Reddit i normalment s’hi pot accedir. L’inconvenient és que falta l’àrea de suport i té articles amb un anglès deficient.

Rendiment

El motor comercial de Binance és insuperable.

Reputació

A diferència de la majoria dels altres intercanvis, he trobat poques publicacions de Binance enganyoses. A la comunitat li encanta.

En general

Tarifes baixes, alt rendiment i llibres líquids plens d’altcoins? Què no agrada? Les roques de Binance.

(…)Llegiu aquest article per obtenir informació sobre com emmagatzemar de manera segura els vostres bitcoins.

Quant a Binance Exchange

Binance és un intercanvi d’actius digitals asiàtic que combina tecnologia i finances. Facilita l’intercanvi de parells de divises digitals amb el motor més avançat del món (capaç de fer-ho) processant 1,4 milions de comandes per segon) Finançat originalment mitjançant una oferta inicial de monedes (ICO) **, ara ha obtingut el suport dels capitalistes de risc i ha ascendit ràpidament al cim del mercat.

Els seus avantatges principals són la seva gamma de monedes altes rares, llibres de comandes líquids (BTC no és ni tan sols l’actiu més negociat a partir del 26/01/18) i les comissions comercials baixes. Però també em va encantar la participació de la comunitat i els regals. És un dels pocs intercanvis que permet als usuaris participar en la incorporació de nous parells comercials, que és un esdeveniment força comú.

revisió d’intercanvi de bitcoins

Binance és tan únic i divertit com líquid i rendible.

Binance té el món del cripte. Va obrir les seves portes a mitjans del 2017 i ja s’ha disparat a dalt. Actualment és l’intercanvi líder en termes de volum de 24 hores (2.200 milions de dòlars a partir del 26 de gener de 2018).

Una altra característica única que crida l’atenció dels comerciants és la moneda nativa de la plataforma, la moneda Binance. No només és una gran oportunitat d’inversió (esbrineu per què més tard), sinó que us permet reduir la comissió de negociació a la meitat.

No és apte per a principiants, però ho compensa d’una infinitat de maneres.

** ICO – Una oferta inicial de monedes és un mitjà de finançament col·lectiu centrat en la criptomoneda. Bàsicament, l’inici ofereix “fitxes” que es poden canviar per divises, Bitcoin o altres monedes un cop es llanci el projecte. Llegiu l’explicació completa a la Viquipèdia.

Funcions de Binance:

Com funciona un intercanvi de Bitcoin?

Quan feu un comerç, no compreu ni veneu de la plataforma. Per operar a Binance, ja heu de tenir criptografia una cartera de confiança (o fora de línia en un fitxer cartera de maquinari. MOLT SEGUR).

Què és Binance?

Binance és un intercanvi d’actius digitals que coincideix amb compradors i venedors. Les operacions de criptografia a criptografia es realitzen entre usuaris i l’intercanvi cobra una tarifa pels seus problemes. A diferència de molts intercanvis, no es pot comprar criptografia a Binance.

Si ja teniu el vostre xifrat, dirigiu-vos a l’intercanvi, ingresseu i trieu el vostre parell comercial**.

Binance no és un corredor de Bitcoin (una plataforma que intercanvia moneda fiduciària per BTC).

**Parell de negociació – Terme per a l’aparellament de dues monedes per operar. Per exemple, BTC / ETH. En aquest cas, accepteu canviar el vostre BTC per ETH o viceversa.

criptomoneda de parells comercials

Els parells de BTC més populars es troben a la part superior dreta juntament amb la funció de cerca. Ara podeu comprar o vendre ADA per BTC.

És segur Binance?

Estava segur que les operacions i la base una mica ombrívoles de Binance a Àsia posarien en perill alguns usuaris. El fet que sigui tan nou al mercat és un altre factor que pesa molt en la ment de la gent. No cal dir que molts es van apropar amb precaució.

revisió d’intercanvi binance

Binance: avís de risc de seguretat.

Revisió de Binance: estafa o un bon intercanvi criptogràfic?

Binance afirma dedicar-se a la vostra seguretat. Van ser l’únic intercanvi que he utilitzat que em recordava els procediments de seguretat amb regularitat. Tot i això, no són massa oberts sobre els seus protocols de seguretat. La seva pàgina About afirma que és “de diversos nivells & arquitectura de sistema multi-agrupada, sigui el que sigui.

Tot i això, malgrat els temors, Binance ha guanyat el cor de la comunitat. A part dels procediments estàndard 2FA, hi ha un nombre de bons senyals per a Binance:

 • (…)Reddit.com/r/Binance – El subordinat de Binance és força positiu. La majoria dels usuaris són amables amb l’intercanvi i diuen que és segur. Aquest fil on un nou usuari pregunta sobre seguretat és un bon exemple.
 • (…)Chenpeng Zhao – El conseller delegat és molt conegut i respectat, ja que ha treballat en nombrosos projectes blockchain al llarg de la seva carrera.
 • (…)Alt sentiment comunitari – Binance té una reputació estel·lar.
 • (…)Recolzament de capital risc – Després de l’ICO de l’empresa, aparentment va recaptar 10 milions de dòlars més en finançament de Black Hole Capital. La seva base financera és segura.

Veredicte: Comprovacions de seguretat.

Quins són els honoraris de Binance per operacions / retirades??

Binance cobra un pis .1% de quota en tots els oficis fets.

A diferència dels rivals que cobren comissions per a fabricants / compradors o que inflen els seus preus per obtenir beneficis, Binance és transparent, senzill i fàcil d’entendre..

Però hi ha un problema …

Binance en té alguns taxes de retirada molt elevades per als altcoins. La retirada de Bitcoin o Ethereum és més o menys estàndard, però per a algunes altres monedes, les taxes poden ser extorsionistes límit. Com bé diu l’expressió arbitrària de l’usuari de Reddit:

“Enganyar l’usuari al descobert. És divertit. LA CRIPTOCURRÈNCIA ES VOLIA DETENIR PER ATURAR AQUEST HOME MITJÀ *********, BINANCE “.

Estan reaccionant excessivament, però això es fa ressò del sentiment de molts a la xarxa.

Comissions de retirada

Aquests són els honoraris per a una selecció d’altcoins populars:

 • comprovarRipple: 0,15 XRP
 • comprovarGuió: .002 GUIÓ
 • comprovarIOTA: .5 IOTA
 • comprovarMonero: .04XMR

Les comissions més altes són per desincentivar un gran nombre de transaccions petites i fomentar la liquiditat. La lògica és que, si es desanima els usuaris de retirar-se, serà més probable que continuïn negociant.

Això, però, no fa feliç a tothom.

comentaris dels usuaris de binance exchange

No dubteu a ampliar el fitxer fil de les comissions de retirada a Reddit per veure què diuen els usuaris a partir de gener de 2018.

Consell professional:

Quan intercanvieu monedes rares, les taxes seran elevades. Així és. Cap intercanvi satisfarà tots els vostres desitjos. Si us interessa una moneda en particular, investigueu per veure quin intercanvi us ofereix les millors tarifes. Aneu a Coinmarketcap.com i cerqueu la vostra moneda. Feu clic a Mercats i veureu tots els intercanvis que ofereixen la vostra moneda. A partir d’aquí, Google intercanviarà + retirarà la comissió. Compareu i feu la millor oferta.

Què és la moneda BNB?

Binance Coin (BNB) és la pròpia moneda digital de Binance. Es pot comprar o vendre a la borsa. Binance en va crear 200 milions inicialment i planeja utilitzar el 20% dels seus beneficis cada trimestre per tornar a comprar-los … i destruir-los!

Binance recompra el seu testimoni i en destruirà la meitat, restringint així el subministrament i augmentant el valor.

BNB es pot utilitzar per pagar comissions de negociació i retirada al lloc. Quan utilitzeu BNB per pagar comissions de negociació, la comissió és .05%. El descompte disminuirà anualment.

revisió binance

Com es comparen les tarifes de negociació de Binance amb els competidors?

En comparació amb els competidors, les taxes encara no són tan dolentes. Tenint en compte el que estalvieu en les comissions de negociació, probablement es produirà al final si no feu massa retirades.

Si feu moltes operacions i no feu molts retirs, és una plataforma extremadament barata.

A continuació s’explica la competència:

 • comprovarSegell de bits: .Comissió de negociació del 25% | Comissió de la targeta de crèdit del 5%
 • comprovarBittrex: .Comissió de negociació del 25%
 • comprovarLocalBitcoins: Sense “comissions” | Comissió de vendes de l’1% Preus de monedes més alts
 • comprovarCEX.IO ” Tarifa del fabricant:, 16% | Comissió de Taker –25%

Quins són els límits de Binance per a usuaris verificats / no verificats?

Un altre dels meus avantatges preferits de Binance és el fet que podeu dipositar, canviar i retirar moneda sense verificar-ho. Tot i això, si voleu desbloquejar límits més alts, haureu de personalitzar-vos una mica més amb l’empresa.

Aquí estan Els límits actuals de Binance per a diferents nivells:

 • comprovarNivell 1: Es poden retirar fins a 2 BTC per dia
 • comprovarNivell 2: Es poden retirar fins a 50 BTC per dia. Cal identificació del govern

Per a quantitats més altes, podeu pujar al nivell 3 (xafogor!). Cal que us poseu en contacte amb l’empresa per fer-ho.

Quins són els requisits de verificació de Binance per al nivell 2?

Si voleu trencar les cadenes d’un límit de retirada per 2BTC per dia, pujar de nivell us proporcionarà 50BTC al dia per jugar. A diferència de molts altres intercanvis, la verificació de Binance no és tan difícil ni invasiva. Només farà una identificació del govern.

Primer feu clic al capçalet que hi ha a l’extrem superior dret i, a continuació, envieu els vostres documents fent clic en un dels dos enllaços de la pàgina.

binance-level2

Feu clic al capçalet que hi ha a l’extrem superior dret i, a continuació, envieu els vostres documents

Ara només cal que empleneu els detalls i pengeu fotos de la part frontal i posterior del document.

Empleneu els detalls i pengeu fotos.

En comparació amb altres intercanvis més invasius (*** tos **** Bitstamp *** tos ***), això és relativament lliure de dolor. Només heu d’esperar que l’assistència us verifiqui. Parlant de suport …

Com és l’assistència al client de Binance?

L’atenció al client és igual que els àrbitres en un esport: un objectiu fàcil per treure la vostra ràbia. Gairebé tots els intercanvis que he investigat han tingut ressenyes d’assistència al client horribles, encara que l’assistència sigui bona en realitat. Els clients descontents són més propensos a queixar-se que els feliços a lloar.

Però Binance era una mica diferent.

ressenyes de binance

Ressenyes positives? Això és una cosa nova.

L’assistència s’ofereix en diversos idiomes, inclosos l’anglès, el francès i el xinès.

Són actius a les xarxes socials, especialment a les seves Reddit i Twitter. També podeu Presentar una sol · licitud a la seva pàgina d’assistència. Nota: Binance ja no ofereix assistència a través de Telegram (gener de 2018).

Gener de 2018: El servei d’assistència afirma que el seu endarreriment els empeny. Els temps de resposta típics són de 3 dies. Support.Binance.com.

Però no tothom està content. Molts afirmen que els dipòsits o la verificació triguen massa o que l’assistència no respon. Tanmateix, el meu millor supòsit és que de vegades només estan sobrecarregats.

Vaig haver de compartir això des de la seva pàgina de Twitter sobre una competició de vídeo:

ressenyes de binance

Mort.

Com canviar Bitcoin a Binance

Binance és un dels millors intercanvis del mercat, però no és un dels més amables per a principiants. El tradeview és bàsic o avançat, però fins i tot bàsic no és fàcil d’entendre. Tot i això, no és tan difícil. Com que no hi havia cap verificació necessària per fer una operació, podeu fer la primera pràcticament a l’instant.

Pas 1: creeu el vostre compte

Anar a Binance.com i feu clic a Registra a l’extrem superior dret.

registre binance

Introduïu alguns detalls clau.

registre d’intercanvi binance

Feu clic a l’enllaç del correu electrònic de verificació que Binance us envia.

Pas 2: activeu 2FA

Binance us ofereix diverses advertències de seguretat quan creeu el compte. En primer lloc, se us demanarà que consulteu alguns consells de seguretat.

revisió d’intercanvi binance

Feu clic a cada quadre de la dreta per fer saber a Binance que els heu revisat. A continuació, Binance us recomanarà encaridament 2FA. Configureu-lo!

binance habilitar 2FA

Si trieu Google Authentication, se us demanarà que baixeu l’aplicació. Aquí hi ha una guia sobre com habilitar 2FA a Binance mitjançant Google Authenticator.

Si trieu SMS, se us demanarà que introduïu el vostre número de telèfon i, a continuació, introduïu la contrasenya que se li ha enviat.

binance SMS vefiricació

Pas 3: Fons de dipòsit

Com he dit abans, no es pot comprar cap criptografia a Binance. Heu de dipositar des d’una cartera.

Com dipositar Crypto a Binance

El dipòsit és senzill. Aneu a Fons a la part superior dreta i trieu Dipòsits al menú desplegable. A partir d’aquí, només cal que trieu la moneda que vulgueu, copieu i enganxeu l’adreça i envieu aquesta moneda des de la cartera a Binance.

Pas 4: Comenceu a negociar!

Ara comença la diversió! És hora que agafeu una parella i comenceu a fer el Do-Si-Do. Aneu a la pestanya Exchange a la part superior esquerra i trieu la visualització que preferiu. De moment, només cal que s’adhereixi a Basic.

binance comença a operar

Ara sou a la zona de comerç. Les coses comencen a ser molestes. Hi ha 10 seccions diferents que cal tenir en compte. I aquesta és només la visualització bàsica. Aquí teniu una imatge descriptiva a la secció de suport de Binance:

negociació de borses financeres

Això no és pintar per números; aquesta és Vista bàsica.

Al principi pot semblar intimidant, però ara per ara només cal saber quin parell voleu canviar i com comprar-lo. La secció 9 anterior és on es troben els parells comercials i el quadre de cerca. Podeu trobar el vostre parell i després utilitzar la secció 7 per comprar o 8 per vendre. Introduïu l’import que vulgueu i voilà.

binance-trading-pair

Ressenyes de Binance | És Binance Legit?

Fins i tot amb el seu pas des de l’inici fins a la superestrella d’intercanvi criptogràfic, molta gent encara pregunta si Binance és legítim.

És.

Les ressenyes al web són generalment positives. L’assistència al client fa un bon treball per mantenir-se al dia amb la demanda, les operacions passen fàcilment, els dipòsits són ràpids i l’experiència comercial és excel·lent.

Encara no s’han informat de problemes importants ni tampoc de pirates informàtics. Vaig trobar molta gent preocupada per si duraria o no l’empresa, però han superat les expectatives. Continuen creixent i el món se n’adona. El conseller delegat encara ho té aparegut a Bloomberg.

“L’intercanvi de criptomonedes més gran del món continua augmentant”.

– Bloomberg

Ressenyes positives de Binance

 • Comissions de negociació baixes
 • Mercats líquids
 • Velocitats ràpides
 • Grans parells comercials
 • Bona atenció al client

Ressenyes negatives de Binance

 • Comissions de retirada
 • Pols (restes no comercialitzables)

Exemples de ressenyes positives

revisió positiva

A la següent fotografia, un usuari té problemes de confiança (TooMeInRealLife) amb Binance, però el suport es mostra ràpidament per solucionar-los..

revisió binance

Què diuen les ressenyes de Binance negatives

Les revisions negatives es van centrar gairebé únicament en les taxes de retirada i la pols. La pols és la fracció que sobra d’una moneda que s’acumula al vostre compte perquè no es pot transmetre. Binance encara no permet el comerç fraccionat, només es poden intercanviar monedes senceres (1 IOTA, no 693 IOTA). L’emissió s’incrementa encara més amb la comissió de negociació. Si compreu 1 IOTA, Binance agafa l’1% com a quota, deixant-lo amb 9 IOTA. És a dir, no podeu canviar el IOTA que acabeu de comprar. La solució és utilitzar el Token Binance per a les comissions de negociació.

Binance afirma estar treballant en una solució a això. Automàticament “escombrarà” la pols i la convertirà a Binance Coin

Visiteu la de l’empresa fil d’actualitzacions i suggeriments a Reddit per conèixer quina quantitat de la comunitat odia la pols i les taxes de retirada.

3 millors alternatives de Binance per a principiants a favor de la moneda Fiat

Si teniu un ull errant, hi ha molts competidors al mercat que us permeten accedir fàcilment a la criptografia amb Fiat (i no us extorquen per retirar-la).

1 # Coinbase

corredor de criptomonedes

Coinbase és el corredor de Bitcoin més gran del món. Ven Bitcoin, Ethereum i Litecoin a canvi de moneda fiduciària (USD, EUR). Si busqueu una forma segura, regulada i segura de comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit, és amb molt el mètode més convenient. També podeu utilitzar el seu intercanvi, GDAX, per negociar amb altres usuaris. És l’experiència més amable per a principiants al web. Llegiu el nostre document revisió completa de Coinbase per aprendre a comprar el vostre primer Bitcoin amb seguretat.

2 #LocalBitcoins

Logotip de LocalBitcoins.com

LocalBitcoins és una xarxa peer-to-peer on els usuaris intercanvien Bitcoin directament entre ells. Com que comercieu directament amb un altre usuari, la seguretat és baixa i el risc és elevat. Tot i això, la gran majoria de les transferències es produeixen sense cap problema. Si busqueu una manera fàcil de comprar Bitcoin amb USD (o qualsevol altra cosa) 100% de forma anònima, això és tot. Però només és Bitcoin. No comercieu amb LocalBitcoins sense llegir primer la nostra ressenya completa.

3 # Kraken

logotip de kraken

Si la manca de moneda fiduciària us fa caure, potser és el moment de desencadenar-la Kraken. Kraken no és la plataforma més apta per a principiants, però ofereix dipòsits bancaris en diverses monedes. A continuació, podeu ocupar-vos amb la seva innovadora plataforma per canviar una gran quantitat de monedes interessants i fins i tot operar amb marges. Admet USD, CAD, GBP, EUR i JPY.

Binance contra Bittrex

Binance contra Bittrex és com els Yankees contra els Red Sox o els gats contra els gossos: el debat no és interminable. Tots dos són intercanvis d’actius digitals amb un lideratge avançat que han guanyat la seva posició dominant. A la cantonada vermella, Bittrex s’enorgulleix de negociar amb seguretat mitjançant una interfície senzilla. A la cantonada blava, Binance canvia el joc oferint operacions no verificades d’algunes de les monedes més rares (i intentant donar-vos un Porsche mentre ho feia).

intercanvi binance Pàgina d'inici de l'intercanvi Bittrex

El guanyador d’aquest títol es redueix al que necessiteu personalment. Vegem quin és el millor intercanvi de Bitcoin, Bittrex o Binance.

Bittrex Vitals

 • Monedes: Més de 190 monedes digitals, sense fiat
 • Dipòsit: Criptografia (tret que superi els 10.000 USD)
 • Retirada: Crypto
 • Verificació:
 • Velocitat de dipòsit: Instantània
 • Aplicació: No
 • Cartera:
 • Comissió: 0,25%
 • Parelles comercials: Centenars

Bittrex contra Binance

 • Tarifes: Binance
 • Amabilitat per a principiants: Bittrex
 • Reputació: Binance
 • Seguretat: Bittrex
 • Suport: Binance
 • Aplicació: Binance
 • Liquiditat: Binance
 • Rendiment: Corbata
 • Parelles comercials: Corbata

Bittrex és una de les experiències comercials més avantguardistes del web. Va ser així fundada per un grup de professionals de la seguretat en línia que han dedicat l’empresa a proporcionar una experiència de negociació de Bitcoin segura i ràpida. És un dels favorits dels operadors seriosos per la seva estabilitat, seguretat i liquiditat. És el principal competidor de Binance al sector de només criptografia.

Està molt regulat, és a dir, hi ha més verificació. No obstant això, aquesta verificació addicional proporciona una major estabilitat i seguretat.

Guanyador – Binance

Binance surt per davant en més categories. Però al meu entendre, realment depèn del que vulgueu. Per obtenir una experiència de negociació més regulada i segura, Bittrex. Si voleu accedir a més altcoins amb menys verificació, trieu Binance.

Preguntes freqüents sobre Binance

P: On es troba Binance?

R: M’agradaria poder-vos respondre concretament però no puc. Va dir un moderador del subdirector de Reddit “En aquest moment es considera que el QG és el Japó (desembre 2017)”. La bona notícia és que Japó és un dels mercats més progressius per als intercanvis de criptografia.

P: Binance és 100% segur?

R: Binance és més aviat tranquil sobre la seva seguretat. Els seus protocols no són ben coneguts, però es considera segur. Encara no hi ha hagut cap problema. La transparència del seu CEO i dels seus patrocinadors financers és suficient perquè la gent hi confiï.

P: Accepta Binance dipòsits en USD?

R: No, només és criptogràfic.

P: Binance tolera els robots comercials??

R: Aquest és el salvatge oest, home. Per descomptat, podeu utilitzar-lo un bot comercial. Simplement no n’abuseu o se us prohibirà temporalment. Si voleu guanyar molts diners negociant Bitcoin, consulteu-los 12 eines per a operadors de criptografia seriosos.

P: Binance admet clients dels EUA?

R: Sí, els clients nord-americans poden utilitzar Binance.

P: Binance requereix verificació?

R: pel nivell 1, no. Per al nivell 2, heu de proporcionar una identificació amb fotografia.

P: Què és Binance Coin (BNB)?

R: Binance té un testimoni natiu anomenat BNB. Es pot utilitzar per pagar comissions de negociació al lloc. La companyia està limitant artificialment el seu subministrament, de manera que el seu valor augmenta contínuament.

P: Vaig retirar diners però no van arribar. Que hauria de fer?

R: Si teniu un problema de retirada, comproveu l’estat de la retirada al vostre historial. Si demostra que no s’ha confirmat, només cal tenir paciència. Si s’ha confirmat i no l’ha rebut, haureu de parlar amb assistència a la destinació.

Què li agrada o no li agrada a Criptopositiu

M’agrada

 • Velocitats ràpides – El motor coincident és molt ràpid. Amb més d’un milió per segon, mai no s’ha d’esperar tant per fer res.
 • Liquiditat – Les tarifes de retirada punitiva de Binance ajuden a mantenir els llibres de comandes al mateix nivell. Els seus llibres són tan líquids com el gel del desert.
 • Regals – Binance torna al món dels casinos en línia de la vella escola. Periòdicament tenen concursos que donen premis seriosament luxosos.
 • Comissions de negociació baixes – Si feu un gran volum i no teniu previst fer petites retirades, Binance no té rival. La taxa de negociació de l’1% és de nivell de rebaixa.
 • No cal verificació – El nivell 1 no requereix cap verificació i us permet retirar fins a 2 BTC per dia!

No m’agrada

Ei, res no és perfecte …

 • Comissions de retirada – Alguns altcoins tenen comissions inexplicablement altes. Es tracta d’afavorir la liquiditat. No obstant això, algunes de les taxes són una extorsió límit. Diré que, en defensa de Binance, la comissió és la mateixa tant si traieu 50.000 dòlars com 50 dòlars, de manera que podeu fer grans retirades amb menys freqüència..
 • No Fiat – No podeu utilitzar USD ni EUR a Binance.
 • Pols – Binance no permet el comerç fraccionat, és a dir, que acumuleu fraccions de monedes que no es poden negociar. Estan treballant en una solució.

Veredicte final de la nostra revisió de Binance

Binance és l’intercanvi més ocupat del món i ha agafat el món per la tempesta. Estan a l’avantguarda de tot el món criptogràfic. Regals de Porsche, motors comercials innovadors i laboratoris d’incubadores on donen suport a les startups de blockchain: Binance ho fa tot.

No només faciliten la negociació, sinó que també la fan divertida i barata. No és el més adequat per a principiants i són una mica ombrívols sobre la seva ubicació, però la seguretat i l’estabilitat han resistit la prova del temps (almenys poc temps). A la comunitat li encanten les taxes baixes, la gran varietat de monedes i el gran suport. També els encanta la detallada interfície comercial.

Mentre no retireu les monedes massa sovint, no experimentareu cap problema important.

Veredicte:

Binance és una plataforma de baix cost ideal per negociar totes les monedes imaginables. Però no és adequat per a principiants.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner