Какво е PrimeXBT – Преглед на ExchangeX Exchange

PrimeXBT е нова платформа за търговия с криптовалути, която позволява на търговците да използват маржин и търговия с лостове върху биткойн и други монети до 100x. Вече борсата вижда ежедневни обеми от над 80 милиона долара в търговия – което я прави една от най-големите и утвърдени платформи, особено за търговия с биткойн с ливъридж.

Борсата е домакин на лесен и лесен процес на регистрация. Търговците могат да започнат да използват платформата в същия момент, в който са се регистрирали и процесът на регистрация на PrimeXBT отнема по-малко от минута. Също така няма аспект на KYC (познай клиента си) при регистрацията, така че търговците не трябва да предоставят лична информация като паспорт, данъци или идентификационни номера. Всички акаунти също могат да се отварят.

PrimeXBT се гордее със своята технология, позволяваща лесна търговия за потребителите. В силно наситения пазар за криптообмен PrimeXBT разполага с лесен достъп и лесен достъп за търговците, за да видят диаграми, истории на търговия и текущи книги за поръчки на своите търговски двойки.

PrimeXBT предлага няколко други предимства:

 • PrimeXBT предлага безплатен акаунт и процес на регистрация, който отнема само една минута.
 • Не се изисква KYC, като запазвате личните си данни в поверителност.
 • Минималният депозит е само 0,001 BTC, депозитите могат да бъдат направени с BTC, кредитна карта или 100+ монети.
 • До 1: 100 марж.
 • Възможността за къса продажба на активи, като се възползвате от падащите цени, както и от покачването на цените.
 • Ненадмината агрегирана ликвидност от 12 различни първокласни доставчици.
 • Денонощно 24-часовата поддръжка винаги е на повикване, когато имате нужда от нея.
 • Авангардни функции за сигурност, включително списък с адреси, двуфакторно удостоверяване и много други.
 • Поддръжка на няколко монитора за най-сериозните търговци на пазара.
 • Търгувайте двойки в 5 най-ликвидни крипто активи.

Ливъридж и маржин търговия и къси продажби

Търговията с ливъридж е ключова характеристика на PrimeXBT. Това е инструмент, който позволява на търговците да се възползват изгодно от по-малките движения на цените, тъй като могат да умножат печалбите или загубите в двете посоки.

Ето пример: да предположим, че текущата цена на BTC е $ 4300 и имате $ 4300 за закупуване на един биткойн. Вие решавате да използвате 100x лост. Това означава, че можете да закупите 100 BTC за $ 4300. Ако биткойн се увеличи само със $ 100 до $ 4400, вие печелите $ 10 000, защото сте умножили увеличението с вашия 100x лост.

Както обясняват ресурсите на PrimeXBT:

Ливъриджът работи, като използва депозит, известен като „марж“, за да ви осигури увеличена експозиция. По същество вие оставяте част от пълната стойност на вашата сделка – а PrimeXBT ви осигурява останалото. Нашите продукти позволяват на търговците да получат експозиция към основни криптовалути, като Bitcoin и Ethereum и други, без да обвързват много капитал.

Късата продажба е друга опция, налична на PrimeXBT. Търговецът може да „скъси“ монета или актив, когато иска да заложи на този актив, който намалява по цена и стойност. Ако смятате, че биткойнът е свръхпродаден и ще падне в цената, можете да спечелите капитал, като го „продадете на късо”. Тази възможност дава възможност на търговците да залагат на цената на биткойн да се покачва или понижава, където редовното инвестиране (закупуване на актив) обикновено означава, че инвеститорът смята, че стойността ще се увеличи.

Тези техники за търговия са сложни. Търговците трябва да направят свое собствено проучване, преди да влязат във всеки сценарий на търговия с ливъридж.

Депозити и тегления в PrimeXBT

Депозиране на PrimeXBT е просто и лесно. Нов потребител може да кликне върху „Депозит“ на таблото за управление на своя акаунт. Незабавно ще бъде генериран защитен биткойн адрес, който да се използва за превод на BTC.

поставено изображение 0 3

Тегленията също са лесни, въпреки че изискват допълнителна стъпка. Преди да се оттеглят, потребителите трябва да направят вътрешен превод от своята търговска сметка към създадения личен портфейл в секцията Акаунт.

След като това стане, търговецът ще добави в белия списък предпочитан BTC адрес за теглене. Една от характеристиките за сигурност на PrimeXBT е тегленето само на сметки в белия списък – предпазване на средствата ви от преминаване към нежелани или случайни адреси.

След като всичко е настроено – вътрешният превод и добавянето на BTC адрес в белия списък – търговецът може да въведе желаната сума за теглене и да кликне върху submit, за да започне.

Типове поръчки PrimeXBT

PrimeXBT предлага няколко различни вида поръчки. Разширените видове поръчки са изброени по-долу с кратки описания. Можете да намерите повече информация за всички тези типове поръчки тук.

поставено изображение 0 4

 • Пазарни поръчки – поръчката е настроена да се изпълни за първи път на разположение (може да бъде незабавно в някои случаи)
 • Лимитирани поръчки – определя „лимит“ на цените, на които търговецът би купувал или продавал
 • Спиране на поръчки – поръчка за покупка или продажба на актив, след като достигне определена („стоп“ цена)
 • Заповеди за защита – възможност за ограничаване на загубите или защита на печалбите от всяка сделка или поръчка

Ето поглед към лесния за използване и привлекателен основен екран за търговия на PrimeXBT. Оттук можете да наблюдавате наличните търговски двойки и вашите сделки с ливъридж.

Основен екран за търговия на PrimeXBT

Какви монети се поддържат на борсата PrimeXBT?

Понастоящем PrimeXBT предлага пет основни криптовалути за търговия. Тези пет са:

 • BTC
 • ETH
 • LTC
 • XRP
 • EOS

Всяка от тези монети, поддържани от PrimeXBT, е съчетана с двойка за търгуване в щатски долари – което означава, че търговците могат да използват фиатна валута (щатски долар), за да купуват, продават и търгуват за някоя от изброените по-горе криптовалути. Поддържаните монети на PrimeXBT представляват пет от най-популярните криптовалути в момента на пазара.

Какви са таксите за PrimeXBT?

PrimeXBT таксите за търговия са както прости, така и ниски. Това би трябвало да улесни лесното и евтино търгуване за потребителите на платформата.

Конкурент на PrimeXBT, например Bitmex, използва много по-сложна структура на таксите за своята търговия. Тук можете да видите структурите на таксите на Bitmex:

bitmex traidng такси

Това е много по-сложно от простата система за такси, която се използва в PrimeXBT. Ето структурата на таксите на PrimeXBT:

такси за търговия на primexbt

Пълна информация за таксите и лимитите може да бъде намерена тук. Както се посочва в сайта и мисията, PrimeXBT „следва ясни принципи – цените трябва да бъдат конкурентни и прозрачни и никога да не са обременени с фалшиви стимули“.

Заключение – Безопасен ли е PrimeXBT?

Да, борсата предлага услуги, подобни на други борси, както и сигурност и технологии, които помагат на търговците.

Винаги има риск при всякакъв вид търговия с активи, особено при такава нестабилна като криптовалутите. Това се усложнява от търговия с ливъридж, което добавя рискове. Можете да прочетете повече за тези рискове на сайта PrimeXBT на страницата за разкриване на риска. Той прозрачно говори за пазарните и търговските рискове.

Търговците трябва също да прегледат Общите условия и Политиката за поверителност на PrimeXBT. Те ще ви помогнат да бъдете информирани за всички други рискове, свързани с търговията.

Отвъд тях обаче PrimeXBT е безопасен и сигурен начин за извършване на вашата крипто търговия.

Регистрирайте се днес с помощта на тази връзка!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner