Com comprar Bitcoin amb PayPal el 2020

Si miro enrere, puc recordar clarament la quantitat d’esforços i pensaments que va suposar trobar una manera de comprar Bitcoin. Però ja saps què, no és tan difícil comprar bitcoins ara en comparació amb uns anys enrere, fins i tot si decidiu comprar bitcoins amb Paypal.

Sincerament, tampoc no era realment difícil aleshores, sinó que només la informació era escassa. Però fins i tot ara hi ha algunes limitacions. Per exemple, us sorprendria que poques empreses acceptin Paypal quan hi ha criptomonedes.

Què passa amb les criptomonedes i Paypal??

No hi ha dubte que Paypal, com a empresa, ha estat molt interessat en la criptomoneda i en particular en bitcoin. Per tant, és encara més sorprenent que realment no pugueu utilitzar un compte de Paypal per ingressar fons al vostre compte d’intercanvi de criptomonedes.

Per què és això? Bé, la raó és que Paypal permet la devolució de càrrecs, que és una característica destacada per a la majoria de nosaltres. Ens permet pagar amb seguretat les mercaderies amb antelació per Internet, sabent que si el venedor renuncia al nostre acord, podem emetre una devolució i recuperar els diners.

Com comprar Bitcoin amb PayPal

La funció de retrocessió, per tots els seus avantatges, no és compatible amb el funcionament de les criptomonedes. Un cop s’hagi confirmat una transacció de bitcoins, no hi ha cap manera de revertir-la. Pitjor encara, és possible que els reembossaments en criptomoneda no valguin el mateix quan es van pagar.

Potencial per als sense escrúpols

Això crea una situació en què hi ha molt potencial de frau. Deixeu-me explicar com es poden defraudar els intercanvis. Suposem que una persona ingressa 1.000 dòlars en una borsa de criptomonedes. Utilitzen els fons recentment dipositats per comprar Bitcoin al mercat de bitcoins i el retiren a un cartera de maquinari.

Després de retirar els seus fons amb seguretat a una cartera de maquinari, podrien iniciar una devolució de càrrecs. Ara bé, això no vol dir que l’intercanvi perdi els diners per defecte. Però el procés requereix molt de temps i requeriria un equip enorme per fer front a totes les retrocessions injustificades.

Bàsicament, és un costós problema que la majoria dels intercanvis simplement no creuen que valgui la pena. Tés per això que els intercanvis de criptomonedes simplement no ofereixen Paypal com a mètode per dipositar fons.

Encara podeu comprar Bitcoin amb PayPal

Viouslybviament, a molts de nosaltres ens encanta la comoditat de PayPal. La majoria de nosaltres tenim comptes de PayPal que estan enllaçats als nostres comptes bancaris i utilitzar-los és l’opció preferida per sobre de tot. Com que hi ha una demanda, hi ha maneres de comprar Bitcoin amb PayPal. Només cal saber on buscar.

5 maneres de comprar Bitcoin amb PayPal

En aquest article, examinaré algunes de les millors maneres de comprar Bitcoin amb PayPal. D’aquesta manera podeu pagar fàcilment Bitcoin i transferir els bitcoins a un intercanvi o a la vostra cartera per a la seva custòdia.

1. LocalBitcoins

Un clic és tot el que es necessita per comprar bitcoins

LocalBitcoins és un mercat d’igual a igual per comprar i vendre bitcoins. La pàgina web actua com a intermediari entre compradors i venedors i proporciona una plataforma per publicar les nostres ofertes i sol·licituds a diferents preus. A més, el lloc web també actua com un servei de garantia per evitar fraus.

Si voleu comprar Bitcoin a LocalBitcoins, podeu fer una comanda de compra i esperar que un venedor interaccioni amb la vostra comanda o simplement triar el venedor que ofereix el millor preu.

Primer heu de fer clic al nom del venedor i, després, podeu comprovar els comentaris que han rebut d’altres compradors. També voldreu comprovar l’import màxim que estan disposats a vendre alhora.

L’ús de LocalBitcoins és extremadament fàcil i amb prou feines es necessita temps. No obstant això, també hi ha un desavantatge. Probablement pagareu més del que pagareu en una bossa perquè la majoria dels compradors i venedors recurrents i de confiança ho fan per obtenir beneficis. Per tant, tindran una mica més que un preu de mercat i compraran una mica per sota del preu de mercat.

2. eToro

Compra Bitcoin amb PayPal a Etoro

eToro és una plataforma de negociació social líder, la seva recent iniciativa per ampliar la seva oferta de criptomonedes l’ha convertit en una de les millors opcions per comprar bitcoins i diverses altres criptomonedes amb PayPal.

Des de eToro és més que un intercanvi de criptomonedes, Podeu finançar els vostres comptes comercials amb PayPal i fer diverses inversions en diverses classes d’actius, incloses les criptomonedes.

eToro també ofereix una plataforma per al comerç de còpies, que permet als nous inversors copiar les decisions comercials preses per comerciants reeixits a la plataforma. Si inverteix en criptomonedes per operar, eToro és, amb diferència, la millor opció que teniu disponible.

És un corredor en línia consolidat. Ofereix infinitat d’eines de xarxes socials adaptades a les necessitats dels inversors i dels comerciants. I el més important és que podeu finançar el vostre compte mitjançant PayPal, una característica que cap dels altres intercanvis de criptomonedes encara no ofereix.

3. WirexApp

Compra Bitcoin a Wirex

Si preferiu fer servir una aplicació mòbil, Wirex és el que heu estat buscant.

Wirex és un processador de pagaments compatible amb criptomonedes. Podeu utilitzar el servei per emetre targetes de dèbit VISA o simplement transferir fons i fer pagaments mitjançant la seva plataforma de divises mòbil o d’escriptori. A part d’intercanviar divises, també podeu canviar la vostra moneda fiduciària en criptomoneda, inclosos els bitcoins.

La primera vegada que utilitzeu el servei, la configuració d’un compte trigarà entre 1 i 2 dies. Després de la configuració inicial, totes les transaccions són pràcticament instantànies. Per començar, haureu de seguir aquests senzills passos:

 • Primer fora, creeu un compte de WirexApp.
 • Després de crear un compte, haureu de verificar el compte i després rebreu una targeta de visat virtual. També podeu demanar una targeta en qualsevol moment després de la verificació.
 • A continuació, haureu de finançar la vostra targeta de visat virtual. No cal finançar-lo amb una quantitat important, fins i tot n’hi haurà prou amb una transacció de 3 dòlars.
 • checkNext, inicieu la sessió al vostre compte de PayPal, aneu a la pestanya Money i feu clic a l’opció Afegeix una targeta.

Només cal que afegiu la vostra nova targeta de dèbit virtual i ja podreu començar.

 • Després, feu clic a Afegeix una altra targeta i, a continuació, introduïu els detalls de la vostra targeta de dèbit virtual Wirex.
 • Se us demanarà que verifiqueu la targeta, que iniciarà una sèrie de transaccions, que sumaran fins a 3 dòlars. Després d’això, haureu d’introduir un codi de PayPal al vostre compte de Wirex.

Un cop hàgiu seguit tots aquests passos i hàgiu enllaçat el vostre compte de Wirex amb el vostre compte de PayPal, podeu utilitzar la vostra nova targeta de dèbit virtual per accedir indirectament als fons del vostre compte de PayPal per comprar Bitcoin o qualsevol altra criptomoneda..

4. PaxFul

Compra Bitcoin a Paxful

Un mercat peer-to-peer per a totes les vostres necessitats de criptografia.

PaxFul és una altra manera popular i senzilla que els nous usuaris de criptomonedes comprin Bitcoin amb PayPal. De fet, fins i tot podeu utilitzar altres serveis de pagament similars a PayPal, com ara Skrill i Payoneer.

PaxFul com a servei és força similar a LocalBitcoins. Tanmateix, té una interfície d’usuari i molt millor ofereix moltes més opcions per comprar bitcoins. Podeu veure el nombre d’opcions de la imatge superior.

Per comprar Bitcoin amb PayPal, simplement haureu de fer clic a la pestanya PayPal que hi ha a la columna “Pagar amb” a la part esquerra de la pantalla.

5. VirWox

Compra Bitcoin a Virwox

Virwox significa ” Virtual World Exchange. És el servei preeminent per comprar monedes virtuals de totes les franges i no només criptomonedes. De fet, Virwox és el distribuïdor autoritzat de Lindens, la moneda virtual que s’utilitza al popular joc en línia, Second Life.

Virwox va ser inicialment l’única manera per als inversors de criptomonedes de comprar Bitcoin amb PayPal. El procés és una mica complicat i implica fer un parell de transaccions abans de poder obtenir els vostres bitcoins. També és una mica costós a causa del nombre de transaccions implicades. Vegem com es compraria Bitcoin a Virvox:

 1. Aneu a VirWox i creeu un compte gratuït.
 2. Finançeu el vostre compte mitjançant PayPal.
 3. Aneu a la borsa i compreu SLL convertint dòlars en SLL.
 4. Convertiu el vostre SLL en bitcoins.
 5. Ara, retireu els bitcoins a la vostra cartera de bitcoins.

Inicialment, Virvox era l’única manera de comprar Bitcoin amb PayPal, però ja no és així. Si teniu un compte al lloc web, és lògic. En cas contrari, no crec que l’esforç només valgui la pena, sobretot amb totes les alternatives disponibles ara.

Conclusió

Com podeu veure, hi ha diverses maneres de comprar Bitcoin amb PayPal. Tanmateix, la majoria d’aquestes formes impliquen que utilitzeu el vostre compte PayPal per finançar un altre compte. Però si opteu per un dels mercats bitcoin peer-to-peer, podeu fer les vostres compres directament mitjançant el vostre compte de PayPal.

Llegiu: 5 millors maneres de comprar Bitcoin amb targeta de crèdit

Si trobeu aquest article útil i informatiu, us demano que consulteu alguns dels articles del lloc web. Fem tot el possible per assegurar-nos que els nostres articles siguin informatius i us ajudin a comprendre millor les implicacions pràctiques de ser inversor en criptomoneda..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner