Crypto Market Daily (2,7) | BTC навлиза на пазара на краткосрочна консолидация отново в рамките на деня, има голяма вероятност за обратно извикване под $ 10 000.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-бичи

Това е 1-часовата графика на BTC, тенденцията е временно да се консолидира в рамките на деня, а разликата между това време и миналото е, че горната част става все по-ниска, а долната става по-висока при всеки рикошет. Тази тенденция вероятно може да върви като модел на триъгълник, който нарисувах на графиката. Скорошният пазар е в ефективността на наполовина, настроението нараства, така че възможността за пробив нагоре е по-висока от падането.

Инвеститорите обаче трябва да забележат, че при шокиране цената може да пробие горния или долния край на областта на триъгълника, трябва да се забележи нивото на подкрепа от $ 9650 и съпротивата от $ 9870, за да се прецени дали пробивът е верен или невярен.

MACD е въведен под нула и това означава временна слабост на биковете. Силата на звука показва, че през нощта силата на звука може да се повиши, за да се прекъсне предишният максимум, след което да се понижи, за да се консолидира. Ако силата на звука не може да се промени както преди, може да означава, че тенденцията ще се промени в бъдеще.

Характер на ниво1D – бичи

Напоследък покачването на BTC винаги е следвало правилото за консолидация през деня и вечерни пробиви. Въпреки това, в сравнение с други по-силни печалби от алткойни, BTC понастоящем се сблъсква със силна съпротива в рамките на $ 9 800 до $ 10 000. Анализаторът на OKEx Нео вярва, че въпреки че от началото на годината ралито беше силно, дневното ниво винаги е било в рамките на отскока от дъното. Гореспоменатата област е последната съпротива, която BTC може да отвори нов кръг на бичи, ако пробие. Няколко дълги горни шарки на сянка на часово ниво също потвърждават силата на съпротивлението. Инвеститорите трябва да отбележат, че неотдавнашното непрекъснато покачване без отстъпление постави биковете в тежко състояние на овърдрафт и 10 000 долара дори могат да се разглеждат като седмично ниво на съпротива. Ако BTC не може да придружи ефективно отдръпване, ще бъде трудно да пробиете текущото ниво. Налягането на продажбите близо 9850 долара показа признаци на мълчание за биковете. Освен ако цената не може да отстъпи над $ 9 800 в рамките на деня или е вероятно да падне обратно до $ 9 650 за консолидация.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9800 Средносрочна съпротива9870 долара

Краткосрочна поддръжка$ 9650 Средносрочна поддръжка9500 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1Н-бичи

Това е 4-часовата графика на ETH, скорошната зона на съпротива е между $ 221 и $ 224. В момента Trend не показва ясен сигнал за обратно повикване, поради друга зона на твърдо съпротивление близо 224 долара, цената не може да го пробие без съответното ниво на звука.

Ако няма нарастващ обем през нощта, тенденцията може да има два възможни маршрута, първият е жълтите стрелки, тъй като първата зона за поддръжка на обратно повикване трябва да бъде между $ 210 ~ $ 215. Цената е в състояние да създаде нов максимум в краткосрочен план, ако се стабилизира на 215 долара. Ако пазарното поведение се върне към рационалността, обратното обаждане може да върви като червената стрелка, която ще се поддържа близо до $ 200.

MACD дава по-слаб енергиен сигнал на помпата, тъй като долният от бичия твърд, временен обем няма референция, тъй като биковете винаги могат да генерират през нощта.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 221 Средносрочна съпротива224 долара

Краткосрочна поддръжка$ 215 Средносрочна поддръжка210 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1D-бичи

OKEx XRP безсрочен договор: Напоследък използването на ниско ниво на диаграма за преценка на бъдещата тенденция на XRP е трудно, но дневната графика може да ни покаже по-ясен сигнал, тъй като нивото на цените в момента е срещнало абсолютно твърда съпротива, която е около $ 0,2884.

Инвеститорите трябва да напомнят, че ако цената не може да прекъсне $ 0,3100, зоната между $ 0,2884 и $ 0,3100 винаги ще бъде ефективната съпротива. В това състояние може да се случи обратно извикване и $ 0,2674 трябва да бъде първата зона за подкрепа.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2884 Средносрочна съпротива: $0,3100

Краткосрочна поддръжка: $0.2674 Средносрочна поддръжка:$0,2590

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner