Crypto Market Daily (2.11) | Въпреки че BTC получи краткосрочна поддръжка на $ 9 700, зоната за поддръжка от $ 9 500 може да се превърне в точка на прегъване.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Това е 1-часовата графика на BTC, вчера отскокът на BTC беше повлиян от съпротивата от $ 10 000 и не успя да си възвърне и беше временно подкрепен от $ 9 700. Анализаторът на OKEx Neo вярва, че подкрепата от $ 9 700 има определено значение при преценката на краткосрочните тенденции. Ако продължите да се консолидирате над тази позиция, следващият бичи пазар може да започне отново за кратък период от време, в противен случай трябва относително да увеличи цикъла на този обратно повикване, ако падне под тази точка, като се има предвид, че $ 9 500 е горният ръб на консолидационната кутия на BTC от януари От 30 до 5 февруари вероятността от спиране и отскачане около тази точка е висока, като по този начин дали цената може да бъде подкрепена в горните две важни точки ще даде тон на тенденцията от тази седмица. Напомнете на инвеститорите, че целият регион от $ 9000 до $ 9500 също може да бъде отскочилата зона, а падането под $ 9000 може да е знак за по-голяма корекция на цикъла.

Характер на ниво1D – бичи

BTC е паднал от два дни, това е възможен сигнал за въвеждане на тенденция за обратно извикване, но сега нивото на поддръжка е около $ 9700, ако цената може да се стабилизира тук преди този уикенд, може да означава, че краткосрочният период на обратно извикване е приключил и $ 9700 е дъното.

Тъй като първият мечи свещник е почти поглъщащ модел, следователно мечешката сила няма да бъде толкова слаба, както преди, в този случай $ 9700 може да не е ефективното ниво на подкрепа и това означава, че цената може да тества $ 9500, сравнете с $ 9700 ниво, тази сила на подкрепа ще бъде наистина по-силна. Следователно, възможността за отскок е по-голяма тук, но не и $ 9700. Инвеститорите трябва да напомнят, че ако паднат под $ 9500, това означава, че $ 9000 ще бъдат тест.

Обемът показва, че последният обем на помпата е абсолютно по-малък от миналия, може също да бъде сигнал за преценка на бъдещето.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 10050 Средносрочна съпротива$ 10200

Краткосрочна поддръжка$ 9700 Средносрочна поддръжка$ 9600

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 1H-консолидация

Това е 1-часовата графика на ETH, ако някои от инвеститорите са прочели моя анализ вчера, трябва да знаете, че скорошната тенденция на движение е почти еднаква с моята прогноза, това означава, че малкото ниво на главата и раменете се е формирало успешно , и сега, най-важното е, че този модел е възможно да се стигне до края, ако $ 215 е силно ниво на поддръжка, но ако падне под това, може да означава, че моделът може да доведе до дълбоко обратно извикване. Следващото ниво на поддръжка е около $ 210 при това състояние.

Напомнете на инвеститорите, че не е подходящ момент да се строи склад наскоро, тъй като посоката в краткосрочен план не е ясна. Изчакването за почивка и след това влизането е добър избор.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 225 Средносрочна съпротива230 долара

Краткосрочна поддръжка$ 215 Средносрочна поддръжка210 долара

Тримесечен договор на BSV

Характер на ниво1H-консолидация

Тримесечен договор на OKEx BSV: След като се върна от $ 394, BSV не успя да тества отново тази висока точка, поради обратното обаждане на целия пазар, разумно е, че бичият обем намалява.

Добрата новина обаче е, че почти три пъти тази цена е тествана успешно на нивото на поддръжка от $ 350 след пробив на горния ръб на предишния консолидиращ канал. Това има най-важното значение за тенденцията, която може да позволи на инвеститорите да преценят, че прекъсването е вярно или невярно. Ефективността на нивото на поддръжка от $ 350 дава отговор, че е вярно.

Инвеститорите могат да забележат двете нива на подкрепа, които са на $ 360 и $ 350, стабилизират близо до тези две области могат да имат добър избор за влизане. Не забравяйте, че зона за съпротива на $ 376 не означава, че идва бичи, в последните пазарни условия възможността за фалшив пробив е голяма.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 376 Средносрочна съпротива: $394

Краткосрочна поддръжка: $360 Средносрочна поддръжка:$350

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner