Crypto Market Daily (1,13) | Часовият отскок на BTC постепенно отслабва, инвеститорите трябва да бъдат нащрек за падащия риск от краткосрочни колебания.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Това е 4-часовата диаграма на BTC, можем да видим, че цената се движи в конвергентен триъгълник и наскоро към края му. Прекъсването ще се случи по всяко време, но движещият се диапазон няма да бъде голям, тъй като $ 7700 ~ $ 7800 ще бъде ефективно и MA (60), MA (90) също ще бъде подкрепата, ако цената падне.

Напоследък цената се движи към MA (30), но краткосрочната плъзгаща средна винаги ще бъде лесно разбита. Инвеститорите могат да се фокусират директно върху MA (60) в рамките на деня. Причината, поради която смятам, че рискът от падане е по-висок, но не и изпомпването, е обемът, от началото на рикошета от $ 6400 до последния до $ 8460, обемът на покупките постепенно намалява, това е краят на сигнала за рикошет. Дори ако цената ще пробие горния ръб на триъгълника, тенденцията няма да продължи, ако $ 8460 не могат да пробият.

Характер на ниво1D – консолидация

Това е 1-ДНЕВНАТА диаграма на BTC, анализаторът на OKEx Нео вярва, че моделът на триъгълника се формира от непрекъснатата висока точка на отскока и постепенното движение нагоре на дъното, което по същество означава, че дългите и късите сили от този период са малки и търговията не е активна. Дори ако моделът е нарушен, съпротивлението над $ 8,200 ~ $ 8,500 и силата на подкрепа между $ 7600 ~ $ 7 900 все още могат да поддържат краткосрочната тенденция в тясно пространство. Тъй като текущата цена е близо до горния ръб на дневния низходящ канал, историческата тенденция ясно показва силната съпротива на тази позиция. Преди ефектът на наполовина да може да се отрази на пазара, е много малко вероятно да пробие горния ръб.

Инвеститорите трябва да обърнат повече внимание на областта за подкрепа между $ 7600 ~ $ 7900, тенденцията на разбивка ще се върне надолу и може да тества $ 7000 отново.

Краткосрочна съпротива$ 8200 Средносрочна съпротива$ 8400

Краткосрочна поддръжка$ 7950 Средносрочна поддръжка7850 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-консолидация

Това е 4-часовата графика на ETH, цената е спряна от дъмпинг през миналия уикенд, тъй като MA (60) дава ефективна подкрепа. Също така можем да видим, че върхът на този отскок не е по-висок от последния, който е близо $ 150, това означава, че съпротивата тук е по-силна от очакваните бикове. Отскокът в рамките на деня също достигна $ 147, след което падна обратно. Индикаторът за силата на звука също ни показва, че силата на биковете отслабва през този период на отскок. Трудно е да се създаде нов максимум според състоянието сега. Въпреки че MA (30) временно поддържа цената, все още е лесно да бъде нарушена.

Инвеститорите трябва да забележат подкрепата около MA (60), тъй като тази плъзгаща средна стойност някога е била ефективна. Пробив може да тества MA (90).

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 145 Средносрочна съпротива$ 147

Краткосрочна поддръжка$ 142 Средносрочна поддръжка139 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

ОКЕх XRP безсрочен договор: На 4-часово ниво, XRP е подкрепен от MA (180), както се очакваше миналия петък, това означава, че горният ръб на последното дъно е относително силен в момента и плюс подкрепата на пълзящи средни, цената няма да е лесно да се пробие под $ 0,2.

От графиката можем да видим, че скорошният отскок е на $ 0,2198, което е по-ниско от предишния връх на $ 0,2255, а XRP дори не проби $ 0,2150 в рамките на деня. Сега цената се стабилизира в долния край на интензивната за търговия кутия в края на миналата година. Ако цената може да се стабилизира тази седмица, тя има шанс да създаде новия висок, но горното пространство е ограничено, тъй като $ 0,2325 ще бъде най-силната съпротива напоследък. Ако се счупят $ 0,2110, зоната за подкрепа от $ 0,2 ще бъде тествана отново, ако силата на мечка е силна.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2170 Средносрочна съпротива: $0,2200

Краткосрочна поддръжка: $0.2110 Средносрочна поддръжка:$0,2000

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner