Crypto Market Daily (2,20) | Обърнете внимание на ефективността на поддръжката между $ 9100 ~ $ 9500 от BTC, възможно е да се възстановите в тази област.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Това е 1-часовата диаграма на BTC. BTC създаде голям спад от $ 10200 на $ 9500, след като днес рано сутринта не успя да пробие зоната на съпротива от $ 10200. От анализа вчера казах, че ако $ 10050 е пробит, краткосрочният тренд може да продължи да се консолидира и падащият снощи означава, че печелившите фондове се затварят и напускат пазара, е добре биковете да усвоят тези гишета, за да организират следващия бик.

Въпреки това, обемът на продажбите нараства до високо ниво, възможно е цената да намалее повече до около $ 9100 до $ 9500 и тази област ще бъде решаваща област, за да се прецени бъдещата тенденция ще се промени бързо или не, тъй като е най-дългата контра-интензивна ■ площ. Стабилизирането на тази зона може да означава, че отскокът може да се случи и може да забележи зона на съпротива между $ 9700 и $ 9850.

Характер на ниво4Н – консолидация

Това е 4-часовата графика на BTC, която не успя да пробие $ 10200 и намали, означава, че 5-те бичи вълни са абсолютно завършващи, както показва графиката, и тенденцията идва в мечи вълни, а черните стрелки, които отбелязах, са просто собствено предсказание.

Сега мечият тренд е преместен за 2 вълни и в момента е в 3-те мечи вълни, вярвам, че цената може да получи подкрепа около зоната с интензивни гишета между $ 9100 и $ 9500, а ефективността на подкрепата на дъното е първите ключови позиции сякаш отскокът не може да пробие $ 9500, мечият тренд ще продължи да се движи към 5-та мечи вълна, това означава, че BTC може да изхвърли под $ 9000 при това състояние.

Инвеститорите трябва да напомнят, че ако $ 8700 също не може да бъде валидно ниво на подкрепа, означава, че идва голямо ниво на мечи, а напротив, следващият бик може да започне от там. $ 9500 е първата позиция за поддръжка, която трябва да бъде забелязана в рамките на деня, стабилизирана, след което може да изчака отскокът да пробие $ 9700 или не.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 9700 Средносрочна съпротива9850 долара

Краткосрочна поддръжка$ 9550 Средносрочна поддръжка$ 9150

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-консолидация

Това е 4-часовата графика на ETH, биковете не успяха да тестват предишния връх около $ 290 снощи и доведоха до голямото ниво на обем на продажбите и сега цената се движи под $ 260. За разлика от BTC, 5-те бичи вълни не се преместиха до края и това, което е възможно да бъде 4-та консолидираща вълна, ако ще се сбъдне, означава, че падащите краища трябва да бъдат на $ 245 или $ 230 на площ. Тенденцията може да се разглежда като консолидация между $ 287 и $ 245, със сигурност ако цената спадне под $ 245 и има сигнал за тестване на зона между $ 210 ~ $ 230, може да означава, че тенденцията на консолидация не е успяла да се формира и M топ модел се е формирал успешно, при това състояние тенденцията няма да се възстанови в краткосрочен план.

Инвеститорите трябва да забележат ефективността на подкрепата от $ 245 и ефективността на съпротивлението от $ 260, разбийте, че всеки от тях има значително значение, за да прецени бъдещето. Според мен спадът ще продължи и мечките могат да се опитат да пробият $ 245 като голямото ниво на обем на продажбите в момента.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 262 Средносрочна съпротива272 долара

Краткосрочна поддръжка$ 254 Средносрочна поддръжка$ 245

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

ОКЕх XRP безсрочен договор: Не е същото с ETH или BTC, XRP, макар че дъмпинга под важната подкрепа около $ 0,2885 снощи, обемът на продажбите е на ниско ниво, това означава, че положителните желания за продажба и средствата не са толкова, колкото разширихме, и цената се поддържа от дъното на зоната с интензивни гишета между $ 02664 ~ $ 0,2885, което преди беше силна подкрепа през този месец, тенденцията може да се стабилизира тук и да се върне обратно.

Инвеститорите трябва да отбележат, че ако целият пазар продължи да намалява в краткосрочен план, XRP не може да остане жив, тъй като на мечия пазар почти всички монети се движат заедно в една и съща посока. Следващата позиция за поддръжка е близо $ 0,2450, ребаунд съпротивлението все още е $ 0,2885.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2885 Средносрочна съпротива: $ 0,3090

Краткосрочна поддръжка: $0.2670 Средносрочна поддръжка:$0,2450

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts