Crypto Market Daily (2.19) | $ 10 200 се превърна в ключова позиция за BTC, за да тества предишния си връх, тенденцията може да продължи да се консолидира, ако падне под $ 10 050.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

Това е 1-часовата диаграма на BTC. BTC изпомпва около 9 700 долара с леко увеличен обем снощи и беше блокиран с 10 200 долара, след което влезе в консолидация. Анализаторът на OKEx Нео вярва, че площта между 9 500 и 9 700 долара отново е потвърдена като ефективна подкрепа в момента. Въпреки това, размерът на отскочилия обем не е достатъчен, за да стимулира нарастването на мащабната тенденция. Следователно пробивът на ниво от 10 200 долара с твърдо съпротивление все още се нуждае от процеса на усвояване на броячите. Ако цената може да бъде над $ 10 050 в рамките на деня, вероятността за пробив с увеличен обем е висока в краткосрочен план. И обратно, ако отново падне под $ 10 000, следващата половина на тази седмица може да продължи да консолидира модела. Инвеститорите могат да продължат да обръщат внимание на силата на подкрепа от $ 10050. Ако тази точка е трудно да бъде нарушена в рамките на няколко часа, тя може да се превърне в подходяща входна точка.

Характер на ниво1D – бичи

Това е дневната графика на BTC, след като докосна дъното на сцената, което е около $ 9500, изглежда, че тенденцията има сигнал да се върне към предишния връх. Сегашният обем на отскок обаче показва относително слабо ниво и не е лесно да се пробият $ 10200, да не говорим за върха около $ 10500.

Анализирайки от дневния тренд, възходящото пространство е възможно да спре сред $ 10200 ~ $ 10500, ако този бичи етап не може да се задържи. В това състояние може да се формира модел с двоен връх и ще дойде средносрочен обратен разговор.

Инвеститорите просто отбелязват, че стабилизирането на цената на $ 10200 е възходяща предпоставка и дали може да се създаде нов максимум зависи от силата на биковете. Вярвам, че разбиването трябва да се случи не в краткосрочен план, тъй като биковете се нуждаят от време, за да консолидират и усвоят броячите между $ 10200 ~ $ 10500.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 10200 Средносрочна съпротива10500 долара

Краткосрочна поддръжка$ 10050 Средносрочна поддръжка9850 долара

ETH вечен договор

Характер на ниво 1H-консолидация

Това е 1-часовата графика на ETH, както се очакваше вчера, беше подкрепена на деколтето над $ 260 и поддържаше отскок в продължение на няколко часа. Той влезе в консолидация близо до предишния връх от $ 287, а стабилизирането над $ 275 също отразява силното приемане на биковете. На този етап обаче размерът на бичи фондове е значително по-слаб от този по време на предишния бичи бик. Дори да успее да пробие най-новия връх в краткосрочен план, е трудно да пробие 300 долара. Следователно нивото на обема на търговията ще определи пазарните перспективи.

Вечерта инвеститорите трябва да отбележат, че ако цената падне под 275 долара, това е сигнал, че тенденцията може да влезе в консолидация и да придружава спада.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 284 Средносрочна съпротива$ 287

Краткосрочна поддръжка$ 275 Средносрочна поддръжка260 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1H-консолидация

OKEx безсрочен договор: XRP се стабилизира на площ от $ 0,2930, което е деколтето на дъното, и това означава, че това обръщане на дъното е валидно и краткосрочната тенденция ще бъде възходяща. Ако обаче видим средата на графиката, можем да открием, че съпротивлението около $ 0.3030 също е друго деколте на топ преди около две седмици, силата на съпротивлението е по-силна от силата на подкрепа при $ 0.2930, следователно вярвам, че ще има по-дълго консолидация преди да започне поредния бик.

В сравнение с периода на обратно повикване преди 2 седмици, обемът на търговията абсолютно намалява и това означава, че това е процес на поглъщане на броячи на някои големи китове, ако обемът се увеличава постепенно, това е сигнал за пробив.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2980 Средносрочна съпротива: $ 0,3030

Краткосрочна поддръжка: $0.2930 Средносрочна поддръжка:$0,2885

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner