Crypto Market Daily (1,17) | Едночасовото ниво на BTC леко счупи горния ръб на консолидиращия канал и обърнете внимание дали пробивът е ефективен през деня.

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-бичи

Това е 1-часовата диаграма на BTC, това показва, че въпреки че преди 2 часа цената е паднала от $ 9000, това изглежда като сигнал, че купуващата сила отслабва, но през следващите 2 часа горният ръб на канала най-накрая е счупен. Напомнете на инвеститорите, че пробивът не е придружен от нарастващ обем. $ 9000 все още дава твърда съпротива в момента. Обемът на продажбите, показан в кръга на обема, означава, че силата на продажбата тук е относително силна, поради което, въпреки че цената може да се стабилизира в горния ръб на канала, не означава, че в най-кратки срокове се създава нова висока воля термин, възможно е да се върнете обратно към канала или да продължите да се консолидирате близо до горния ръб.

Инвеститорите биха могли да обърнат повече внимание на силата на подкрепа на горния ръб на консолидиращия канал.

Характер на ниво1D – консолидация

BTC счупи горния ръб на консолидиращия канал само след краткосрочен период днес. Текущата цена е под $ 9000. Анализаторът на OKEx Neo вярва, че този пробив е по-рано от очакваното и пазарът ще започне отново, след като пазарът не е усвоил напълно печалбите през предходния период, което отразява до известна степен прегрялото възходящо настроение. Последните сътресения на целия крипто пазар обаче са ирационални. От една страна, внезапният старт на BSV доведе този кръг от "ирационален" издигам се. От друга страна, прекомерното тълкуване на ефекта на наполовина доведе много нови спекулативни фондове към крипто пазара. Този вид тенденция все още ще се случи в бъдеще, но е безспорен факт, че трябва да има рязко спадане до небето. Поради това се напомня на инвеститорите да не бъдат твърде оптимистични относно пазарната прогноза в краткосрочен план. За BTC $ 8900 ~ $ 9000 е трудно да се пробие лесно, тъй като диаграмата показва, че площта е била дъното на отдръпването и съпротивата на първия бик в началото на бичия пазар през 2019 г. и след период на консолидация , може да има възможности да се опита да пробие.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 8900 Средносрочна съпротива$ 9000

Краткосрочна поддръжка$ 8850 Средносрочна поддръжка8560 долара

ETH безсрочен договор

Характер на ниво 4Н-бичи

Това е 4-часовата графика на ETH, след като цената проби горния ръб на бичия клин, който е между $ 160 ~ $ 167, ETH срещна твърда съпротива около $ 172 ~ $ 177, тъй като тази зона е зона за интензивни броячи през октомври до ноември 2019 г. Нарушаването на тази зона може да означава, че голям бик ще дойде в ETH, преди това инвеститорите трябва да обърнат внимание на тенденцията на отдръпване през уикенда и дори да продължат по-дълго. Първата поддръжка е близо $ 167, ако цената може да се стабилизира близо до тук, означава, че силата на биковете е все още силна, а ако поддръжката с докосване 2 дори поддържа 3, означава, че силата на биковете отслабва, периодът на оттегляне ще бъде по-дълъг. Индикаторите за обем също показват, че в сравнение с предишната помпа, последната сила на помпата е по-слаба.

Инвеститорите през уикенда трябва да забележат ефективността на съпротива от $ 172 ~ $ 177.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 172 Средносрочна съпротива177 долара

Краткосрочна поддръжка$ 167 Средносрочна поддръжка159 долара

XRP безсрочен договор

Характер на ниво1D-бичи

ОКЕх XRP безсрочен договор: На еднодневно ниво, XRP е подкрепен от деколтето от предишното дъно, което е на $ 0,2240, това означава, че силата на отдръпване не е достатъчно силна и възходящата емоция все още е висока, тъй като цената е достигнала решаващо значение позиция близо до $ 0,2360, можем да видим, че тази позиция е била ефективна подкрепа през септември и твърда съпротива през декември 2019 г. Необходим е повече период на консолидация, ако тази съпротива може да бъде прекъсната, тъй като следващата съпротива ще бъде близо до $ 0,2507, счупвайки тези две важни съпротивата може да има следващия голям бичи период.

В обратното, ако цената се потиска многократно тук, инвеститорите трябва да забележат, че в бъдеще може да настъпи тенденция на отстъпление. Този път ще бъде тествана ефективността на поддръжка 1 и поддръжка 2. Тъй като цената може да се стабилизира при поддръжка 2, вторичният пазар ще има шанс да изпомпва повече, поне първо към предишния връх.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2360 Средносрочна съпротива: $0,2507

Краткосрочна поддръжка: $0.2240 Средносрочна поддръжка:$0,2100

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Promo
banner
Promo
banner