BTC отново не успява да пробие $ 7K, има риск от падане до $ 6K Поддръжка: Crypto Market Daily

Крипто пазарите продължиха да търгуват предимно странично през последните 24 часа, за да натиснат времето днес, 26 март. Повечето от първите десет монети виждат около 1-2 процента промяна през деня.

Bitcoin (BTC) намалява с около 2 процента, търгувайки около $ 6 600, според индекса BTC / USD на OKEx.

Ether (ETH) все още е изправен пред силна съпротива при $ 145, в момента намалява с около 2% през деня, за да се търгува на $ 135.

XRP на Ripple също е изправен пред критична съпротива от $ 0,165, неспособен да го пробие. Монетата намалява с част от процента за деня, търгувайки на $ 0,16.

BTC изглежда по-ниска за подкрепа, 6400 долара вече не са силни

1H диаграма BTC / USD Данни за вечен суап. Souce: OKEx.com

Вчера, 25 март, BTC не успя отново да пробие точката от 7 000 долара. Почти същото се случи като при първия тест от $ 7000 на 23 март – огромен обем продажби се появи през следващия час след неуспешния опит.

Екипът на OKEx за анализ на пазара вярва, че с неуспеха на пробив доверието на биковете ще намалее още. Въпреки че цената сега все още се поддържа от 6500 долара, тя вероятно ще бъде невалидна, ако емоцията за продажба се увеличи. $ 6,400 няма да бъде силна подкрепа в този случай.

Все още обаче е възможно цената да може да пробие $ 7000, ако пробивът е придружен от нарастващи обеми.

Инвеститорите трябва да обърнат повече внимание на бичия тренд в краткосрочен план. Тестовата позиция може да бъде около $ 6 150.

Търговците трябва да помнят, че дори ако цените спаднат под линията на тенденция, не е подходящ момент да влезете на кратко веднага, тъй като пазарът се нуждае от време, за да потвърди, че пробивът е рационален. По-добре да затворите позицията около $ 5650, тъй като тенденцията е по-вероятно да получи подкрепа там.

Обемите на BTC за покупки се доближават до най-ниското ниво от две седмици

1-дневната диаграма на Bitcoin показва по-горе, че тенденцията се движи към 30-дневната пълзяща средна. Преди това беше точка на твърда съпротива. Ако цената не може да го пробие този път, това означава, че изпомпването на енергия е слабо и пазарът се нуждае от повече средства.

Обемът на покупките е почти намален до най-ниското си ниво през последните две седмици. Това означава, че в момента е почти невъзможно пробив и има голяма вероятност тенденцията да тръгне в обратна посока.

Инвеститорите трябва да отбележат, че пазарът се променя и е непредсказуем, следователно, ако пробием $ 7000 в краткосрочен план, трябва да изчакаме стабилизирането му и да навлезем в дълга позиция.

Възможно е цената отново да спадне. Ако тенденцията падне, за да формира друго дъно, може да се прогнозира, че ще бъде около $ 5650, тъй като това е първата ефективна подкрепа, ако бичият тренд линия е пробит. Втората възможна долна позиция може да бъде около $ 5000.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 6,900
 • Средносрочна съпротива: $ 7,000
 • Краткосрочна поддръжка: 6500 долара
 • Средносрочна поддръжка: $ 6,000

Пазарът на ETH показва признаци на слабост

4H ETH / USD вечни суап данни. Източник: OKEx.com

ETH не успя да пробие $ 145 вчера и сега цената е потисната от $ 140. Търговските дейности отслабват и тенденцията се движи, за да запълни почти 90% от площта на триъгълника. Това показва слабостта на пазара на ETH в момента.

Възможно е бичият тренд да бъде тестван в рамките на деня, тъй като цената се движи по образец, за да се доближи до него. След като потвърдите, че пробивът е рационален, следващата цел е около $ 120, тъй като е силно ниво на подкрепа. Не забравяйте, ако цената се върне обратно в областта на триъгълника след пробив, това означава, че възходящият тренд не е приключил.

Инвеститорите могат да очакват пробив над $ 145 и дори да достигнат $ 155, ако тенденцията все още може да бъде подкрепена от линията на тенденцията. Да очакваш обаче, не означава да влезеш в този момент. Тъй като обхватът на колебанията е малък и движението ще бъде бързо, не е лесно да се контролира рискът. Така че бъдете търпеливи и изчакайте да влезе ясният сигнал.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 145
 • Средносрочна съпротива: $ 155
 • Краткосрочна поддръжка: $ 134
 • Средносрочна поддръжка: $ 120

XRP се търгува настрани срещу съпротива от $ 0,165

1H XRP / USD данни за непрекъснат суап. Източник: OKEx.co

Неотдавнашната тенденция на XRP доказа, че $ 0,1650 е трудна точка за съпротива за пробив. Почти не е възможно да тествате $ 0,1750 в краткосрочен план.

В сравнение с ETH и BTC, обемите на търговия на XRP са намалели до точка на замръзване. Това означава, че биковете ще продължат да губят доверие и цената вероятно ще тества $ 0,1440 или дори по-дълбоко, за да формира друго дъно. Тогава е вероятно да се образува двойно дъно, ако това се сбъдне.

Цената на XRP може да се отскочи и да тества $ 0,1750, ако моделът, показан на диаграмата по-горе, се формира. Инвеститорите трябва просто да забележат силата на съпротива около $ 0,1750 и ефективността на подкрепата около $ 0,1440. Прекъсването на която и да е от тях може да означава, че зоната на консолидация е унищожена и ние ще влезем в нова тенденция.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 0,1650
 • Средносрочна съпротива: $ 0,1750
 • Краткосрочна поддръжка: $ 0,1440
 • Средносрочна поддръжка: $ 0,1270

Опровержение: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търгуването с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Следвайте OKEx на:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner