OKEx Technical Weekly: un gran moviment (20 d’abril de 2020)

Punts clau

 • Els indicadors tècnics suggereixen que BTC els preus podrien veure alguns moviments significatius després de setmanes de negociació de gamma.
 • XRP està configurat per tenir un trencament amb el biaix més positiu.
 • ETH els toros poden haver de fer una pausa a les 180 nanses superiors.

Visió general del mercat

Els mercats de criptomonedes van ser indecisos després dels preus de BTC no han pogut produir un tancament diari per sobre del USD 7200 nivells durant el cap de setmana. La criptografia líder no ha tancat per sobre d’aquests nivells des de l’11 de març. No obstant això, el suport al USD La superfície 7000 sembla mantenir-se sòlida.

A la nostra publicació passada <OKEx Technical Weekly: 14 d’abril de 2020,>, hem destacat que les resistències a USD El 7200 va continuar sent important i l’escot del cap i les espatlles anteriors es va mantenir el focus aquesta setmana.

Tot i que els comerciants i els inversors han estat buscant indicacions abans de l’esperat esdeveniment de reducció a la meitat de la recompensa de bitcoins, que s’espera que es produeixi a mitjans de maig, les noves dades mostren que la volatilitat de BTC es preveu que els preus augmentin dràsticament. Aquest augment de la volatilitat es podria produir en un període curt.

Una enquesta de Sentix mostra que l’índex de superneutralitat de Bitcoin va assolir el màxim de 26 setmanes. Patrick Hussy, director general de Sentix, va explicar que alguns eren grans BTC les accions de preu es van produir després que l’última vegada que BSNI va assolir un nou màxim, que es va moure BTC preus de 2500 USD, i aquest podria ser el cas del mercat actual. No obstant això, Hussy va afegir que la direcció del moviment no es podia determinar amb aquestes dades.

Figura 1: Índex de superneutralitat de Sentix Bitcoin

Font: Sentix

Figura 2: Resum COT de Bitcoin Futures

Font: Grup CME

Mentrestant, sembla que els inversors institucionals han adoptat un enfocament més proactiu en el mercat BTC mercat, ja que la comunitat de criptografia compta enrere per a l’esdeveniment a la meitat. Les dades de CME mostren que l’interès obert dels futurs ha augmentat. Tanmateix, sembla que els gestors d’actius i els comptes apalancats tenen una visió diferencial. Els gestors d’actius han augmentat les seves posicions curtes, mentre que els noms amb apalancament han tancat alguns dels seus curtmetratges.

Anàlisi de preus

BTCUSDT: grans moviments anticipats?

 • Els indicadors tècnics van suggerir que els mercats podrien veure algunes accions de preus audaces BTC, mentre les bandes de Bollinger van anar apretant la llista diària. Això es fa ressò de la troballa de Sentix esmentada anteriorment en aquest article. La volatilitat dels preus podria augmentar en el futur, tot i que la direcció del trencament no està determinada.
 • Tot i que l’escot es mantenia enfocat, sembla que l’impuls s’està desaccelerant, ja que el RSI s’ha mogut per un canal descendent. Si es veu una ruptura del canal, es podria enfortir el cas de tenir una ruptura positiva del preu.
 • En una visió a mitjà / llarg termini, la cinta de dificultat es va mantenir en poca pressió, la qual cosa podria significar que els nivells actuals de preus encara podrien ser ideals per a acumulacions. Una nova tendència alcista ha començat a principis de gener després de la dificultat d’estrenyir la cinta a finals de desembre.
 • En funció del nivell, si el preu es pot estabilitzar per sobre de l’escot, podria establir les bases per provar els nivells 7700. Els nivells inferiors de 6500 són una altra àrea crítica que cal vigilar.

Figura 3: gràfic diari de BTCUSDT

Font: OKEx; Vista comercial

XRPUSD: avenç en curs?

 • XRPUSD fa més d’una setmana que cotitza per sota del 38,2% de retrocés de Fibonacci diàriament. A mesura que el parell s’acosta cap a l’extrem del patró del triangle, s’espera que produeixi un trencament.
 • La compressió addicional de les bandes de Bollinger també indica que s’espera que augmenti la volatilitat dels preus.
 • L’indicador d’impuls ha produït una inversió respecte a la recent tendència a la baixa, cosa que suggereix que la força s’ha anat acumulant. A més, inicialment s’ha format un fons en forma d’u en estocàstic lent, que podria ser un altre indici de potencialment un desglossament positiu del preu..
 • El 38,2% FR a 0,196 és el primer nivell a veure. Si es veu, podria establir l’escenari per tornar a provar de 0,213 a 0,215. Mentrestant, 0,187 podria ser el nivell inferior a veure.

Figura 4: gràfic diari XRPUSD

Font: OKEx; Vista comercial

ETHUSDT: Bull necessita un descans?

 • En la nostra darrera edició de OKEx Technical Weekly, ho hem confirmat ETHUSDTLa ruptura positiva després de formar un patró de triangle ascendent.
 • malgrat això, ETH és possible que els bous hagin de fer una pausa, ja que sembla que s’està preparant un creuament baixista en l’oscil·lador estocàstic, cosa que suggereix que l’impuls del ral·li sembla començar a desaccelerar-se. Mentrestant, l’estocàstic lent sembla formar un doble top.
 • Tot i que és possible que els bous hagin de fer un breu descans, això no vol dir que finalitzi la concentració a mitjà termini. Com que l’oscil·lador final es va mantenir a la tendència alcista de març a abril, una correcció a curt termini pot representar una oportunitat de compra.
 • El MA de 100 dies al voltant de la zona 184 podria ser el primer nivell a veure i el suport del canal situat a prop de 170. A més, el 38,2% FR prop de 163 podria ser un altre focus.

Figura 5: gràfic diari ETHUSDT

Font: OKEx; Vista comercial

ZECUSDT: el rally es cansa?

 • ZEC va ser un dels altcoins amb millor rendiment durant la sessió de dilluns a Àsia, i va cotitzar gairebé un 6% més en contra USDT.
 • No obstant això, hi podria haver un gir per als bous aquí, ja que el RSI es troba en nivells consistents amb els dos períodes de correcció anteriors abans.
 • Un gir ara, si es veu, augmentaria les possibilitats del preu per provar l’escot del triangle, per veure si és capaç de donar suport a la resistència anterior.
 • El primer nivell a veure podria ser el 42. Si es compromet, podria reforçar el cas de tornar a provar 38.

Figura 6: gràfic diari de ZECUSDT

Font: OKEx; Vista comercial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner