Rebot de Bitcoin suprimit per 7.200 dòlars, però l’espai per al moviment descendent limitat: Crypto Market Daily

Dijous 16 d’abril: els mercats criptogràfics experimenten un fort creixement en les últimes hores. Bitcoin (BTC) augmenta un 3 per cent el dia, cotitzant per sobre del nivell de resistència de 7.000 dòlars.

Ethereum (ETH) ha experimentat un creixement encara més elevat, un 7% més en les darreres 24 hores i cap a 170 dòlars.

El XRP de Ripple, en canvi, ha crescut de forma més modesta, només ha augmentat un 2%. Actualment, a 0,1889209 dòlars, la moneda cotitza prop del nivell de resistència a curt termini que supera els 0,19 dòlars.

El suport a 6,5 ​​K $ és fort

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

Bitcoin acaba de experimentar un gran rebot en les darreres dues hores. El preu es va elevar des de l’àrea d’assistència crucial, al voltant dels 6.500 dòlars, i ara intenta trencar la resistència a 7.200 dòlars.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx ha assenyalat que 6.500 dòlars anteriorment eren una àrea de negociació intensiva a finals de 2019 i després l’àrea de consolidació a partir del mes passat. Tenint en compte això, la força del suport en aquesta àrea serà forta i serà difícil per als fons baixistes actualment empènyer el preu per sota d’aquest nivell.

A més, la posició prop de 6.500 dòlars també suposa un preu mental per a la recerca de gangues per a molts inversors, per tant, en general es pot predir un rebot des d’allà. Com es mostra al gràfic anterior, la divergència inferior entre la divergència de convergència mitjana mòbil (MACD) i el gràfic de preus també indicava un repunt.

Els inversors han de tenir en compte que el volum de rebot aquesta vegada ha augmentat fins a un nivell alt. Si en les pròximes hores el preu es tanca amb una ombra superior més llarga, això pot significar que el rebot s’acaba. En cas contrari, si els volums no tornen a un nivell inferior, és possible provar el punt màxim al voltant dels 7.400 dòlars en el futur.

El gràfic diari de Bitcoin mostra la consolidació

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

Desplaçant la nostra visió cap al gràfic diari, és evident que la tendència encara està en consolidació i l’interval oscil·la entre els 7.500 i els 6.500 dòlars, gairebé 1.000 dòlars d’espai mòbil..

Aquesta tendència constant es pot veure com l’acció de les balenes, que utilitza el patró de fluctuació ràpida per atreure els inversors minoristes a entrar a les seves trampes i absorbir-ne els comptadors..

És possible que abans de la reducció a la meitat de BTC al maig, la tendència es mantingui consolidant-se al nivell recent, i els principals fons faran augmentar el preu en el moment que considerin adequat. Per tant, si el preu baixa a un nivell inferior abans de reduir-se a la meitat, serà una bona oportunitat entrar en una posició llarga. Tot i això, la força alcista serà més forta del que s’esperava si el preu es pot estabilitzar en 7.000 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.950 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.100 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.750 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.550 dòlars

ETH veu un rebot encara més fort

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

En comparació amb BTC, el rebot de l’ETH avui ha estat relativament més fort. El preu màxim gairebé ha tocat el màxim anterior de 176 dòlars. Tot i que des que es suprimeix la tendència i ha aparegut el senyal de retrocés, la posició de suport al voltant dels 165 dòlars serà important. Si el retrocés es pot suportar i s’estabilitza, la tendència podrà provar la resistència dura de 180 dòlars.

El gràfic de volums d’ETH mostra que la força del retrocés d’ahir va ser més feble que el 13 d’abril. Això significa que, tot i que la tendència horària és a la baixa, l’espai és limitat. Combinat amb el fort volum alcista que va augmentar en les darreres hores, serà difícil crear un nou mínim a curt termini.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 176 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 180 dòlars
 • Assistència a curt termini: 165 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 150 dòlars

És possible que la ruptura de XRP no sigui efectiva

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

XRP continua movent-se al llarg del canal baixista. La part superior dels darrers dos rebots de la criptomoneda havia estat bloquejada per la vora superior del canal. En teoria, si la vora superior pot bloquejar el preu per tercera vegada, demostra l’eficàcia del canal.

Durant les últimes hores, tot i que la tendència va passar un cop per la vora superior, va retrocedir ràpidament i ara continua sent suprimida. Per tant, els inversors haurien de tenir en compte que és probable que la ruptura sigui falsa. Si el preu pot tornar a augmentar amb un alt nivell de volum de compra, el trencament es pot considerar efectiu.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1940 dòlars
 • Resistència a mig termini: 0,1960 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1870 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1820 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner