El sentiment de mercat és alcista, però Bitcoin està a punt d’assolir els nivells clau de resistència: Market Watch Weekly

Durant la setmana passada, el mercat de les criptomonedes ha augmentat bruscament. Segons dades de preus spot d’OKEx, Bitcoin (BTC) ha augmentat un 6,31% en els darrers set dies, el sisè guany setmanal consecutiu.

Ethereum (ETH) va augmentar un 10,1 per cent, probablement perquè els usuaris esperen el llançament d’ETH 2.0 Testnet. Ethereumprice.org va publicar un nova eina per calcular els premis d’aposta Ethereum 2.0.

Tezos (XTZ) va guanyar un 22,76 per cent la setmana passada, cosa que és un avantatge del fet que el 93 per cent de la circulació total de XTZ (uns 1.900 milions de dòlars) està bloquejat per StakingRewards.com dades.

Totes aquestes criptomonedes s’han recuperat gairebé completament de la venda històrica del 12 de març.

% de canvi de preu durant la darrera setmana. Font: OKEx

“Crypto s’escalfa”

Fred Wilson, autor del bloc AVC, va escriure recentment “Crypto es posa calent i tothom vol participar en l’acció” en un post titulat “Creixement impulsat per esdeveniments”. L’observació de Fred està en línia amb les matrius de la cadena.

El nombre de Entitats actives (Mitjana mòbil de 7 dies) a la xarxa Bitcoin ha augmentat fins al seu nivell més alt des del juliol de 2019, segons el gràfic del proveïdor de dades Glassnode.

La mètrica de les entitats actives representa la de Bitcoin adreces actives. A més, s’ha superat el nombre d’adreces que contenen almenys 0,1 Bitcoin 3 milions per primera vegada des de finals del 2017 fins a principis del 2018 en auge del mercat.

Bitcoin: entitats actives (mitjana mòbil 7D). Souce: Glassnode

Totes aquestes dades mostren que la confiança del mercat no s’ha destruït o s’ha recuperat ràpidament. El Crypto Fear & Índex de cobdícia també mostra un lent augment de la confiança del mercat.

Segons l’últim informe d’Arcane Research, publicat el 24 d’abril, “l’índex ara es troba a la zona‘ Extreme Fear ’des del 9 de març, el període més llarg registrat des que l’índex es va llançar el febrer del 2018”. Per sota de 20 indica que el mercat es troba a la zona “Extrema por”.

Crypto Fear & Índex de cobdícia. Font: alternativa.me

Més bones notícies del mercat xinès

El 25 d’abril, el llançament esdeveniment per a la iniciativa d’infraestructures de blockchain liderades pel govern, Xarxa de serveis basada en blockchain (BSN) es va celebrar a Pequín. Aquest esdeveniment marca BSN entrant oficialment a l’espai comercial i l’obertura de la versió Beta a l’estranger. La xarxa de serveis basada en blockchain (BSN) és una xarxa d’infraestructures globals entre núvols, portals i marcs transversals que s’utilitza per desplegar i operar tot tipus d’aplicacions de blockchain. BSN pretén canviar el problema existent de l’elevat cost del desenvolupament i desplegament d’aplicacions blockchain proporcionant entorns de recursos públics blockchain als desenvolupadors.

A principis de la setmana passada, Sina Notícies va revelar que Starbucks i Mcdonalds es troben entre els gegants minoristes convidats a participar en les proves de DCEP – el digital Renminbi (RMB) – a la ciutat de Xiong’an New Area. DCEP és una moneda digital que es diu que és de les primeres d’aquest tipus. Es recolzarà 1: 1 amb la moneda nacional de la Xina, RMB.

Ebang, un important fabricant xinès de plataformes mineres de Bitcoin, oficialment arxivat per a una sortida a borsa de 100 milions de dòlars amb la intenció de cotitzar a NYSE o Nasdaq. El rival d’Ebang, Cannan Inc (Nasdaq: CAN), va sortir a borsa l’any passat, però el de Cannan preus de les accions han baixat més del 50 per cent des de la seva cotització.

La guerra del maquinari de la mineria es torna brutal. El 17 d’abril, MicroBT va anunciar tres noves plataformes mineres en una conferència en línia. I a finals de març, va anar la plataforma minera més avançada de Bitmain, l’Antminer S19 en venda, es ven en 24 hores. Totes les empreses de ferreteria s’estan preparant per a la tercera reducció a la meitat de Bitcoin, quan la recompensa minera es reduirà a la meitat i s’espera que els miners més ineficients siguin expulsats.

La cursa de bous està a punt d’assolir diversos nivells de resistència clau

Al gràfic setmanal OKEx BTC / USDT, Bitcoin ha augmentat sis setmanes seguides. La darrera vegada que vam veure aquest tipus d’actuacions va ser al voltant del març del 2019, i després Bitcoin va començar una carrera bovina de 4.000 dòlars a més de 13.000 dòlars.

Tot i que els patrons actuals a curt i mig termini estan en una tendència alcista, la zona de 7.800 a 8.000 dòlars està molt a prop del nivell inicial del xoc del 12 de març. A més, el preu encara s’enfronta a múltiples nivells de resistència clau. La línia mitjana del fitxer Bandes Bollinger al gràfic setmanal ronda els 7.860 dòlars i la mitjana mòbil de 100 dies se situa prop dels 7.985 dòlars.

Segons l’anàlisi més recent de Futures Friday, una revisió setmanal de futurs trimestrals de Bitcoin a OKEx, els futurs de Bitcoin tornen a estar en contango, cosa que significa que els contractes de futurs tenen un preu superior als preus spot. Una prima positiva indica un sentiment de mercat optimista sobre el moviment dels preus.

A més, en el mercat de futurs, Arcane Research va assenyalar en el seu últim informe del 24 d’abril que “OKEx ha assegurat amb fermesa la seva posició superior el darrer mes, amb una quota de mercat al voltant del 28%”.

Com es va esmentar a la revisió del mercat de la setmana passada, ja que el preu de Bitcoin continua mostrant una correlació positiva amb el S&P 500, hauríem de fer una ullada a la macroeconomia.

24 per cent de S&P 500 empreses tenen reportat guanys per dades de Factset, que van caure un 15,8% respecte a fa un any. Fins a 172 empreses importants informaran de resultats aquesta setmana, incloses les populars accions del mercat FAANG, MSFT i TSLA.

S’espera que la reunió d’aquesta setmana del Comitè Federal de Mercats Oberts (FOMC) mantingui els tipus d’interès en suspens. Les reclamacions inicials per desocupació, la inflació bàsica i el PMI de Chicago es publicaran dijous, mentre que IHS Markit i la Índex de fabricació ISM es publicarà divendres, així com els números de venda d’automòbils.

Els participants del mercat haurien de continuar negociant amb cura, encara no podem descartar la possibilitat d’un doble descens al mercat de valors.

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner