OKEx Technical Weekly: l’últim ball … de moment? (27 d’abril de 2020)

Punts clau

 • El sentiment positiu que es construeix al voltant BTC la meitat podria empènyer BTC preus marginalment més alts. No obstant això, les dades suggereixen que la festa pot acabar aviat.
 • ETH es posa a prova les resistències plurianuals en el moment en què s’estaven produint més converses d’Ethereum 2.0 als mercats.
 • Els óssos s’aguanten fermament ENLLAÇ ja que el ral·li sembla cansat.

Visió general del mercat

El sentiment als mercats de criptomonedes va ser generalment positiu el dilluns a Àsia, igual que els preus de BTC va assolir els 7700 nivells el cap de setmana. Les accions de preus van coincidir amb les nostres expectatives, com la nostra darrera edició de Setmanari Tècnic va assenyalar que l’escot del cap i les espatlles anteriors era un dels nivells crítics perquè la cripta líder reclamés perquè els toros continuessin funcionant.

Com que s’espera que es redueixi a la meitat el bitcoin en unes dues setmanes, les dades suggereixen que BTC és possible que els toros tinguin el domini a curt termini. No obstant això, els óssos han anat augmentant gradualment des d’una perspectiva a mig termini. Una enquesta de Sentix espectacles que l’índex de confiança excessiva de Bitcoin ha saltat a +7, que és a prop de la zona que podria provocar una venda.

Manfred Hubner, director general de Sentix, va dir: “La confiança bàsica encara augmenta amb l’estat d’ànim. El risc descrit encara no és agut. Però això pot canviar en 1-2 setmanes “.

Figura 1: Índex de confiança excessiva de Sentix Bitcoin

Font: Sentix

Figura 2: Volatilitat implícita de l’ATM de BTC

Font: Skew

Curiosament, el BTC el mercat d’opcions també sembla apuntar en la mateixa direcció. Les dades de Skew ho demostren BTCLa volatilitat implícita durant 1 mes ha estat sensiblement inferior a la volatilitat implícita de 3 i 6 mesos des de l’abril i la tendència ha continuat d’aquesta manera..

La volatilitat implícita és un dels factors determinants a l’hora de fixar el preu de les opcions. Una major volatilitat implícita dóna lloc a una prima superior de les opcions i viceversa. En aquest cas, sembla que les opcions dels comerciants han estat afavorint els tres mesos / 6 mesos (a llarg termini) BTC opcions durant el mes (a curt termini).

Creiem que aquesta alcista a curt termini BTC està molt relacionat amb la propera reducció a la meitat. El cap de l’estratègia quantitativa OKEx, Thomas Tse, va suggerir que el llibre de joc a la meitat podria ser “molt abans de la meitat, curt a la data de la meitat i desconnectar la posició final tres dies després de la meitat." Llegiu <Arbitratge d’esdeveniments: Com canviar les mitges> per més.

En altres llocs, hem vist que l’espai altcoin era majoritàriament verd, amb ETH i XRP es van negociar un 2% més, mentre que ADA va augmentar més del 10%. N’hi havia cada vegada més discussions al voltant de ETH preus als mercats, ja que la segona criptografia més gran s’acosta a la seva resistència plurianual al mateix temps que Ethereum 2.0 s’espera que es llanci al juliol. Aquest podria ser el següent gran focus del mercat de criptomonedes més ampli després de la reducció a la meitat de Bitcoin.

Anàlisi de preus

BTCUSDT: espai limitat per als bous, els óssos aviat poden prendre possessió?

 • A la nostra anterior edició de OKEx Technical Weekly, vam destacar que una de les condicions per BTC per tornar a provar els nivells 7700, el preu s’ha d’estabilitzar per sobre de l’últim escot del cap i les espatlles. Ara el parell ha cotitzat per sobre de l’escot. Tanmateix, el suport de l’escot no va ser provat i podria ser aquí on els comerciants haurien de mirar a mesura que s’apropaven a la meitat.
 • L’impuls aparentment s’ha de desaccelerar, ja que l’RSI es va reduir en comparació amb la tendència alcista anterior. Si l’indicador no pot produir màxims més alts a curt termini, això podria enfortir el biaix cap a la baixa.
 • L’oscil·lador estocàstic també va suggerir que els bous podrien començar a semblar cansats, ja que tant les línies ràpides com les lentes ja es trobaven a la zona de sobrecompra, on el preu tenia correccions a curt termini anteriorment.
 • En el moment de l’escriptura, tot i que els nivells de 7700 semblen no estar totalment assegurats, l’aixecament darrere de la reducció a la meitat encara podria augmentar BTC preus cap als 8100 nivells. Creiem que la primera resistència significativa real podria ser prop del 8140. Aquests nivells es trobaven en el punt inferior de la bretxa horària de futurs CME el 9 de març (no es mostra aquí), així com la mitjana mòbil de 250 dies.
 • Tot i així, no s’ha de descartar completament una correcció a curt termini. 7400 podria ser la primera zona a veure. Si es veu, podria augmentar la probabilitat de tornar a provar l’escot prop del 6900.

Figura 3: gràfic diari de BTCUSDT

Font: OKEx; Vista comercial

ETHUSD: assoliu la resistència de diversos anys abans de l’actualització 2.0

 • Èter s’ha apropat a les 200 marques i ha assolit la resistència setmanal a llarg termini, que es manté intacta des del febrer del 2018.
 • Des d’una perspectiva a llarg termini, l’impuls sembla mantenir-se saludable, que l’oscil·lador estocàstic i l’oscil·lador final van superar per sobre dels tops anteriors. A més, el MACD ha produït un creuament alcista setmanal i el creixement sembla ampliar-se.
 • A la part posterior de la propera actualització d’Ethereum 2.0, que es considera que els mercats són un factor alcista, el parell pot superar la primera resistència. Si es veu, podria augmentar el biaix d’arribar a la zona 220.
 • Tot i això, encara és aviat per determinar si la parella serà capaç de trencar la segona línia de tendència.

Figura 4: gràfic setmanal ETHUSD

Font: Tradingview

ADAUSDT: és hora de girar?

 • Cardano ha estat un dels guanyadors d’altcoin a la sessió de dilluns a Àsia, que va cotitzar fins a un 10% més en contra USDT, no obstant això, podríem veure un gir des d’aquí.
 • L’oscil·lador estocàstic va produir un creuament baixista diari a la zona de sobrecompra. L’última vegada que es va produir un esdeveniment d’aquest tipus, es produeix una forta venda. També ho podríem veure a partir d’aquí, si la història es repeteix.
 • ADA els observadors també poden vigilar de prop el desenvolupament del RSI. Tot i que sembla capaç de mantenir un màxim superior, encara sembla que no pot superar els 80 nivells. Aquest pot ser un altre signe de desacceleració de l’impuls.
 • La primera àrea a veure: 0,041. Si es veu, no s’ha de descartar la nova prova del retrocés del 38,2% de Fibonacci prop de 0,0385.

Figura 5: gràfic diari d’ADAUSDT

Font: OKEx; Vista comercial

LINKUSDT: els óssos mantenen una adherència ferma

 • Enllaç de cadena pot enfrontar-se a més a la baixa a curt termini, ja que diversos indicadors han suggerit que els óssos mantenen una ferma subjecció.
 • Els indicadors d’impuls han estat des de fa temps en desacord amb les accions de preus de les últimes setmanes, ja que l’RSI va produir una quàdruple divergència baixista. En altres paraules, com que el preu va produir uns màxims més alts, el RSI no va seguir.
 • El volum comercial també va suggerir la mateixa divergència baixista. A mesura que el parell es comerciava més, el volum va baixar.
 • Sembla que s’està produint un creuament baixista MACD diari. Si es confirma, aquest podria ser un altre senyal baixista.
 • És raonable esperar un gran canvi de preu a curt termini, ja que les bandes de Bollinger han anat apretant.
 • La primera àrea de vigilància podria estar al voltant de 2,94 a 2,97, que són els mínims a principis d’aquest mes.

Figura 6: gràfic diari de LINKUSDT

Font: OKEx; Vista comercial

Promo
banner
Promo
banner