Si el nivell de 4 hores de Bitcoin pot superar MA (60), 6.950 dòlars es poden convertir en l’eix central de la tendència de consolidació d’aquest mes: Crypto Market Daily

Dimecres 22 d’abril: els principals mercats criptogràfics registren lleugers guanys en les darreres 24 hores.

Bitcoin (BTC) encara cotitza per sota dels 7.000 dòlars, amb un repunt del 2% el dia.

Ethereum (ETH) ha augmentat gairebé un 3 per cent, mantenint-se dins del rang amb un límit superior a 176 dòlars.

El XRP de Ripple ha crescut al voltant de l’1,5 per cent en les darreres 24 hores, cotitzant-se a 0,1856 dòlars.

BTC trencarà MA (60) i 6.950 dòlars?

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

Ahir, BTC es va estabilitzar temporalment després de caure a 6.750 dòlars. La tendència va continuar fluctuant al llarg de l’interval de 6.750 a 6.950 dòlars durant les properes hores. La resistència superior és clara i el rang de moviment a petita escala ara és inferior a 100 dòlars. 

L’equip d’anàlisi del mercat OKEx creu que el rebot amb un fort volum alcista que va tenir lloc a la 01:00 HKT avui es pot utilitzar com a base per jutjar la força a curt termini dels borses.

El volum de negociació durant aquesta hora va ser el nivell més alt en gairebé 10 hores, però el preu només va provar breument 6.950 dòlars i es va reduir ràpidament. Fins a cert punt, es pot determinar que la resistència a curt termini encara ronda els 6.950 dòlars.

Tenint en compte que 6.750 dòlars es poden tractar com un suport a curt termini, una vegada que la tendència trenca qualsevol dels dos punts anteriors, es pot utilitzar per predir temporalment la direcció de moviment.

Els inversors han de ser conscients que és millor esperar més de quatre hores per veure si la tendència trencarà el MA (60) i els 6.950 dòlars al mateix temps. És important confirmar que la ruptura és racional i que la resistència a l’alça continua al voltant dels 7.200 i 7.300 dòlars.

El gràfic BTC 4H mostra que MA (60) és una resistència eficaç

Gràfic 4H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic de 4 hores de Bitcoin també mostra que la tendència és suprimida pel MA (60) en aquest moment. És clar veure a aquest nivell gràfic que l’AM (60) anteriorment donava al preu prou suport i resistència, per tant es pot tractar com una resistència efectiva actualment.

No obstant això, quines són les possibilitats que la tendència pugui traspassar aquesta mitjana mòbil? Depenent del nivell de volum alcista de les pròximes hores, si el volum indica una tendència a augmentar, és possible que es trenqui de manera efectiva. En cas contrari, els inversors haurien de mirar-se d’una falsa ruptura.

Identificar la forma del canelobre també pot jutjar l’eficàcia de la ruptura. Si en les pròximes hores, cada candelero per hora es tanca amb una llarga línia d’ombra superior, vol dir que hi ha molta pressió de venda al voltant d’aquesta zona i que les possibilitats d’un trencament racional són limitades..

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.950 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.200 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.750 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.550 dòlars

ETH té suport a curt termini a 166 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

Els 166 dòlars han estat verificats com un fort nivell de suport per a ETH en un futur proper, però la resistència per sobre dels 175 dòlars encara és difícil de trencar a curt termini. Recentment, aquest nivell ha demostrat dues vegades ser una resistència vàlida.

Des del punt de volum, les dues darreres vegades que es van provar 175 dòlars, el volum alcista va ser capaç de mantenir-se a un nivell alt, però els intents van fracassar. Amb els nivells de volum actuals, és gairebé impossible fer un avanç vàlid si no entren més fons alcistes al mercat.

Per tant, és probable que la tendència es mantingui entre els 166 i els 176 dòlars i, com es va esmentar ahir, el sorprenent procés és la formació de l’espatlla dreta. La tendència sempre tria una direcció després que s’hagi format el patró.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 175 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 189 dòlars
 • Suport a curt termini: 166 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 155 dòlars

0,1865 dòlars és un nivell de resistència dur per a XRP

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H XRP / USD. Font: OKEx.com

Tal com mostra el gràfic de 4 hores, tot i que XRP es va suportar temporalment en 0,1820 dòlars, els bous difícilment podrien ni tan sols impulsar el preu per sobre de la resistència de 0,1865 dòlars. Si aquesta tendència sempre es suprimeix la tendència, és probable que el preu torni a tornar a 0,1780 dòlars.

Els cercles vermells del gràfic mostren que el nivell de resistència prop de 0,1865 dòlars és dur. Tot i que el trencament es produirà en poc temps amb volums alcistes, és fàcil que el preu retrocedeixi ràpidament sense augmentar la quantitat de volum.

Els inversors han de tenir en compte que el fons de retrocés d’ahir no va continuar amb la recent norma de fons més alts. Això pot significar que el risc de caiguda del preu sigui cada cop més gran. Cal centrar-se en la validesa de 0,1780 dòlars a curt termini.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1865 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1885 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1820 dòlars    
 • Suport a mitjà termini: 0,1780 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner