OKEx Technical Weekly: 3 de febrer de 2020

Anàlisi tècnica del mercat de comerç criptogràfic d’aquesta setmana

El sentiment optimista es va mantenir intacte als mercats de criptomonedes, a mesura que continua el brot de coronavirus i com podria afectar el creixement econòmic mundial. A mesura que entrem al febrer, s’espera que els participants del mercat a la Xina tornin a cotitzar després de les vacances de l’any nou lunar. El desenvolupament dels mercats de renda variable també és un altre focus, com ara SHCOMP va caure fins al 9% a l’obertura després de la pausa del nou any. En canvi, els preus del bitcoin han tocat breument els nivells de 9600 durant la primera sessió de dilluns a Àsia.

Com que els mercats es troben a tres mesos de la reducció a la meitat de Bitcoin, les dades recents mostren que els inversors institucionals i els inversors minoristes ara són positius BTCLes perspectives a mig termini. Sentix Strategic Bias, que mesura la percepció del valor a mitjà termini sobre Bitcoin, ha saltat a +0,23, el nivell més alt des de l’agost del 2019. Patrick Hussy, director general de Sentix, creu que la lectura és un indici d’una voluntat creixent de comprar i és un senyal positiu per a aquesta classe d’actius.

Figura 1: Biaix estratègic de Sentix Bitcoin (font: Sentix) Figura 2: gràfic d’1 hora CME Bitcoin Futures (Font: Tradingview)

Tanmateix, també ens agradaria assenyalar que la bretxa horària de futurs CME bitcoin continua sense cobrir-se. La figura 2 mostra la bretxa que es va produir la setmana passada entre els anys 9255 i 9120. Creiem que la bretxa podria continuar sense cobrir-se si el sentiment positiu i l’impuls de Bitcoin continuen augmentant. Tot i això, una lleugera correcció activada BTC provocat per la presa de beneficis a curt termini podria ser possible, si es veu, que podria crear una oportunitat per omplir el buit. Tot i això, també podria significar una altra oportunitat de compra abans de reduir-se a la meitat.

El sentiment positiu també es reflecteix a l’espai altcoin, com els altcoins principals ETH i XRP tots dos van augmentar del 5% al ​​6% abans de la sessió, mentre que els noms amb majúscules o minúscules, com ara XTZ i ICX van augmentar un 11% i un 22% respectivament. Curiosament, les dades ho demostren ETH els miners han anat acumulant més ETH fitxes en els darrers sis mesos.

Les dades de Santiment mostren que el nombre de fitxes d’èter en poder de tots ETH Les piscines mineres estan assolint el màxim històric d’1,69 milions ETH. Molts observadors d’Eth van considerar un factor positiu subjacent per al testimoni.

Figura 3: Equilibri dels miners ETH en el temps (font: Santiment)

El que trobava a faltar

 • Deutsche Bank creu que el bitcoin segueix sent “massa volàtil” per convertir-se en un magatzem de valor. En la seva recent investigació, “The Future of Payment”, el banc va dir que “les criptomonedes han passat el punt d’inflexió necessari per posar-se de moda” i va citar els casos del 2018 al 2019, dient que Bitcoin és “massa volàtil” per ser una botiga fiable de valor.
 • El Japó ha escalfat encara més la seva moneda digital. El vicegobernador de BoJ, Masayoshi Amamiya, va dir que el banc central hauria d’estar preparat per emetre monedes digitals si els ràpids avenços tècnics en sistemes de liquidació augmenten la demanda pública. Va afegir que era “essencial que el BoJ continués examinant la possibilitat d’emetre CBDC.
 • La comunitat criptogràfica ara té una manera més de twittear sobre bitcoin, un emoji bitcoin. El cofundador de Twitter, Jack Dorsey, ha fet una piulada sobre un emoji bitcoin recentment afegit durant el cap de setmana. La comunitat de criptografia ha rebut una calorosa benvinguda als emoji bitcoin, i molts d’ells l’han fet un tuit, inclosos el CEO d’OKEx, Jay Hao, i la CSO, Alysa Xu..
 • Cardano podria ser una de les criptomonedes més descentralitzades, segons el cofundador de Cardano, Charles Hoskinson. En una entrevista amb Cointelegraph, Hoskinson va dir que creu que la fitxa es beneficiarà de la pròxima bifurcació dura i, finalment, podria augmentar encara més la naturalesa descentralitzada de Cardano.

Anàlisi de preus

BTCUSDT

 • BTCUSDT ha ampliat el seu ral·li després d’obtenir un guany del 30% al gener i la parella va continuar mantenint-se per sobre de la mitjana mòbil de 200 dies.
 • Tot i això, el ral·li pot semblar una mica cansat. Tot i que el preu ha produït uns màxims més alts, tant el RSI de 9 dies com l’oscil·lador definitiu no van poder seguir el mateix, cosa que suggereix que l’impuls del ral·li podria disminuir una mica..
 • La mitjana mòbil de 200 dies i el 61,8% de Fibonacci Retreatment semblen un suport decent si s’observa una retirada de preus des d’aquí, i aquests nivells també es combinen amb el suport més baix del canal recent.
 • A més, la ràtio llarga / curta BTC d’OKEx s’ha mantingut a prop del màxim recent, cosa que suggereix que el benefici potencial dels curts s’ha incrementat.

Figura 4: Gràfic diari de BTCUSDT (font: OKEx; Tradingview) Figura 5: Relació llarga / curta OKEx BTC (Font: OKEx)

XRPUSDT

 • La concentració de XRPUSDT podria arribar a un moment crític, ja que sembla que la parella està a punt de tornar a provar la mitjana mòbil de 200 dies.
 • Les bandes de Bollinger han començat a apretar-se inicialment, cosa que suggereix que la volatilitat pot augmentar en un futur previsible. El RSI també indicava que l’impuls sembla mantenir-se intacte.
 • probablement, si es confirma, el següent nivell a veure podria ser l’àrea de 0,30 i l’extrem inferior del canal recent també podria ser la referència de l’extrem inferior.

Figura 6: Gràfic diari XRPUSDT (Font: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT

 • El recent ral·li d’ETHUSDT es podria estar acabant, ja que els indicadors no van mostrar un impuls sostenible, ja que el RSI no ha pogut produir màxims alts al costat del ral·li.
 • A més, sembla que s’està preparant un crossover baixista MACD, que es considera un senyal baixista a curt termini si es confirma.
 • Hem vist un cas similar a mitjans de gener, on el preu ha anat augmentant i els indicadors d’impuls no han seguit.
 • El parell podria provar el suport del canal inferior, que es troba a la zona 182 si es repeteix la història.

Figura 7: gràfic ETHUSDT de 4 hores (font: OKEx; Tradingview)

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

Lloc web: https://www.okex.com

Promo
banner
Promo
banner