Crypto Market Daily (1,21) | Обърнете внимание на дъмпинговия риск след почасово консолидиране на BTC в рамките на един или два дни

BTC безсрочен договор

Характер на ниво1Н-бичи

Днес BTC навлезе в консолидационна тенденция след краткосрочен спад. От анализа на 1-часовата графика, последният спад само усвои някои от предишните печалби и пазарът все още се нуждае от време за консолидация. Следователно в момента има две пробивни ситуации. Първият е, че пробива горния ръб на консолидационния канал и след това докосва близостта от 8 800 долара за кратко време и след това пада обратно до подкрепата от 8 450 или дори 8 200 долара. Съществува определена вероятност цената да получи инерция на отскок близо до тази позиция. По случай, ако силата на рикошета е слаба, $ 8,000 може да се превърне в последната зона, която ще спечели корекцията. Вторият сценарий е, че директно пробивате долния ръб на канала и тествате директно $ 8 450 или дори $ 8 200. Появата на тази ситуация означава, че пазарът не желае да се възстановява и липсва достатъчно финансиране в решаващите точки. Инвеститорите трябва да са наясно, че състоянието на пазара от втория сценарий може да означава, че подкрепата от $ 8 000 ще бъде тествана по-бързо от първия сценарий.

Характер на ниво1D – бичи

Това е дневната графика на нивото на BTC, анализаторът на OKEx Neo смята, че през следващите няколко дни тенденцията може да се движи между $ 8000 ~ $ 9000, тъй като пазарът се нуждае от друг период за консолидация, за да може да усвои предишния бик. Дъното на това отдръпване няма да бъде спряно над $ 8600, тъй като все още има много печеливши инвеститори, които не са затворили и напуснали. Това означава, че те могат да изчакат върха на следващия рикошет по време на това отдръпване, след което да напуснат, тъй като видяхме, че дългите позиции под $ 8000 все още имат голяма сума. По този начин $ 8000 ~ $ 8200 ще бъде силна зона за поддръжка и цената може да бъде възстановена с голяма възможност.

Инвеститорите могат да обърнат внимание на няколко ключови позиции за подкрепа, която е близо $ 8450, $ 8200 и $ 8000. Ако цената не може да пробие $ 8000, зоната на съпротива от $ 9200 ще бъде тествана отново скоро и е възможно пробив следващия път.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 8750 Средносрочна съпротива$ 8980

Краткосрочна поддръжка$ 8450 Средносрочна поддръжка$ 8200

ETH вечен договор

Характер на ниво 4Н-консолидация

Това е 4-часовата графика на ETH, лесно е да се види, че цената е опитвана много пъти, за да пробие MA (30), но не е успяла, това означава, че MA (30) става ефективна съпротива напоследък. Консолидирането на твърде дълго време и не може да пробие съпротивата означава, че идва спад и инвеститорите могат да третират формата на 4 часа глава и рамене, сега се оформя дясното рамо, след това е ново падане, което може да получи подкрепа близо до $ 158 първо, и ефективният период може да зависи от целия пазар, трудно е да се предскаже напоследък, тъй като пазарът става все по-топъл, възможността за нов бик е по-голяма.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива$ 167 Средносрочна съпротива173,5 долара

Краткосрочна поддръжка$ 164 Средносрочна поддръжка158 долара

XRP вечен договор

Характер на ниво4Н-консолидация

Постоянен договор на OKEx XRP: 4-часово ниво на диаграмата показва, че съпротивлението 1, което е близо до $ 0,2365, е пробито сутрин и цената се наложи почти докосна съпротива 2, но мечките бързо го изтласкаха под $ 0,2365. Сега това отново се превръща в съпротива, тъй като добрите новини са MA (30) може да не е ефективно да потисне цената в момента. Въпреки това отдръпването все още трябва да продължи, но пространството за намаляване не е голямо, тъй като пълзящите средни имат сигнали за стабилно движение.

Инвеститорите просто обръщат внимание на ефективността от $ 0,2300 и $ 0,2230 през следващите няколко дни.

Ниво на съпротива и подкрепа:

Краткосрочна съпротива: $ 0,2360 Средносрочна съпротива: $0,2430

Краткосрочна поддръжка: $0,2300 Средносрочна поддръжка:$0,2230

Отказ от отговорност: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner