Crypto Market Daily (1,21) | Preste atenció al risc d’abocament després de la consolidació horària de BTC en un o dos dies

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Avui, BTC ha entrat en una tendència de consolidació després d’un descens a curt termini. A partir de l’anàlisi del gràfic d’1 hora, l’últim descens només va digerir alguns dels guanys anteriors i el mercat encara necessita temps per consolidar-se. Per tant, hi ha dues situacions avançades en aquest moment. La primera és que travessa l’extrem superior del canal de consolidació i, a continuació, toca la proximitat de 8.800 dòlars durant un curt període de temps i després torna a obtenir el suport de 8.450 dòlars o fins i tot 8.200 dòlars. Hi ha una certa probabilitat que el preu rebi impuls de rebot a prop d’aquesta posició. En l’ocasió, si la força del rebot és feble, 8.000 dòlars poden convertir-se en l’última àrea en obtenir la correcció. El segon escenari és que trenca directament la vora inferior del canal i prova directament 8.450 dòlars o fins i tot 8.200 dòlars de suport. L’aparició d’aquesta situació significa que el mercat no està disposat a repuntar i no té finançament suficient en els punts crucials. Els inversors han de ser conscients que l’estat del mercat respecte al segon escenari pot significar que el suport de 8.000 dòlars es provarà més ràpidament que el primer escenari..

Caràcter de nivell1D: alcista

Aquest és el gràfic diari de nivells de BTC, l’analista d’OKEx Neo creu que en els pròxims dies la tendència es pot moure entre els 8.000 i els 9.000 dòlars, ja que el mercat necessita un altre període per consolidar-se, per tal de digerir els alcistes anteriors. El fons d’aquest retrocés no s’aturarà per sobre dels 8600 dòlars, ja que encara hi ha molts inversors rendibles que no van tancar i se’n van anar. Això significa que poden esperar la part superior del següent rebot durant aquest retrocés i marxar, ja que vam poder veure que les posicions llargues per sota dels 8.000 dòlars encara tenen una gran quantitat. Per tant, $ 8000 ~ $ 8200 serà una àrea de suport forta i el preu es pot recuperar amb una gran possibilitat.

Els inversors podrien prestar atenció a diverses posicions de suport crucials, que són prop de 8450 $, 8200 $ i 8000 $. Si el preu no pot superar els 8.000 dòlars, l’àrea de resistència de 9.200 dòlars es tornarà a provar aviat i és possible avençar la propera vegada.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini8750 $ Resistència a mitjà termini8980 dòlars

Suport a curt termini8450 $ Assistència a mitjà termini8200 $

ETH perpetu contracte

Caràcter de nivell 4H-consoldació

Aquest és el gràfic de 4 hores de l’ETH, és fàcil veure que s’ha intentat el preu moltes vegades per trencar el MA (30), però ha fallat; això significa que el MA (30) es converteix en una resistència efectiva recentment. Si es consolida massa temps i no es pot trencar la resistència, s’està produint un descens i els inversors poden tractar la forma de 4 hores al cap i a les espatlles, ara l’espatlla dreta va prenent forma, després d’això hi ha una altra caiguda que pot guanyar suport prop de 158 dòlars, i el període efectiu pot dependre de tot el mercat, és difícil de predir recentment, ja que el mercat s’escalfa, una nova possibilitat alcista és més gran.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini167 dòlars de resistència a mitjà termini173,5 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 164 dòlars158 dòlars

XRP perpetu contracte

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Contracte perpetu OKEx XRP: el gràfic de 4 hores mostra que la resistència 1, que és prop de 0,2365 dòlars, s’ha trencat al matí i que el preu gairebé ha tocat la resistència 2, però els óssos l’han empès ràpidament per sota de 0,2365 dòlars. Ara torna a ser la resistència, ja que les bones notícies són que MA (30) pot no ser eficaç per suprimir el preu en aquest moment. Tanmateix, el retrocés encara ha de continuar, però l’espai de declivi no és gran, ja que les mitjanes mòbils tenen senyals per mantenir-se estables.

Els inversors només han de prestar atenció a l’eficàcia de 0,2300 i 0,2230 dòlars en els propers dies.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2360 $ Resistència a mitjà termini: $0,2430

Assistència a curt termini: $0,2300 Assistència a mitjà termini :$0,2230

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Promo
banner
Promo
banner