Crypto Market Daily (2,13) ​​| El sentiment alcista segueix sent elevat i si pot arribar a superar els 10.500 dòlars serà la clau perquè BTC iniciï la propera ronda de pujada.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, tal com mostra el gràfic, la tendència finalment va ser contrària després de no haver aconseguit trencar 10500 dòlars al dia. Podem veure clarament que ara el preu està trencant la vora inferior del canal ascendent de consolidació, això significa que s’ha trencat la tendència a l’alça a curt termini i aquesta és la segona condició que vaig dir ahir.

Ara els inversors haurien de centrar-se en l’eficàcia de l’àrea de suport de 10.200 dòlars. Si el preu es pot estabilitzar per avui i demà, es podran tornar a provar 10500 dòlars el cap de setmana. En cas contrari, la propera àrea d’assistència lleugera oscil·larà entre els 10000 i els 10050 dòlars, en comparació amb aquest nivell, és possible que els 9700 dòlars es converteixin en un valor més fort si la devolució de trucada no s’aturarà a curt termini.

El volum de vendes recents encara no arriba a un nivell relativament alt en comparació amb el volum de compra, per tant, si el volum de venda té un senyal de debilitat, significa que al voltant de 10.200 dòlars tindran la possibilitat d’ingressar als inversors..

Caràcter de nivell1D: alcista

Recentment, BTC ha aparegut temporalment com a stagflació després d’acostar-se als 10.500 dòlars. En relació amb l’avenç del nivell de resistència de 10.200 dòlars, la força dels bous ha disminuït significativament. L’analista d’OKEx Neo creu que el nivell de 10.500 dòlars s’ha provat diverses vegades després de començar el mercat baixista el juny de l’any passat, ja que és la zona de resistència més forta que ha trobat BTC recentment. Si el preu es pot avançar i mantenir-se ferm a 10.500 dòlars, pot significar una nova ronda del mercat alcista. Al gràfic, es mostren dues condicions de la tendència futura, la primera condició significa que una força alcista més forta pot aturar la devolució de trucada a prop de 10200 dòlars i després començar la següent etapa alcista fins a 11000 dòlars, la condició 2 significa que la tendència necessita més temps per corregir-se i que el rebot pot produir-se a prop de 10000 dòlars o fins i tot 9700 dòlars. Un retorn de trucada inferior seria una gran oportunitat per entrar. Es recorda als inversors que, mentre el preu no hagi caigut per sota dels 10.200 dòlars i el comportament actiu de venda en el futur no estigui actiu, indica que la tendència alcista no ha canviat.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini10050 $ Resistència a mitjà termini10930 dòlars

Suport a curt termini10200 $ Assistència a mitjà termini9700 $

ETH perpetu contracte

Caràcter de nivell 1H-consoldació

Aquest és el gràfic d’ET de 1 hora, tot i que l’ETH també entra en fase de devolució de trucades, la força serà més feble que la de BTC, de fet, l’àrea de resistència de 280 dòlars és l’última defensa dels óssos, trencant aquesta zona el preu pot ser directament tocar 300 dòlars en el futur.

No obstant això, ha estat molt de temps que aquesta tendència no va obtenir una correcció des que es va consolidar al voltant de 220 dòlars. Tres vegades que no s’ha pogut provar 276 dòlars significa que és necessària aquesta devolució de trucada. 260 $ serà el primer nivell d’assistència eficaç dins del dia, si la devolució de trucada necessita més, el preu pot baixar per provar 250 $.

Els inversors han de recordar que, amb l’alt nivell d’emoció del mercat, aquesta devolució de trucada no es mantindrà molt, la següent etapa alcista arribarà si el fons de compra és suficient.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mig termini de 276 dòlars280 USD

Suport a curt terminiSuport a mitjà termini de 260 dòlars250 dòlars

Contracte trimestral BSV

Caràcter de nivell1H-consolidació

Contracte trimestral OKEx BSV: compareu-ho amb altres monedes altes, BSV ha indicat una condició relativament feble. Els 406 dòlars no s’han pogut provar dues vegades durant els dos dies, i ara BSV està seguint el mercat per disminuir i caure per sota de la resistència de 380 dòlars en aquest moment, ja que podem veure que durant l’última hora, l’ombra inferior del canelobre una vegada va tocar l’àrea de suport de 360 ​​dòlars i el preu es va tornar enrere, això significa que la força del suport allà és prou forta a curt termini.

Crec que el preu es consolidarà entre 360 ​​i 380 dòlars durant l’endemà i, si els bous comencen a generar-se després de la consolidació, els $ 380 seran fàcils de trencar i és possible tornar a provar 406 dòlars en el futur..

Recordeu als inversors que la tendència no canviarà a la baixa fins que es trenqui el nivell de suport de 350 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 380 $ Resistència a mitjà termini: $406

Assistència a curt termini: $360 Suport a mitjà termini :$350

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner