Crypto Market Daily (1,8) | Els fonaments van impulsar un fort rebot de BTC, la resistència anterior es pot veure a 8.800 dòlars.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Aquest és el gràfic de 1 hora de BTC, ja que el que vaig dir els darrers dies, el rebot horari canvia a un rebot diari en aquest moment, ja que podem veure al gràfic que el volum de compra s’ha ampliat molt quan es trenca els 7700 i 7850 dòlars, això significa que la fortalesa dels bous és forta, la confiança de l’alcista augmenta. La resistència de 8200 dòlars també es va trencar en un curt període, i aquesta ruptura també ha acompanyat una gran quantitat de volum.

Els inversors haurien de recordar que abans que aparegui un senyal baixista clar, la resistència òbvia anterior gairebé s’ha situat al voltant dels 8800 dòlars, aquesta resistència no serà efectiva en aquesta condició i hauria de notar que s’ha d’establir una stop loss en una zona segura caiguda a causa de l’abandonament d’una gran quantitat de fons rendibles.

Caràcter de nivell1D: consolidació

Ahir, BTC va continuar la bomba amb un gran volum de compra després d’una breu devolució de trucada amb assistència de 7.750 dòlars, i ara provava 8.460 dòlars després de superar només dues devolucions de nivell d’1 hora.

Ambdós avenços dels nivells clau de resistència durant el dia van acompanyats d’una gran quantitat de volum i la durada de la devolució de trucada és curta, la qual cosa significa que la quantitat actual actual de fons es troba en un estat relativament abundant, el sentiment alcista s’aconsegueix gradualment amunt. Neo, analista d’OKEx, creu que l’entrada continuada de fons s’ha beneficiat en certa mesura de factors fonamentals. El territori Iran-EUA. El conflicte ha provocat tensions internacionals i l’aversió al risc del mercat ha tornat a engrescar-se i els actius de cobertura generalment han augmentat tot i que no s’admet la crida a l’or digital a BTC, segons les opinions dels participants actuals del mercat, BTC s’ha considerat com una cobertura actiu. No obstant això, l’augment va arribar al nivell actual amb la participació d’una gran quantitat de fons al camp, ja que alguns toros encara consideraven la proximitat de 6.400 $ ~ 6.800 $ com un fons a llarg termini. És precisament en aquest moment quan els factors fonamentals serveixen de catalitzador per fer d’aquest rebot més del que s’esperava. Des de la perspectiva del gràfic, els inversors poden notar directament la resistència superior a uns 8.800 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mig termini de 8460 dòlars8630 dòlars

Suport a curt terminiAssistència a mig termini de 8150 $8010 dòlars

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 4H-alcista

Aquest és el gràfic de 4 hores de l’ETH, és evident que el rang i la força de bombament s’estan debilitant en aquest moment, no pot seguir BTC per trencar la resistència crucial a uns 148 dòlars, la llarga ombra superior indica que hi ha moltes vendes posicions properes a aquesta zona. Una bona notícia per als bous és que recentment el volum de compra de cada bomba augmenta.

ETH necessita un període de consolidació si es pot crear un nou màxim que superi els 148 $ als 150 $. Al mateix temps, els inversors haurien de preocupar-se més per l’eficàcia del suport de l’AM (30), si el preu es trenca, es pot provar l’àrea de suport de 140 dòlars a curt termini. La tendència de 4 hores no fluctuarà gaire sense un volum elevat.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini145 $ Resistència a mitjà termini150 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 142,5 dòlars140 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Contracte perpetu OKEx XRP: al nivell de 4 hores, XRP ha caigut del nou màxim, que és de 0,2255 dòlars, la devolució de trucada següent un cop caiguda per sota del suport inferior de la primera àrea de negociació intensiva a 0,2106 dòlars. Tot i que va continuar el repunt en les pròximes hores, el preu no ha tornat al punt àlgid passat, només va tocar 0,2185 dòlars i va tornar a caure. El gràfic de volums ens mostra que el volum de compra es fa feble i que el volum de venda es fa més fort en aquest moment, però les bones notícies són que la venda és encara més petita que la compra i l’emoció del mercat s’escalfa a causa de l’augment de BTC.

Els inversors haurien de prestar atenció a l’àrea de suport entre 0,20 i 0,21 dòlars al dia, si es trenca pot significar que es posarà a prova la vora superior de la segona àrea de negociació intensiva. En cas contrari, el rebot pot continuar provant 0,2255 dòlars i 0,2325 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2185 $ Resistència a mitjà termini: $0,2255

Assistència a curt termini: $0,2105 Suport a mitjà termini :$0,2070

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner