Un conte de dos actius

Què podria desencadenar el proper rally bitcoin??

Punts clau

  1. Recentment, els preus de Bitcoin s’han cotitzat en un rang estret i molts operadors han centrat la seva atenció en l’espai altcoin.
  2. Tom Lee de Fundstrat creu que quan el S&P va assolir un nou màxim històric, bitcoin seguiria el seu exemple.
  3. L’estudi de Lee també va trobar que el bitcoin funciona millor quan l’S&P té un rendiment anual del 15 per cent.

Visió general

Les recents accions de preus escassos de Bitcoin han estat posant a prova el pacient dels comerciants de criptografia a mesura que perdura la situació sense tendències. Tot i que això sembla que no té final, molts observadors de criptografia han estat preguntant quan acabarà això? Hem d’esperar una ruptura positiva o una correcció de preus? Un comentari recent d’un crític de criptografia de pes pesat il·lumina les perspectives de la criptomoneda líder, i els mercats de renda variable poden mantenir-se en la clau del proper ral·li de bitcoins. Hem estudiat la naturalesa del bitcoin com a actiu de refugi segur com l’or digital i explorarem la característica de risc de Bitcoin i què podria desencadenar el canvi del sentiment.

Bitcoin poc inspirador

Els preus del bitcoin han estat a la cotització del rang des de principis de juliol i el rang ha estat cada vegada més reduït en les últimes setmanes. Tot i que els mercats semblen generalment creure que les accions de preus avorrits formen part de la configuració del proper gran moviment de la criptografia líder, molts dels comerciants han estat adoptant un enfocament d’esperar i veure, la desacceleració gradual del volum de comerç us podria donar a la imatge (figura 1), fins i tot alguns comentaris són més pessimistes, dient que el domini de Bitcoin ha arribat al 70% i difícilment es tornarà al 80% que hem vist fa tres anys. (figura 2).

Figura 1: Gràfic diari de BTCUSDT (font: OKEx; Tradingview) Figura 2: Capitalització de mercat total de les criptografies principals (font: Coinmarketcap)

Tot i que el panorama general del bitcoin continua essent en gran part positiu, com ara que s’espera que la plataforma institucional Bakkt estigui en funcionament a finals d’aquest mes. La plataforma només ofereix productes futurs de bitcoins i s’espera que augmenti la demanda de bitcoins. Tanmateix, molts comerciants han preguntat quan es produirà un trencament dels preus del bitcoin, independentment de la direcció. Bé, és possible que els mercats de renda variable en tinguin les claus.

Renda variable: clau del ral·li de Bitcoin

Recentment, un expert en criptografia de pes pesat ha aportat llum sobre el que podria ser el pròxim gran moviment de Bitcoin i el que podria provocar-lo. En una entrevista amb CNBC, Tom Lee, cofundador i director general i cap d’investigació de Fundstrat Global Advisors, va creure que la recent actuació de preus aturats de Bitcoin s’atribuïa a les perspectives macro aturades. Lee va afegir que “Un món sense tendències, el bitcoin no puja”. Va afirmar que quan el S&P va assolir un nou màxim històric, seria alcista per a Bitcoin. Quan examinem els darrers dos anys, quan el S&P estava en el comerç de rang, coincidentment, Bitcoin també estava en el comerç de rang (figura 4). Això passa dues vegades el 2018 i una recentment.

Figura 3: S&P 500 i BTCUSD en patrons de serra (font: Tradingview)

El S&El P 500 s’ha anat acostant al màxim històric de prop de 3027 després d’una consolidació d’un mes (figura 4). El SPX ha estat en mode d’intercanvi d’abast des de principis d’agost, va rebotar aproximadament entre el 2822 i el 2943. A principis de setembre, l’índex va esclatar i va intentar recuperar els màxims de juliol i es va situar just per sota del màxim històric.

Figura 4: S&Gràfic P 500 YTD (font: Tradingview)

En una entrevista amb Marketwatch, Mislav Matejka, estrateg global en renda variable de JP Morgan, va creure que els mercats de renda variable nord-americans es reuniran a finals d’any. Matejka va dir: “La trucada clau és que els EUA no es dirigeixen cap a una recessió. El consumidor és fort, els tipus d’interès baixen i hi ha indicis que el creixement mundial recuperarà ”.

Llegiu-ne més: a Easing We Trust

Delectarà Bitcoin el mercat el H2 2019? Medium.com

“Un món sense tendències, el bitcoin no puja”.

Tom Lee, cofundador i MD, Fundstrat Global Advisors

El millor dels dos mons

Lee va estudiar el retorn comparatiu del S&P i bitcoin, va trobar que el bitcoin funciona millor quan el S&P augmenta més del 15 per cent (figura 5). Les seves conclusions van concloure que el bitcoin és com una moneda amb dues cares, per una banda quan els mercats experimenten turbulències, actua com l’or digital, per altra banda, quan els mercats estan en mode de risc, el bitcoin també podria ser un risc actiu.

Figura 5: Retorn comparatiu de Bitcoin i S&P 500 Des del 2010 (font: Fundstrat; Bloomberg; Factset)

Risc ara?

Hi havia signes d’optimisme a nivell mundial a l’entrada del darrer trimestre del 2019. De cara al futur, alguns esdeveniments macro podrien ser impulsors del mercat..

  1. Optimisme comercial: Els responsables comercials de la Xina viatjaran aquesta setmana als EUA aquesta setmana per preparar-se per a algunes converses comercials d’alt nivell a finals d’octubre. Tot i que molts creuen que hi ha molta feina a fer per arribar a un acord global, l’opció de tenir un acord comercial provisional limitat queda sobre la taula. Mentrestant, Reuters va informar que el president Trump va dir que un acord comercial entre els EUA i la Xina podria arribar abans de les eleccions del 2020.
  2. Més retallades de tarifes a la targeta: La decisió sobre la taxa de la Reserva Federal dels Estats Units s’ha de presentar el dimecres (18/9), i s’espera que el FOMC baixi de nou els tipus d’interès en 25 punts bàsics. S’acumulen les expectatives de retallades addicionals de tipus per a les dues reunions restants del FOMC d’aquest any, que es van produir després que el Banc Central Europeu va reduir les seves taxes de referència a principis d’aquest mes i va reiniciar el programa de compra de bons.
  3. Comprovació d’actius de refugi segur: En termes generals, quan els mercats tenen un sentiment de risc, els actius de refugi segur, com l’or i el JPY, serien desfavorables i el flux de capital augmentaria en actius més arriscats, com ara la renda variable i l’alta beta. Vegem de prop USDJPY, el parell que es va negociar per sobre de 108 la major part del temps aquesta setmana, alguns analistes creuen que el rebot es podria estendre a 108,85. D’altra banda, l’or va augmentar l’1 per cent després dels atacs de les instal·lacions petrolieres a l’Aràbia Saudita, però encara no hi va haver gaire accions al voltant de la zona del 1500. No obstant això, les perspectives dels actius de refugi esmentats encara depenen en gran mesura de com interpretin els mercats les directrius a termini de la Fed.

Conclusió

Hem vist que els preus del bitcoin s’han reduït en un rang estret, mentre que l’atenció dels comerciants s’ha anat desplaçant cap al món altcoin. No obstant això, segons un destacat analista criptogràfic, el cas de bitcoins bitcoin segueix sent fort i les concentracions als mercats de renda variable poden desencadenar una nova ronda de compra de bitcoins i convertir la criptomoneda líder d’un actiu de refugi segur a una inversió amb risc. Tanmateix, sembla que la situació es manté una mica barrejada quan es tracta d’un cas dels mercats de renda variable.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner