OKEx Technical Weekly: 17 de febrer de 2020

El sentiment al mercat més ampli de criptomonedes s’ha barrejat després que els preus del bitcoin es retiressin dels nivells de 10400 a aproximadament els 9800 dilluns durant la sessió asiàtica. Les dades suggereixen que els participants del mercat es van dividir en la seva perspectiva a mig termini de la criptomoneda líder. Una nova enquesta de Sentix mostra que els inversors institucionals han mantingut una visió lleugerament pessimista sobre bitcoin, mentre que els inversors minoristes han estat relativament positius. No obstant això, la divisió del sentiment podria conduir a un augment de la volatilitat dels preus en breu.

Patrick Hussy, director general de Sentix, va dir: “Sempre que va sorgir una diferència d’opinions tan gran, després es va fer emocionant. Això es deu al fet que un dels grups d’inversors tenia una necessitat més gran d’ajustament retrospectivament. Al final, els inversors privats sovint es van posar al capdavant quan la diferència de biaix es va ampliar “.

Figura 1: Biaix estratègic de Sentix Bitcoin – Inst. Vs. Rtl. (Font: Sentix) Figura 2: gràfic d’1 hora CME Bitcoin Futures (Font: Tradingview)

Els comerciants no voldran perdre’s l’evolució de la bretxa horària de futurs CME bitcoin. Els futurs de bitcoins de CME es van obrir dilluns amb una bretxa d’una hora i la bretxa se situa entre 10460 i 10080. En les nostres publicacions anteriors, hem assenyalat que l’alta tendència a omplir de brots dels futurs de bitcoins de CME. Si es veu, BTC podria recuperar-se fins a prop de 10.500 abans del proper desenvolupament.

En altres llocs, hem vist pràcticament de color vermell, amb ETH que va cedir més del 7%, mentre que XRP va caure al voltant del 10%. Els noms més petits com TRX i ATOM han baixat durant més del 10%. A continuació, volem destacar el gràfic total de la criptografia del mercat ex-BTC, que pot preocupar a alguns dels observadors d’altcoin. El gràfic no va poder recuperar els primers nivells de resistència propers als 120B. Tot i que és massa aviat per fer una inversió, però la continuació de la correcció podria posar en dubte la sostenibilitat del ral·li altcoin més ampli.

Figura 3: Capitalització total del mercat Crypto Ex-BTC (Font: Tradingview)

Anàlisi de preus

BTCUSDT

 • En la nostra darrera edició de Setmanari Tècnic, hem assenyalat que és possible que la concentració de BTCUSDT faci una pausa a curt termini abans de recuperar el màxim d’octubre de 10500.
 • Creiem que el suport final inferior del canal actual hauria de ser bo i el retrocés del 38,2% de Fibonacci prop del 9300 seria un altre nivell de suport.
 • Sembla que s’està creant una creu d’or diària, ja que la mitjana mòbil de 50 dies superarà la mitjana mòbil de 200 dies. La darrera creu daurada d’aquestes va provocar una concentració massiva de maig a juliol.
 • Tanmateix, la ràtio llarga / curta OKEx BTC es va mantenir en el màxim de YTD, cosa que podria indicar que un capital més gran ha estat en posicions curtes i el seu benefici potencial podria ser significativament superior als llargs.

Figura 4: Gràfic diari de BTCUSDT (font: OKEx; Tradingview) Figura 5: Relació llarga / curta OKEx BTC (Font: OKEx)

LTCUSDT

 • LTCUSDT pot començar a estabilitzar-se a mesura que el parell torna a provar el seu suport a la línia de tendència de 4 hores.
 • La lectura de RSI suggereix que el parell podria haver estat sobrevendit a curt termini. El mes passat, el preu s’havia repuntat quan el RSI de 4 hores baixava de 30.
 • A més, el 200-MA (línia morada) no ha estat compromès des de principis de gener, i això podria ser un altre nivell de suport.

Figura 6: Gràfic de 4 hores LTCUSDT (font: OKEx; Tradingview)

BSVUSDT

 • BSVUSDT s’ha apropat al nivell de suport crític, ja que el parell ha caigut més d’un 17% en el comerç dilluns a Àsia.
 • El mínim anterior a 235 podria ser un nivell crític a veure, que també és a prop del 200-MA. Si es compromet, es podrien veure més correccions.
 • El MACD també ha anat més enllà a la zona negativa, amb el creixement baixista ampliat, el bot considerat un signe baixista.
 • La retirada de l’interès obert de futurs de BSV també podria indicar que el preu podria haver començat a alentir-se.

Figura 7: gràfic BSVUSDT de 6 hores (font: OKEx; Tradingview) Figura 8: Interès obert de futurs OKEx BSV & Volum de negociació (font: OKEx)

XLMUSDT

 • XLMUSDT pot veure un nou desavantatge després que una triple formació superior confirmés el sentiment baixista.
 • Tot i que el preu es pot estabilitzar inicialment a la mitjana mòbil de 20 dies, no obstant això, el RSI suggereix que el parell encara no ha sobrevendut, cosa que indica que podria haver-hi més desavantatges.
 • El 200-MA prop del 0,06 podria ser el primer nivell a veure, si es compromet, el mínim anterior del 0,0549 podria ser el següent nivell clau.

Figura 9: Gràfic diari XLMUSDT (font: OKEx; Tradingview)

Seguiu OKEx a:

Lloc web: https://www.okex.com

Promo
banner
Promo
banner