Crypto Market Daily (1,21) | Preste atenció al risc d’abocament després de la consolidació horària de BTC en un o dos dies

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Avui, BTC ha entrat en una tendència de consolidació després d’un descens a curt termini. A partir de l’anàlisi del gràfic d’1 hora, l’últim descens només va digerir alguns dels guanys anteriors i el mercat encara necessita temps per consolidar-se. Per tant, hi ha dues situacions avançades en aquest moment. La primera és que travessa la vora superior del canal de consolidació i, a continuació, toca la proximitat de 8.800 dòlars durant un curt període de temps i després torna a obtenir el suport de 8.450 dòlars o fins i tot 8.200 dòlars. Hi ha una certa probabilitat que el preu rebi impuls de rebot a prop d’aquesta posició. En l’ocasió, si la força del rebot és feble, 8.000 dòlars poden convertir-se en l’última àrea en obtenir la correcció. El segon escenari és que trenca directament la vora inferior del canal i prova directament 8.450 dòlars o fins i tot 8.200 dòlars de suport. L’aparició d’aquesta situació significa que el mercat no està disposat a repuntar i no té finançament suficient en els punts crucials. Els inversors han de ser conscients que l’estat del mercat respecte al segon escenari pot significar que el suport de 8.000 dòlars es posarà a prova més ràpidament que el primer escenari.

Caràcter de nivell1D: alcista

Aquest és el gràfic diari de nivells de BTC, l’analista d’OKEx Neo creu que en els pròxims dies la tendència es pot moure entre els 8.000 i els 9.000 dòlars, ja que el mercat necessita un altre període per consolidar-se, per tal de digerir els alcistes anteriors. El fons d’aquest retrocés no s’aturarà per sobre dels 8600 dòlars, ja que encara hi ha molts inversors rendibles que no van tancar i se’n van anar. Això significa que poden esperar la part superior del següent rebot durant aquest retrocés i marxar, ja que vam poder veure que les posicions llargues per sota dels 8.000 dòlars encara tenen una gran quantitat. Per tant, $ 8000 ~ $ 8200 serà una àrea de suport forta i el preu es pot recuperar amb una gran possibilitat.

Els inversors podrien prestar atenció a diverses posicions de suport crucials, que són prop de 8450 $, 8200 $ i 8000 $. Si el preu no pot superar els 8.000 dòlars, l’àrea de resistència de 9.200 dòlars es tornarà a provar aviat i és possible fer un avenç la propera vegada.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini8750 $ Resistència a mitjà termini8980 $

Suport a curt termini8450 $ Assistència a mitjà termini8200 dòlars

ETH perpetu contracte

Caràcter de nivell 4H-consoldació

Aquest és el gràfic de 4 hores de l’ETH; és fàcil veure que s’ha intentat moltes vegades trencar el preu per trencar el MA (30), però ha fallat; això significa que el MA (30) es converteix en una resistència efectiva recentment. Si es consolida massa temps i no es pot trencar la resistència, s’està produint un declivi i els inversors poden tractar la forma de 4 hores al cap i a les espatlles, ara l’espatlla dreta va prenent forma, després d’això hi ha una altra caiguda que pot guanyar suport prop de 158 dòlars, i el període efectiu pot dependre de tot el mercat, és difícil de predir recentment, ja que el mercat s’escalfa, una nova possibilitat alcista és més gran.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini167 dòlars de resistència a mitjà termini173,5 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 164 dòlars158 dòlars

XRP perpetu contracte

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Contracte perpetu OKEx XRP: el gràfic de 4 hores mostra que la resistència 1, que és prop de 0,2365 dòlars, s’ha trencat al matí i que el preu gairebé ha tocat la resistència 2, però els óssos la van empènyer ràpidament per sota de 0,2365 dòlars. Ara torna a ser la resistència, ja que les bones notícies són que MA (30) pot no ser eficaç per suprimir el preu en aquest moment. Tot i això, el retrocés encara ha de continuar, però l’espai de disminució no és gran, ja que les mitjanes mòbils tenen senyals per mantenir-se constantment.

Els inversors només es fixen en l’eficàcia de 0,2300 i 0,2230 dòlars en els propers dies.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2360 $ Resistència a mitjà termini: $0,2430

Assistència a curt termini: $0,2300 Assistència a mitjà termini :$0,2230

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Promo
banner
Promo
banner