El comerciant de criptografia que va predir les accions de mercat de Bear Bear de tres lliçons per a principiants

La setmana passada, OKEx va completar el seu programa de comentaris sobre derivats, en col·laboració amb comerciants de criptografia per obtenir comentaris directes i molt apreciats sobre alguns dels nostres productes més nous..

Ash Davidson – un dels comerciants seleccionats per participar al programa – es va asseure (pràcticament, per descomptat!) Amb nosaltres per parlar de la vida quotidiana d’un comerciant de criptografia i del que han de saber els nouvinguts a l’espai.

Del 12 al 13 de març va ser molt brutal per a la criptografia i els mercats han estat inestables des de llavors. Quina és la vostra perspectiva sobre aquest accident concret??

Ash Davidson: De fet, vaig predir una baixada fins als nivells de 4.400 dòlars l’1 de març. És al meu Twitter en algun lloc [aquí – OKEx]. Jo estava més que preparat, vaig alliberar més recursos propis d’alguns beneficis antics per preparar-me per aconseguir més rangs d’inversions.

Amb COVID-19 vaig tenir la sensació que les persones traslladarien la criptografia per estar segures o per cobrir algunes pèrdues al mercat de valors i va passar.

Va ser força violent i crec que va causar malalties a algunes persones mirant enrere a Twitter en aquell moment. Crec que la meva mentalitat és diferent de la majoria, ja que l’únic que faig servir és obtenir beneficis i guanys als mercats. Però no podia pensar com hauria reaccionat si fos nou i fos un capital fresc al mercat … Mai no he vist res semblant.

Podeu anomenar entre 1 i 3 coses importants que heu après a negociar i que podríeu compartir amb els nouvinguts en criptografia?

AD: Tres coses, erm. Podria nomenar-ne 30 fàcilment, però anem amb el més important.

  1. Deixa les teves emocions a la porta. Planifiqueu la inversió o el comerç que feu. Simple com això. A continuació, deixeu-lo jugar. Des de la quantitat que invertiu o feu en una operació, quant esteu disposat a perdre si surt malament i quant esteu disposat a saltar. Els plans eliminen part de l’emoció.
  1. Apreneu i proveu tot el que pugueu abans d’entrar en directe. Si teniu un mètode que us agradi l’aspecte que s’adapti al vostre estil de vida, utilitzeu-lo però proveu-lo. Primer m’agrada fer una demostració, després m’agrada viure en directe amb 10 dòlars per veure com és en directe i després vaig d’aquí durant un període de 6 a 12 setmanes. Passo unes 3 setmanes mirant només els gràfics.
  1. Confieu en la vostra pròpia anàlisi sobre la d’altres persones. Tothom mira el mateix o coses diferents, té avantatge i només mira els vostres propis gràfics, no els d’altres.

Quan va començar a negociar criptografia i per què?

AD: Vaig començar a invertir en criptomoneda el 2016. Vaig tenir una experiència prèvia en el comerç el 2015 amb accions de futbol i centaus. El 2017 vaig començar a negociar criptomonedes. M’ha agradat el buzz, el fet que podeu obtenir molts guanys en poc temps en comparació amb el mercat de valors. Des d’aleshores no he mirat enrere.

Només Bitcoin o també altcoins? En general, preferiu negociar derivats criptogràfics o mercats spot i per què?

AD: Comerç principalment de derivats. Bitcoin, Ethereum i XRP són el que intercanvio principalment: el comerç per acumular-los. Crec que són els millors per aguantar-ho als meus ulls, aconseguir més a través del comerç no és una mala idea a llarg termini.

Abans comerciava amb monedes altes, però em vaig fartar d’haver de pesar sempre Bitcoin i el domini, a més del mal de cap d’un parell BTC o USDT. Així que ara ho mantinc senzill.

Com és el vostre dia típic? Quantes hores al dia comercieu? Tens feina diària?

AD: Tinc un dia comercial molt fàcil. No comercio massa sovint, ja que faig servir els períodes de temps més alts per captar operacions de swing i, ocasionalment, mantenir posicional un objectiu molt més llarg. Per tant, normalment veuria el tancament diari i després anava d’allà.

Tinc tots els meus gràfics traçats i només he de vigilar els rangs de claus. Llavors, si arriben al rang, puc actuar. No entenc les persones que es cuiren el cuir cabellut, massa esforç. M’agrada mantenir-me agradable i fred. Durant tot el dia, si estic esperant o cangurant una posició, faig contingut per al meu YouTube o simplement per a la meva empresa, per als meus estudiants.

Ash Davidson és un comerciant i educador de criptografia amb seu al Regne Unit. Ha estat al joc des del 2017. El podeu seguir a Twitter @CryptoMobsterYT.

Aquesta entrevista s’ha editat per claredat.

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Promo
banner
Promo
banner