Crypto Market Daily (2,7) | BTC torna a entrar en un mercat de consolidació a curt termini dins del dia, hi ha una alta probabilitat de devolució de trucada per sota de 10.000 $.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, la tendència és l’entrada temporal que es consolida dins del dia i la diferència entre aquest temps i el passat és que la part superior es redueix i la part inferior s’incrementa durant cada rebot. Aquesta tendència probablement pot anar com un patró de triangle que vaig dibuixar al gràfic. El mercat recent està en l’eficàcia de la reducció a la meitat, el sentiment creix més, de manera que la possibilitat de trencar a l’alça és superior a la caiguda.

Tanmateix, els inversors haurien de notar que el preu pot trencar la vora superior o inferior de la zona del triangle quan és impactant, s’hauria de notar el nivell de suport de 9650 $ i la resistència de 9870 $ per jutjar que el trencament és cert o fals..

S’ha introduït MACD sota zero i això significa una debilitat temporal dels bous. El volum indica que el volum pot augmentar a la nit per trencar el màxim anterior i, a continuació, baixar per consolidar-se. Si el volum no pot canviar com l’anterior, això significa que la tendència canviarà en el futur.

Caràcter de nivell1D: alcista

Recentment, la pujada de BTC sempre ha seguit la regla de la consolidació diürna i els avenços nocturns. No obstant això, en comparació amb altres guanys més forts d’altcoins, BTC s’enfronta actualment a una forta resistència a la regió de 9.800 a 10.000 dòlars. L’analista d’OKEx Neo creu que, tot i que des de principis d’any, el ral·li ha estat fort, el nivell diari sempre ha estat en un rang inferior de rebots. L’àrea esmentada és l’última resistència que BTC pot obrir una nova ronda alcista si es trenca. Diversos patrons d’ombra superiors i llargs a nivell horari també confirmen el nivell de força de la resistència. Els inversors han de tenir en compte que la recent pujada contínua sense un retrocés ha posat els bous en un estat de descobert sever i fins i tot 10.000 dòlars es poden considerar com un nivell setmanal de resistència. Si BTC no pot acompanyar-se d’un retrocés efectiu, serà difícil superar el nivell actual. La pressió de venda prop de 9.850 dòlars ha mostrat signes de silenci per als bous. A menys que el preu es pugui situar per sobre dels 9.800 dòlars durant el dia, o és probable que es redueixi als 9.650 dòlars per a la consolidació.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mig termini de 9800 dòlars9870 $

Suport a curt termini9650 $ Assistència a mitjà termini9500 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1H-alcista

Aquest és el gràfic de 4 hores d’ETH, la zona de resistència recent es troba entre 221 i 224 dòlars. La tendència no mostra cap senyal clar de devolució de trucada en aquest moment, a causa d’una altra àrea de resistència dura prop de 224 dòlars, el preu no es pot trencar sense el nivell de volum corresponent.

Si no hi ha volum creixent a la nit, la tendència pot tenir dues rutes possibles, la primera és la de les fletxes grogues, ja que la primera àrea de suport de devolució de trucada hauria d’entre 210 i 215 dòlars. Price és capaç de crear un nou màxim a curt termini si s’estabilitza en 215 $. Si el comportament del mercat torna a la racionalitat, la devolució de trucada pot anar com la fletxa vermella que s’admetrà a prop de 200 dòlars.

El MACD proporciona un senyal d’energia de la bomba més feble ja que la part inferior del sòlid alcista, el volum temporal no té referència, ja que els bous poden generar-se sempre a la nit.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini221 dòlars de resistència a mitjà termini224 dòlars

Suport a curt termini215 $ Assistència a mitjà termini210 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1D-alcista

Contracte perpetu OKEx XRP: recentment, és difícil utilitzar un petit nivell de gràfic per jutjar la tendència futura de XRP, però, el gràfic diari ens pot mostrar un senyal més clar ja que el nivell de preus en aquest moment ha tingut una resistència obsolutament dura que ronda els 0,2884 dòlars.

Els inversors haurien de recordar que si el preu no pot superar els 0,3100 dòlars, l’àrea entre 0,2884 i 0,3100 dòlars sempre serà la resistència efectiva. En aquesta condició, es pot produir una devolució de trucada i 0,2674 dòlars hauria de ser la primera àrea de suport..

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2884 $ Resistència a mitjà termini: $0,3100

Assistència a curt termini: $0,2674 Suport a mitjà termini :$0,2590

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner