Crypto Market Daily (2,12) | Centrat en 10200 $ i 10500 $ de BTC, la tendència pot arribar a un gran nivell de devolució de trucada o alcista

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, tal com mostra el gràfic, 9700 dòlars es van convertir en el nivell d’assistència efectiu i el preu va finalitzar la devolució de trucada allà i va començar la següent etapa alcista.

Dins el dia, el BTC va augmentar gairebé fins a 10500 dòlars i després va caure, ara encara es mou a la zona de xoc entre 10200 i 10500 dòlars..

De fet, hi ha gairebé dues condicions per al futur, tal com he marcat a la imatge, direcció 1 i 2. La direcció 1 significa que la força alcista i l’emoció del mercat es mantindran en un nivell alt i, després d’una consolidació a curt termini, el preu pot trencar-se 10500 dòlars a la propera resistència al voltant de 10930 dòlars. La direcció 2 significa que la bomba d’ahir a la nit i avui és la darrera força dels toros, pot tornar immediatament a la trucada en el futur. Els inversors haurien de prestar atenció al nivell de suport de 10.200 dòlars i a la resistència de 10500 dòlars. Recordeu que, tot i que la ruptura de 10500 $ no vol dir que sigui una ruptura vàlida, espereu que la devolució de trucada es pugui estabilitzar en 10500 $ i després pugueu entrar.

Caràcter de nivell4H: alcista

Pel gràfic 4-H, podem veure que és possible que la tendència arribi al final de la cinquena onada a aquesta etapa alcista, ja que l’emoció i la força alcista són fortes, aquest avantatge de la cinquena onada es va convertir en una ona d’extensió. Per tant, he dividit aquesta ona en 5 ones secundàries, ara l’última de les ones secundàries arriba al final, això significa que aquesta possibilitat de devolució de trucada és gran que abans.

Tot i això, si el preu encara s’estabilitza en 10200 dòlars, significa que l’emoció del mercat és realment elevada i és possible que no torni a rebre una trucada si el volum alcista es troba en un bon nivell.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini10050 $ Resistència a mitjà termini10930 dòlars

Suport a curt termini10200 $ Assistència a mitjà termini9700 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1D-alcista

Aquest és el gràfic d’1 DIA d’ET, segons la tendència recent, l’ETH és una de les monedes més fortes durant aquests dies, diferent del BTC, el volum alcista en aquesta fase ascendent encara està en un nivell relativament bo, aquest tipus l’abella es considera una tendència alcista saludable.

La forta energia alcista significa que és difícil que es produeixi una caiguda sobtada o un gran nivell de devolució de trucades en els darrers moments, de manera que els inversors podrien notar el nivell de suport de 230 dòlars a curt termini, ja que és el primer efectiu. La resistència superior oscil·la entre els 260 i els 265 dòlars, ja que és l’escot del patró del cap i de l’espatlla a mitjans del 2019. Crec que el preu no es trencarà directament a curt termini, ja que el mercat sempre tornarà a tenir racionalitats i patrons. correcció en aquest moment.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mitjà termini de 260 dòlars265 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mitjà termini de 230 dòlars225 dòlars

Contracte trimestral BSV

Caràcter de nivell4H-alcista

Contracte trimestral OKEx BSV: tot i que BSV va trencar 400 dòlars respecte a la nit passada, va caure de la part superior immediatament durant el dia i ara el preu se suprimeix de nou per 395 dòlars..

Crec que sense la bomba del mercat ahir a la nit, BSV gairebé no té cap oportunitat de trencar els 395 dòlars, ja que el volum alcista va a un nivell més baix, i un fet que demostra la meva opinió és que el rang de bombes de BSV és gairebé el pitjor entre els altcoins , i només BSV va caure per sota del nivell de resistència permeable, això indica la debilitat dels bous.

Tanmateix, en l’emoció del mercat irracional, la majoria de les monedes poden augmentar, però només la diferència de força. Un cop el mercat es torni a consolidar, BSV pot començar a caure i entrar en una tendència de devolució de trucada a mig termini; els inversors es centraran millor en 350 dòlars poden ser un suport eficaç o no en aquesta condició.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 395 $ Resistència a mitjà termini: $406

Assistència a curt termini: $375 Suport a mitjà termini :$360

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner