Crypto Market Daily (2,11) | Tot i que BTC va obtenir un suport a curt termini de 9.700 dòlars, l’àrea de suport de 9.500 dòlars es pot convertir en un punt d’inflexió.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, ahir el rebot de BTC es va veure afectat per la resistència de 10.000 dòlars i no va poder recuperar-se i va rebre el suport temporal de 9.700 dòlars. L’analista d’OKEx Neo creu que el suport de 9.700 dòlars té certa importància a l’hora de jutjar les tendències a curt termini. Si continueu consolidant-vos per sobre d’aquesta posició, el proper mercat alcista pot començar de nou en un curt període de temps, en cas contrari hauria d’ampliar relativament el cicle d’aquesta devolució de trucades si cau per sota d’aquest punt, ja que 9.500 dòlars són la vora superior del quadre de consolidació de BTC a partir del gener Del 30 al 5 de febrer, la probabilitat d’aturar-se i rebotar en aquest punt és elevada, per tant, si el preu es pot suportar en els dos punts crucials anteriors, marcarà el to de la tendència d’aquesta setmana. Recordeu als inversors que tota la regió de 9.000 a 9.500 dòlars també pot ser l’àrea de rebot i que caure per sota dels 9.000 dòlars podria ser un signe d’una correcció del cicle més gran.

Caràcter de nivell1D: alcista

BTC ha caigut durant dos dies, aquest és un possible senyal d’introduir una tendència de devolució de trucada, però ara el nivell d’assistència se situa al voltant dels 9700 dòlars, si el preu es pot estabilitzar abans d’aquest cap de setmana, potser significa que s’ha acabat la devolució de trucades a curt termini. 9700 $ és el fons.

Com que el primer canelobre baixista és gairebé un patró envoltant, per tant, la força baixista no serà tan feble com abans, en aquest cas, 9700 dòlars pot no ser el nivell de suport eficaç i això significa que el preu pot provar 9500 dòlars, comparat amb el Nivell de $ 9700, aquesta força de suport serà més forta. Per tant, la possibilitat de rebot és més gran aquí, però no és de 9700 $. Els inversors haurien de recordar que si cauen per sota dels 9500 dòlars, significa que serà de 9.000 dòlars.

El volum indica que l’últim volum de la bomba és absolutament menor que l’anterior; també pot ser un senyal per jutjar el futur.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini10050 $ Resistència a mitjà termini10200 dòlars

Suport a curt termini9700 $ Assistència a mitjà termini9600 dòlars

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’ETH d’1 hora, si alguns inversors han llegit la meva anàlisi ahir, hauríeu de saber que la tendència mòbil recent és gairebé la mateixa amb la meva predicció, això vol dir que el petit nivell de patró de cap i espatlla s’ha format amb èxit , i ara, el més important és que aquest patró sigui possible fins al final si 215 $ és un nivell de suport fort, però si caure per sota de pot significar que el patró pot generar una devolució de trucada profunda. El següent nivell d’assistència és d’uns 210 dòlars en aquesta condició.

Recordeu als inversors que no és un bon moment per construir magatzem recentment, ja que la direcció a curt termini no és clara. Esperar un descans i després entrar és una bona opció.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini225 $ Resistència a mitjà termini230 $

Suport a curt termini215 $ Assistència a mitjà termini210 dòlars

Contracte trimestral BSV

Caràcter de nivell1H-consolidació

Contracte trimestral OKEx BSV: després de retrocedir de 394 dòlars, BSV no va poder tornar a provar aquest punt àlgid, a causa de la devolució de trucades de tot el mercat, és raonable que el volum alcista sigui cada cop més petit.

Tot i això, la bona notícia és que gairebé tres vegades aquest preu s’ha provat amb èxit el nivell d’assistència de 350 dòlars després de trencar la vora superior del canal de consolidació anterior. Això té el significat més important de la tendència que pot permetre als inversors jutjar que el trencament és cert o fals. L’eficàcia del nivell d’assistència de 350 dòlars dóna la resposta que és cert.

Els inversors poden notar el nivell de suport de dos que és de $ 360 i $ 350, estabilitzar-se a prop d’aquestes dues àrees pot tenir una bona opció d’entrada. Recordeu que el trencament de la zona de resistència de 376 dòlars no vol dir que arribi l’alça, en la condició recent del mercat, la possibilitat de trencar falsament és gran.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 376 $ Resistència a mitjà termini: $394

Assistència a curt termini: $360 Suport a mitjà termini :$350

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Promo
banner
Promo
banner