Les posicions de desglossament de claus BTC al voltant de 5,6 milers de dòlars i 7 milers de dòlars podrien indicar un canvi de tendència: mercat criptogràfic diari

Els mercats de criptomonedes es mantenen estables avui, 1 d’abril. La majoria de les monedes principals experimenten un canvi de preu de l’1 per cent en les darreres 24 hores. Bitcoin (BTC) va perdre poc més de l’1 per cent el dia, mantenint la zona de 6.300 dòlars.

L’èter (ETH) també ha cotitzat de costat des d’ahir, enfrontant una forta resistència a 134 dòlars. Actualment, la moneda cotitza al voltant dels 133 dòlars per pressionar, una fracció del percentatge més.

El XRP de Ripple també ha experimentat estancament en les darreres 24 hores, enfrontant-se a una resistència de 0,1750 dòlars, aproximadament un mig per cent el dia..

Els comerciants de BTC busquen quatre preus clau

Gràfic 4H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Ahir, després de no provar contínuament els 6.500 dòlars, BTC va caure lleugerament fins als 6.300 dòlars i ara està recolzat en 6.250 dòlars..

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que, independentment de si el preu puja o baixa, el nivell d’energia no pot trencar el patró equilibrat actual. El volum de negociació a les hores també ha augmentat de tant en tant quan el preu arriba a un nivell superior després de l’àrea crucial; aleshores la part superior no es pot trencar i el preu no es pot trencar per sota del suport inferior en fase durant molt de temps.

Això es deu, possiblement, a la retirada inversa dels fons, però és difícil continuar amb aquesta tendència. En aquesta etapa, per als inversors, referir-se als quatre punts de preu importants de 6500 $, 6300 $, 6000 $ i 5800 $ per a operacions a curt termini pot ser una bona opció en la tendència de xoc.

El gràfic BTC d’un dia mostra un rang lateral ajustat

El gràfic d’un dia anterior de Bitcoin mostra que el preu sempre ha fluctuat en un interval inferior a 1.000 dòlars aquesta setmana. El rebot no ha arribat mai a la vora superior de la consolidació a 7.000 dòlars i, quan el preu baixa de nou, no pot arribar a la vora inferior al voltant dels 5.600 dòlars..

S’ha demostrat que la mitjana mòbil de 30 dies (MA (30)) és un punt de resistència dur a nivell diari, ja que el preu no ha pogut provar-lo dues vegades. Els volums continuen reduint-se. Si els volums de compra no poden repuntar aquesta setmana, és possible que la tendència baixi a la zona per sobre dels 5.800 dòlars o fins i tot dels 5.600 dòlars.

Els inversors han de tenir en compte que trencar l’estabilització del MA (30) pot demostrar que comença el rebot. En cas contrari, la tendència pot retrocedir fins a l’àrea de consolidació actual.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.500 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 6.900 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.300 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.000 dòlars

ETH es va mantenir en una resistència de 134 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

Aquesta setmana els ETH van continuar bloquejats pel nivell de 134 dòlars. Tot i que va rebre el suport temporal de 130 dòlars, el volum de vendes per hores es mantenia relativament actiu en comparació amb el de comprar. La força del suport de 130 dòlars no ha de ser optimista.

Si la tendència no es pot estabilitzar per sobre dels 134 dòlars, sempre tindrà un patró feble i prop de 123 dòlars es podrà tractar com un fons fort a curt termini.

Els inversors han de tenir en compte que si el preu es trenca a 134 dòlars, significa que els bous són una mica més forts que els óssos. Però recordeu, això només es troba en la tendència de consolidació. Trencar 145 dòlars significa que és possible destruir l’àrea de consolidació. Només si el preu es trenca entre els 155 i els 160 dòlars, significa que comença un descens a gran escala.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 134 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 145 dòlars
 • Assistència a curt termini: 130 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 123 dòlars

XRP va trencar breument la resistència de 0,1750 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

El senyal de rebot de XRP va ser relativament fort ahir, 31 de març. Tot i que el preu va passar breument per 0,1750 dòlars, no obstant això, no va poder provar el màxim anterior, prop de 0,1811 dòlars. Ara XRP ha retrocedit i torna a estar sota pressió a 0,1750 dòlars. Si el preu cau per sota del primer nivell d’assistència a 0,1700 dòlars, és possible que continuï trobant assistència prop de 0,1650 dòlars.

Les darreres hores van mostrar un senyal d’abocament. Si el preu no para de baixar en les pròximes hores (amb una tendència molt propera als 0,1700 dòlars), els inversors haurien de fixar-se en l’estat de canvi de volum. Si aquest primer nivell d’assistència pot ser eficaç, és possible tornar a provar 0,1750 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1750 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1820 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1650 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1610 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner