OKEx Technical Weekly: 2 de març de 2020

Els mercats de criptomonedes s’han estabilitzat inicialment després que els preus del bitcoin es desplomessin des dels nivells de 10000 fins als 8500 durant el cap de setmana. En la nostra última edició de Technical Weekly, hem destacat l’excés d’entusiasme a la BTC mercat podria posar en perill la concentració i provocar un impacte negatiu sobre el preu a curt termini. Des de llavors, BTC ha cedit al voltant del 14% del valor en una setmana i no ha pogut mantenir el seu suport a la mitjana mòbil de 200 dies.

Tot i que els mercats generalment es van mantenir en positiu BTC a causa de la propera reducció a la meitat, creiem que el biaix encara podria inclinar-se cap a neutral / lleugerament negatiu a curt termini, ja que la gana de curta distància sembla relativament alta. Vam veure que la ràtio llarga / curta OKEx BTC s’ha desvinculat dels màxims recents, però encara a nivells relativament alts (2,34) en comparació amb les lectures de principis de gener (1,06 ~ 1,33).

Figura 1: Relació llarga / curta OKEx BTC (Font: OKEx)

Aquest sentiment d’indecisió també es va reflectir en l’interès obert i el volum comercial. Vam observar que el nostre BTC l’interès obert ha caigut des de mitjans de febrer, cosa que indica que hi havia menys diners nous al mercat. Tanmateix, això també podria significar que la tendència actual dels preus podria acabar. A més, el volum de comerç ha començat a reduir-se i això podria implicar que els comerciants hagin mantingut les seves posicions i que puguin considerar-se com un signe d’estabilitat del preu.

Figura 2: Interès obert i volum de negociació de futurs OKTC BTC (Font: OKEx)

Els mercats també han preparat un inici suau a l’espai altcoin, amb ETH i XRP va caure al voltant del 2%, mentre que XTZ i ENLLAÇ va renunciar a més del 6% a les primeres operacions asiàtiques. També hem vist un primer signe d’estabilitat a l’espai altcoin, ja que el Total Ex-BTC Crypto Market Cap sembla capaç de mantenir el seu suport a la mitjana mòbil de 365 dies. Els observadors d’Altcoin probablement vulguin mantenir aquest gràfic sota els seus radars.

Figura 3: Capitalització total del mercat de criptografia Ex-BTC (Font: Tradingview)

Anàlisi de preus

BTCUSDT: informació del rebot a curt termini?

 • BTCUSDT no ha pogut mantenir el suport en la seva mitjana mòbil crítica de 200 dies durant la setmana passada; no obstant això, els indicadors van mostrar que la condició actual podria suportar un rebot a curt termini.
 • Hem vist un canelobre diari positiu, si es confirma, serà el primer després de set canelobres negatius consecutius. Per patrons, es podria convertir en un patró d’estrelles matinals similar al que va passar a finals de novembre i mitjans de desembre (caixes vermelles). Tots dos casos van mostrar un rebot a curt termini després d’un patró estel·lar al matí.
 • Els indicadors d’impuls també van pintar el mateix quadre. Tant el RSI com l’oscil·lador final es van situar a la zona de sobrevenda als casos de novembre i desembre. Una situació similar també es va veure recentment, amb el RSI de 9 dies a 29 i la UO va tocar 40.
 • Tot i que és possible un repunt a curt termini, no obstant això, la recuperació de preus a mitjà termini encara pot ser qüestionable i és massa aviat per fer una inversió real.
 • El 200-SMA podria ser el primer nivell a veure, que es troba al voltant de la mitjana de 8700 mànecs. Si es veu, el retrocés del 38,2% de Fibonacci podria veure més resistència. Un suport inferior a 8220 seria una altra referència.

Figura 4: Gràfic diari de BTCUSDT (font: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT: un gran desenvolupament?

 • ETHUSDT encara està relativament en millor forma que el bitcoin i alguns altres monedes principals, ja que el parell encara es manté per sobre de la seva mitjana mòbil de 200 dies.
 • Tanmateix, la recent correcció de preus sembla situar el parell en un patró de triangle descendent diari, i apareix una ruptura imminent, i és probable que sigui a la baixa. Si es veiés, podria fixar el preu per tornar a provar els màxims de novembre dels nivells 195-198. L’avanç previst també està configurat per provar el suport de la línia de tendència de gener a febrer.
 • Els indicadors d’impuls van suggerir que el parell encara no s’ha sobrevendut. També, com BTC, La ràtio llarga / curta OKEx ETH es va mantenir en un nivell relativament alt. Els dos factors van enfortir la baixa ETH.
 • El màxim de novembre del 195-198 podria ser el primer àmbit a examinar.

Figura 5: gràfic diari ETHUSDT (font: OKEx; Tradingview) Figura 6: Proporció llarga / curta OKEx ETH (font: OKEx)

XRPSDT: hi ha més espai per baixar?

 • XRPUSDT ja té per sota de la seva mitjana mòbil de 200 dies durant més de cinc dies, un rendiment relativament més feble que ETH.
 • Sembla que el parell ha format un patró de cap i espatlles, que podria ser un signe d’una inversió alcista a baixista a mitjà termini.
 • El patró podria permetre que la parella es retirés fins a uns 0,175 nivells, cosa que s’alinea amb la mínima de mitjans de desembre. Si es veu aquest nivell, això podria evaporar els guanys del 2020.
 • Tot i que no esperem que el preu baixi fins a aquests nivells en un període curt, i fins i tot es permet un rebot a curt termini a curt termini. Creiem que el 0,213 al 0,216 seria un àmbit clau per vigilar.

Figura 7: Gràfic diari de XRPUSDT (Font: OKEx; Tradingview)

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Lloc web: https://www.okex.com

Promo
banner
Promo
banner