Crypto Market Daily (2,27) | 8500 $ temporals es converteix en un suport eficaç de BTC, el rebot es pot produir si es pot trencar la mitjana mòbil de 30 hores.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-baixista

Es tracta d’un gràfic d’1 hora de BTC, el mercat es converteix en espantós després de caure 9.000 dòlars ahir, i gairebé no hi ha rebot després de cada consolidació a curt termini, cosa que indica que només pocs inversors van obrir la posició llarga i això va provocar un rebot feble.

El creixent volum de vendes d’ahir a la nit ens dóna un senyal que encara surt d’una gran quantitat de fons rendibles que no es van tancar; l’objectiu d’aquests fons és expulsar de les llargues posicions que mantenien els inversors minoristes i absorbir els comptadors. Això els farà fàcil controlar el mercat en gran mesura. La raó per la qual he dit això és per recordar als inversors que actualment no han de perseguir, ja que és possible que el preu pugui recuperar-se aquí, ja que el nivell de suport a la baixa és absolutament dur, abans era un doble fons que marcava al gràfic..

Els inversors poden entrar al mercat si el preu pot augmentar i trencar la MA (30) dins del dia o demà i, si la tendència es consolida i sense que es trenqui, és millor que espereu, ja que és possible tornar a descarregar..

Caràcter de nivell1D: consolidació

Pel gràfic diari de BTC, és més clar que l’horari, ja que podem trobar que aquesta devolució de trucada de 10500 dòlars gairebé s’aconsegueix amb la majoria dels beneficis, que des del principi al voltant dels 8200 dòlars. Reviseu la història, quan la tendència va créixer la part inferior al voltant de 6500 $, 8200 $ és la part inferior de la devolució de trucada, per tant, el preu obtindrà suport entre la zona entre 8200 $ i 8450 $, trencar aquesta àrea significa que la gran tendència està canviant a baixista, és fàcil trencar ? No, crec que no serà fàcil, ja que podem moure la vista al volum que comercialitzo al gràfic; el volum de compra està al nivell més alt recentment, ja que aquesta zona surt de tantes posicions llargues, és un fort suport de suport i si els óssos no poden augmentar el volum de venda a un nivell superior, és possible que la tendència no sigui fàcil de trencar aquest suport a curt o fins i tot a mitjà termini.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mig termini de 8850 dòlars9100 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mitjà termini de 8500 dòlars8200 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1H-baixista

Aquest és el gràfic d’ETH d’1 hora, la tendència repunta després de tocar la part inferior de l’àrea de comerç intensiu, que és d’uns 215 dòlars al matí, és previsible, ja que aquesta àrea és un nivell de suport dur en aquest període de tendència alcista. el suport aquí significa que encara no s’aconsegueix baixista i crec que si aquest període de descàrrega és un retorn de trucada, apareixerà un patró de consolidació en els pròxims un o dos dies i es pot produir un rebot, i hem de saber que si MA (30) pot No es trencarà a curt termini, no recomano als inversors que entrin, la millor opció apareixerà si el preu es pot estabilitzar a MA (30) o 230 $.

La tendència a llarg termini seguirà sent alcista fins que es trenquin els 215 dòlars.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini230 $ Resistència a mitjà termini245 dòlars

Suport a curt termini215 $ Assistència a mitjà termini200 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1H-baixista

Contracte perpetu d’OxEx XRP: XRP també deixa de caure després d’haver aconseguit suport a prop de 0,2240 dòlars, que és l’escot del doble fons a finals de gener, aquesta zona s’ha convertit en el suport del mercat. La força de rebot de XRP és una mica més forta que ETH i BTC, ja que ja ha trencat MA (30), però els inversors haurien de tenir en compte que el trencament no es determina com a efectiu, millor esperar les pròximes hores per veure si el preu pot encara s’estabilitzen i la primera resistència dura al voltant dels 0,2470 dòlars.

Al meu entendre, només té una petita possibilitat que el preu pugui tocar 0,2470 dòlars dins del dia, ja que el volum de compra encara està en un nivell baix, el xoc en un rang estret serà possible a curt termini.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2470 $ Resistència a mitjà termini: 0,2670 $

Assistència a curt termini: $0,2240 Suport a mitjà termini :$0,2130

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner