La validesa de la vora inferior de BTC Triangle pot augmentar el preu fins al nivell de resistència de 6.000 dòlars

18 de març: els mercats de criptomonedes presenten avui pèrdues relativament baixes en les darreres 24 hores, amb la majoria de les monedes més baixes del 3-4 per cent.

El preu de Bitcoin (BTC) continua consolidant-se, baixant lleugerament fins als 5.200 dòlars al moment de la premsa, un 3% menys el dia.

Ether (ETH) manté guanys recents, que cotitzen per sobre dels 110 dòlars, tot i que les pèrdues les 24 hores es situen al voltant del 4 per cent.

El XRP de Ripple també cau gairebé un 4 per cent, la majoria es negociava lateralment ahir a la nit, abans de veure un lleuger descens aquest matí fins als 0,1429 dòlars.

BTC / USD Intercanvi perpetu

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Ahir, 17 de març, BTC va caure lleugerament després de bloquejar-se a prop de 5.500 dòlars i ara passa per sobre dels 5.200 dòlars. L’activitat comercial es manté en nivells baixos.

L’equip d’anàlisi del mercat OKEx creu que el triangle de convergència horària s’ha reduït gradualment. En casos rars, passarà a una posició propera al 90% del final abans de fer un avanç.

Fins a cert punt, la força de l’avenç en aquesta situació extrema és feble. Un avanç avançat significa que els bous i els óssos ja han separat la victòria i la derrota, la confiança i la continuïtat després de l’avenç també seran fortes.

En l’actualitat, BTC encara ha de confirmar la força de suport de la vora inferior del triangle per determinar si el triangle alcista al nivell d’hora és vàlid. Si avui el preu pot obtenir suport en aquesta posició per tercera vegada, la probabilitat de rebot augmentarà encara més.

Per contra, si es desglossa, demostra que el patró del triangle no és vàlid i que el preu pot continuar comprovant el mínim anterior de 4.400 dòlars o fins i tot 3.800 dòlars..

El gràfic d’un dia de Bitcoin mostra que la consolidació continua formant-se i l’activitat comercial continua disminuint. Els volums de negociació s’acosten als nivells més baixos des de la caiguda del mercat la setmana passada.

És possible que la fluctuació no sigui dràstica abans d’aquest cap de setmana, tenint en compte les tendències històriques. Cada vegada que el preu ha experimentat un gran moviment, el període de descans següent tendeix a durar almenys una setmana o fins i tot més.

Tenint en compte que el bolcat recent també va ser el més gran dels darrers anys, podem esperar un període més llarg de baixa volatilitat. No és fàcil preparar-se per a la propera escapada, tant per als bous com per als óssos, en un període tan curt després que els mercats es moguessin.

Tampoc no és fàcil jutjar si l’escenari forma un fons o només un descans per als óssos, ja que la direcció de moviment final depèn de l’entrada de nous fons. Al seu torn, els nous fons depenen de fonaments, només podríem predir una gran probabilitat.

Actualment, el mercat encara és pessimista. El sentiment baixista és encara més fort que l’alcohol, i el sentiment sempre té una durada. Per tant, el risc de pèrdues addicionals és encara més gran que el rebot.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 5.500 dòlars
 • Resistència a mig termini: 6.000 dòlars
 • Suport a curt termini: 4.400 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 3.800 dòlars

Intercanvi perpetu ETH / USD

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

Els bous ETH ho han intentat diverses vegades, però no han aconseguit superar els 120 dòlars. El gràfic d’1 hora mostra un possible senyal que si hi ha una resistència dura a 120 dòlars, hi ha una alta probabilitat que la tendència es mogui per tocar la vora inferior i fins i tot caigui per sota.

La vora superior només es pot tocar si 120 $ es converteixen en un nivell de suport. Després de passar poc per sobre de la línia MACD Zero, el preu pot tornar a ser negatiu i tenir un senyal de despesa descendent. Pot ser un suggeriment que el preu estigui a punt per baixar encara més.

Els inversors haurien de notar que si el suport de 100 dòlars es trenca a curt termini, es provarà el mínim anterior al voltant dels 86 dòlars. Si el preu trenca la vora superior i el retrocés es pot suportar, veurem un senyal de rebot.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 120 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 145 dòlars
 • Assistència a curt termini: 100 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 86 dòlars

Intercanvi perpetu XRP / USD

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

En comparació amb ETH i BTC, el trencament de XRP pot arribar abans, ja que el preu acaba de tocar la vora inferior per tercera vegada i s’ha recolzat una vegada més.

A mesura que el rang es redueix, el trencament pot produir-se en qualsevol moment. No obstant això, els inversors haurien de notar que aquesta imminent ruptura podria ser falsa si els volums de negociació no augmenten notablement. En aquest cas, la tendència pot retrocedir fins consolidar-se de nou.

Independentment de si el preu puja o baixa, és possible que sigui un moviment fals. Assegureu-vos que el primer retrocés es pugui suportar o resistir per la vora superior o inferior perquè el trencament sigui legítim.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1510 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1640 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1375 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1270 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner