El triangle alcista de Bitcoin es forma amb èxit, els comerciants poden esperar més rebots si el preu es trenca 6.800 dòlars: Crypto Market Daily

Els mercats de criptomonedes experimenten un repunt important avui, 20 de març, amb la majoria de les monedes més importants que guanyen més del 20 per cent el dia.

La criptomoneda més alta Bitcoin (BTC) va ser capaç de superar la marca de 6.000 dòlars ahir, 19 de març. La moneda va irrompre entre els 6.500 i els 6.800 dòlars nord-americans, on es troba fermament a la premsa, gairebé un 24% el dia.

La segona moneda més gran, Ether (ETH), ha augmentat un 23 per cent en les darreres 24 hores, avançant cap als 150 dòlars.

El XRP de Ripple ha experimentat un creixement lleugerament inferior el dia, amb un augment del 16% aproximat fins a cotitzar a 0,172 dòlars.

Bitcoin trenca la vora superior del triangle alcista

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Després de trencar el triangle alcista, el preu de Bitcoin ha estat suportat per la vora superior del triangle. Com va predir ahir l’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx, aquest moviment pot ser un factor per jutjar el començament d’un rebot. Quan el desglossament s’acompanya d’un augment del volum de compres, això pot ser un altre factor que garanteixi que el desglossament sigui cert.

Com veiem avui, la tendència s’ha consolidat durant un breu període aquest matí, aleshores el volum va créixer fins a un nivell mitjà i el preu es va trencar directament amb 6.500 dòlars. Això vol dir que la confiança del mercat s’escalfa i el sentiment optimista reviu.

No obstant això, l’àrea entre 6.500 i 6.800 dòlars continua sent una àrea de resistència dura, ja que solia ser la part inferior a finals de 2019. Trencar 6.800 dòlars pot fer possible provar 7.000 dòlars, o bé els inversors haurien d’esperar el retrocés i entrar.

Si l’empenta alcista és forta, aquest retrocés es pot recolzar en 6.500 dòlars o es reduirà a 6.000 dòlars per trobar suport.

Com es pot veure al gràfic mòbil d’un dia de Bitcoin, la ruta en moviment arriba a un punt significatiu. Només veient el gràfic, veiem que els bous i els óssos disputen intensament prop de 6.800 dòlars.

Si el preu pot superar els 6.800 dòlars aquest cap de setmana, és possible tornar a 7.000 dòlars, com es mostra a la condició 1, i els 4.000 a 5.000 dòlars seran la part inferior de l’etapa anterior de dumping.

En cas contrari, el rebot avui pot ser només una trampa per a les grans balenes per atraure els toros. Després d’obtenir prou beneficis, es podria produir un altre gran esdeveniment de venda, tal com es mostra al gràfic anterior en la condició 2. Aleshores, la tendència diària pot formar un doble fons i després repuntar.

El volum de compres diàries no és suficient per augmentar actualment, de manera que els inversors haurien de centrar-se en el canvi de mercat a la nit. El risc de caiguda del preu augmentarà si el volum es manté en aquest nivell relativament normal. Les línies MACD estan gairebé formant una creu daurada, la possibilitat de bomba és alta.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.800 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.050 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.500 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.000 dòlars

ETH veu encara més sentiment alcista que BTC

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

En comparació amb BTC, la força alcista de l’ETH és encara més forta. Després de trencar la vora superior, el preu va tocar directament els 140 dòlars i es va consolidar breument, on la part inferior es va mantenir amb 134 dòlars.

Fa diverses hores, la tendència va trencar 145 dòlars una vegada i ara es veu suprimida per 155 dòlars; ja que aquesta posició solia ser un fort suport al gener, ara es convertirà en una dura resistència..

Els inversors haurien de notar diverses posicions importants durant el cap de setmana per tal de jutjar si aquesta bomba pot continuar o no. La primera posició de suport ronda els 145 dòlars: si la tendència pot repuntar aquí, significa que el sentiment alcista és més fort.

El moviment serà més feble si el preu es recolza en la segona posició, que ronda els 134 dòlars. Combinat amb la condició de canvi de volum, no és difícil jutjar el futur.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 125 dòlars
 • Resistència a mig termini: 134 dòlars
 • Assistència a curt termini: 120 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 116 dòlars

XRP veu un rebot més feble, la resistència és forta

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

El rang de rebot de XRP és relativament més feble que els altres monedes, ja que el retrocés després de trencar la vora superior gairebé va tornar a caure per sota. A causa de l’escalfament de l’emoció general del mercat, el preu es va estabilitzar i va augmentar fins als 0,1750 dòlars. Serà difícil trencar aquesta forta resistència a curt termini.

Els inversors haurien de notar que si la tendència cau per sota de 0,1650 dòlars, significa que el rebot pot no tenir prou energia per bombar més. Tanmateix, mentre la vora superior del triangle pugui continuar sent efectiva, el preu té una petita possibilitat de bolcar-se més.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1750 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1980 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1650 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1600 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Promo
banner
Promo
banner