Bitcoin veu una gran disminució de la dificultat minera, però els miners continuen vius: Market Watch Weekly

L’augment del preu de Bitcoin (BTC) es va alentir aquesta setmana després d’un ràpid rebot la setmana passada. Als mercats tradicionals, el S&P rosa 10,21 per cent aquesta setmana, el guany setmanal més gran des del març del 2009, com a Congrés dels Estats Units va votar per aprovar una factura d’estímul de 2 bilions de dòlars, la més gran de la història dels Estats Units. La mesura pretén mitigar el patiment de l’economia causat pels efectes de la propagació mundial del coronavirus (COVID-19).

Aquesta setmana, els futurs d’or també van augmentar 9,5 per cent, els seus guany setmanal més gran des del setembre de 2008. Bitcoin va augmentar gairebé un 7 per cent en el mateix període de negociació, però va caure després del tancament del mercat de valors dels Estats Units.

Les accions de Bitcoin i els Estats Units continuen divergint. El Pearson de 90 dies Coeficient de correlació entre BTC i el S&El P 500 va caure d’un pic de 0,598 el 17 de març a 0,516 el 27 de març, segons Coinmetria.

OKEx BTC / USDT contra S&Preu horari de futurs P 500. Font: Tradingview

Una caiguda espectacular de la dificultat minera

A causa del col·lapse del preu de Bitcoin des de finals de febrer, la xarxa de la criptomoneda va experimentar un canvi dramàtic en la dificultat de la mineria. el 26 de març. La dificultat minera va caure 15,95 per cent a 13.91T, segons Oklink.com

Això és la cinquena vegada a la història de Bitcoin que la xarxa ha reduït la seva dificultat en més d’un 10 per cent, i és la disminució més gran de la història poder absolut de hash segons Glassnode.

Segons dades de la piscina minera NovaBlock, Bitcoin’s caiguda de dificultat més gran en percentatge es va produir el 31 d’octubre de 2011, quan va baixar d’1,47 milions a 1,20 milions, un 18% menys. La caiguda de la dificultat indica que hi ha menys miners que competeixin pels bitcoins acabats d’encunyar, ja que va ser menys rendible fer-ho.

Segons la reducció a la meitat de BTC d’Oklink pàgina de compte enrere, s’espera que la reducció a la meitat de Bitcoin es produeixi al voltant del 12 de maig. La recompensa per blocs de Bitcoin disminuirà de 12,5 monedes per bloc a 6,25 després de la meitat. Els usuaris poden veure el compte enrere en directe a la pàgina.

Dificultat Bitcoin contra preu. Font: Glassnode

Els miners de Bitcoin no es rendeixen

D’acord amb Dades de tokenanalyst citat pel cofundador i CEO Jai Prasad a Twitter, els saldos dels miners no disminueixen, tot i la caiguda del preu deguda a COVID-19. Els miners i piscines més importants treballen com de costum. Però el preu mitjà de venda de les plataformes mineres ha caigut un 30-50 per cent en comparació amb el preu previ al Festival de Primavera Xinès a mitjan febrer, segons un entrevista de miner per Odaily.

Wu Jihan, conseller delegat de Bitmain dit dins una entrevista aquesta setmana que és relativament optimista sobre el preu de Bitcoin el 2020. A causa de la recuperació de l’activitat econòmica i de les polítiques d’alleujament quantitatiu dels governs, creu que s’hauria de recuperar el preu dels actius financers.

A més, va aparèixer un nou tipus de plataforma minera Bitmain, l’Antminer S19 en venda aquesta setmana passada, es va esgotar en 24 hores. La potència de càlcul de S19 ha arribat a 110T, que actualment és la plataforma minera més avançada, per davant dels competidors.

 Saldo miner agregat. Font: Tokenanalyst

La línia de tendència alcista no és vàlida

El preu de Bitcoin va caure per sota de 6.400 dòlars divendres, un nivell crucial per a un període de temps a curt o mitjà termini, segons l’equip d’anàlisi del mercat d’OkEx el 27 de març. La criptomoneda líder cotitza al voltant dels 6.200 dòlars a la premsa.

Preu OKEX BTC / USDT. Font: OKEx

La proporció BTC llarg / curt, que mostra la proporció d’usuaris amb posicions netes llargues i curtes durant un període de temps determinat, actualment torna a 0,96 després d’un descens fins a 0,67 el dissabte 28 de març. El nombre d’usuaris amb posicions curtes és encara lleugerament superior a llarg.

Relació BTC llarga / curta 3 / 22-3 / 30. Font: dades de negociació de derivats OKEx

El nou contracte trimestral de futurs de Bitcoin (BTCUSD0626) es va llançar divendres a la tarda, hora de Hong Kong. El gràfic següent mostra una prima negativa de 44 dòlars entre el futur trimestral i els preus spot al moment de la premsa, cosa que indica que la majoria dels participants del mercat esperen que el preu spot es mogui cap avall cap endavant.

Base futura trimestral de BTC 3 / 22-3 / 30. Font: dades de negociació de derivats OKEx

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner