BTC es trenca per sota de la línia de tendència alcista, l’estabilització superior als 6,3 mil milions de dòlars podria provocar un rebot: Crypto Market Daily

Els mercats de criptomonedes van caure bruscament durant el cap de setmana, i la majoria de les monedes principals van experimentar un lleuger repunt aquest matí, dilluns 30 de març.

Bitcoin (BTC) ha augmentat aproximadament un 3 per cent en les darreres 24 hores, operant al voltant de 6.300 dòlars, després de caure per sota de la marca de 6.000 dòlars el diumenge.

L’èter (ETH) va seguir un patró similar, que ara va pujar al voltant del 2,3 per cent fins a cotitzar a 132 dòlars després de baixar fins a 123 dòlars el cap de setmana.

XRP de Ripple es manté a prop del nivell de resistència a curt termini de 0,175 dòlars, tocant 0,18 dòlars el cap de setmana abans de tornar a baixar. La tercera moneda criptogràfica més gran està experimentant un creixement de poc menys de l’1 per cent el dia.

El rebot de Bitcoin trontolla, els bous semblen estabilitzar-se per sobre dels 6,3 milers de dòlars

Gràfic 4H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

BTC havia estat negociant lateralment per sobre de 6.400 dòlars durant gairebé una setmana completa, però no va poder continuar la tendència de rebot a gran escala durant el cap de setmana. Dissabte, 28 de març, el preu va caure bruscament i va caure per sota dels 6.000 dòlars el diumenge a la nit. Després d’estabilitzar-se a prop de 5.850 dòlars, Bitcoin ara s’ha recuperat fins als 6.300 dòlars a la premsa.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que, a mesura que augmenta la quantitat de volum baixista i el preu ha baixat per sota de la línia de tendència alcista, significa que el rebot en aquesta etapa ha finalitzat. Tot i això, l’espai negatiu depèn de la força del nivell de rebot a curt termini.

Si el preu pot pujar ràpidament per sobre dels 6.300 dòlars i s’estabilitzar-hi, llavors 5.850 dòlars es convertiran en un fons relativament fort. Per contra, el preu pot baixar encara més fins als 5.500 dòlars i sortir d’un patró de doble fons.

Els volums de negociació de BTC segueixen sent baixos

El gràfic d’un dia anterior de Bitcoin mostra que el rebot recent ha estat bloquejat per MA (30), ja que aquesta mitjana mòbil sempre serà la primera resistència quan el preu s’està bombant. Durant els primers dies de març, MA (30) havia demostrat ser un nivell de resistència eficaç, i aquesta és la segona vegada que es prova la seva força.

El gràfic de volums mostra que, després de l’anterior caiguda del mercat de fa dues setmanes, el volum total roman reduït fins avui. Aquesta condició fa que el rebot no sigui capaç de trencar 7.000 dòlars. Tot i això, la bona notícia per als bous és que el volum de vendes actiu tampoc és pesat en aquest moment, de manera que no serà fàcil per a un abocament important a curt termini.

5.600 dòlars serà una posició crucial que determinarà la propera tendència. Si es pot suportar el preu per un període de temps superior a 5.600 dòlars, serà més endavant tornar a provar 7.000 dòlars en el futur. En cas contrari, la tendència pot provar més a prop de 5.000 dòlars per trobar un altre fons, que probablement formarà un patró de doble fons.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.300 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 6.450 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.000 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 5.850 dòlars

El preu de l’ETH s’ha suprimit en un nivell de 134 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

L’ETH va caure fins als 123 dòlars el cap de setmana, que s’acosta molt al fort nivell de suport de 120 dòlars. Per tant, no hi ha molt marge per a una pressió descendent continuada.

Actualment, el preu se suprimeix en 134 dòlars. Si la tendència es traspassa aquest punt, pot continuar repuntant. Per contra, hi ha la possibilitat de continuar provant l’àrea de suport de 123 o fins i tot entre 110 i 120 dòlars.

Els inversors haurien de notar que si 123 dòlars poden ser un suport eficaç a curt termini, la força dels bous es recuperarà més ràpidament. Tanmateix, si el preu de l’ETH baixa per sota d’aquest nivell, significa que l’activitat absorbent continua en procés amb la majoria de fons i és probable que el preu deixi de caure al voltant dels 110-120 dòlars..

Sembla que el sentiment del mercat dilluns és una mica més positiu que la setmana passada, és un bon senyal per al mercat, ja que pot haver-hi nous fons.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 134 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 145 dòlars
 • Assistència a curt termini: 123 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 120 dòlars

L’activitat comercial XRP és elevada

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

El cap de setmana, XRP va assolir un màxim de 0,1800 dòlars. Tanmateix, a mesura que es va debilitar tot el mercat, el preu va caure ràpidament per sota dels 0,1650 dòlars i ara repunta per sota de la forta resistència dels 0,1750 dòlars. Els bous han estat fortament suprimits en aquesta zona i probablement retrocediran a uns 0,1680 dòlars al dia.

És possible tractar la tendència horària recent com un fons M. Si el preu no pot superar els 0,1750 dòlars a curt termini, pot significar que es formarà aquest patró i presenta una inversió baixista.

Els inversors també haurien de notar que, en comparació amb BTC i ETH, el comerç XRP és actualment més actiu. Això significa que el rang de fluctuació de la moneda pot ser més gran, de manera que controlar el risc quan es negocia és encara més important.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1750 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1820 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1650 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1610 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner