Els mercats criptogràfics cauen en pànic, augmenten les possibilitats de correcció: mercat criptogràfic diari

Els mercats criptogràfics van experimentar caigudes devastadores a partir del dijous 12 de març i van continuar caient de la nit al dia.

El preu de Bitcoin (BTC) va caure d’uns 7.300 dòlars a menys de 6.000 dòlars en aproximadament una hora el dijous, i va caure a un valor inferior a 4.000 dòlars a primera hora del 13 de març..

A partir del divendres al matí, BTC s’ha estabilitzat una mica en el rang de 5.000 dòlars, tot i baixar gairebé un 15 per cent en les darreres 24 hores.

Ether (ETH) també va veure una caiguda sobtada ahir, que va perdre el control sobre els 200 dòlars i va caure per sota dels 100 dòlars durant la nit. En el moment de la premsa, la segona criptomoneda més gran ha repuntat una mica i ha baixat un 6% relativament suau fins a operar al voltant dels 130 dòlars. 

BTC / USD Intercanvi perpetu

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: okex.com

Després d’abocar a 3.800 dòlars, una caiguda del 50% del valor des del començament de la setmana, ahir a la nit, el preu de Bitcoin finalment s’ha estabilitzat i ha tornat a repuntar fins als 5.000 dòlars. Ara, les posicions de resistència a curt termini són de 5.570 i 6.680 dòlars.

En teoria, la tendència s’ha de corregir després d’una important caiguda a curt termini. Tot i que la condició actual està en excés, encara es pot mantenir si el pànic del mercat no es digereix durant el cap de setmana.

El gràfic de volums de Bitcoin mostra una disminució de la venda de fons. Tot i això, la tendència es pot revertir de manera inesperada, tal com va passar amb la deixalleria d’anit. Ara és important esperar un període més llarg per poder jutjar si la tendència s’estabilitzarà o no.

Abans que les dues línies del MACD (Moving Average Convergence Divergence) creguin la línia zero, sempre existirà el risc que el preu baixi més. 

Els comerciants mostren pessimisme, el preu inferior pot ser encara més baix

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Souce: okex.com

Ahir BTC es va veure afectada pel debilitament continuat dels fonaments. Un cop la moneda va caure per sota del nivell de suport de 7.000 dòlars, no es va aturar i va continuar alliberant el volum de vendes. En poques hores, el preu es va reduir a uns 4.000 dòlars i ara s’ha estabilitzat breument en 5.000 dòlars.

Els analistes d’OKEx creuen que, tot i que el preu d’aquesta setmana va mostrar un patró feble després de no provar la resistència de 8.000 dòlars, encara és estrany veure un descens de gairebé el 40% en un dia.

Aquest descens a curt termini de les cascades és sovint a causa del pànic com a conseqüència del brot. Pel que fa a la situació actual, el senyal que el descens s’aturarà encara no és evident. Els fons “inferiors” per hores es limiten, cosa que demostra que la majoria d’inversors encara esperen pitjor en el futur i que la seva voluntat de compra no és forta.

A curt termini, es recomana prestar atenció a si el preu pot arribar a un nou mínim. Si cau per sota dels 3.800 dòlars, pot continuar provant l’àrea inferior a principis del 2019. El costat estable que apareix a nivell diari pot formar un fons i després repuntar. Com que el sentiment del mercat encara no s’ha estabilitzat, encara hi ha un risc important.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 5.570 dòlars       
 • Resistència a mitjà termini: 6.680 dòlars
 • Assistència a curt termini: 4.590 dòlars
 • Assistència a mitjà termini: 3.800 dòlars

Intercanvi perpetu ETH / USD

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: okex.com

Ahir ETH va caure per sota dels 100 dòlars i es va apropar al mínim històric de 80 dòlars. Els bous es van reposar ràpidament i van tornar el preu per sobre dels 120 dòlars. En el moment de la premsa, la moneda segueix una tendència alcista, que cotitza poc per sobre dels 130 dòlars.

Hi ha una forta resistència al voltant dels 145 dòlars. La venda activa va mostrar una contracció evident. Si el preu no es baixa per sota dels 100 dòlars, la probabilitat d’entrar en una tendència de consolidació és elevada.

Els analistes d’OKEx recorden als inversors que si les activitats comercials es poden mantenir a un nivell baix durant els propers dies, és un senyal de l’aturada de l’abocament: l’estabilització durant només unes hores o fins i tot un dia no pot assegurar que el període baixista s’acabi.

És una bona oportunitat entrar en una petita posició curta si el preu continua fallant en la prova de 145 dòlars, tot establint una aturada de pèrdua segura d’uns 150 dòlars. Trencar 145 dòlars pot significar entrar en una posició llarga si s’estabilitza la primera devolució de trucada.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 150 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 145 dòlars
 • Assistència a curt termini: 94 dòlars
 • Assistència a mitjà termini: 86 dòlars

Elecció del comerciant: TRX / USD Perpetual Swap

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H TRX / USD. Font: okex.com

TRX va crear un nou mínim al voltant dels 0,006 dòlars i ara torna a recuperar-se fins als 0,01 dòlars temporalment.

El primer nivell de resistència efectiu és de prop de 0,01080 $, ja que és relativament feble. Trencar aquesta posició no pot garantir res, però tornar a 0,01200 $ és un senyal estabilitzador..

Amb la disminució del volum de negociació, és difícil baixar de la part inferior anterior. És probable que hi hagi més fons per construir posicions per aquí, ja que el nou mínim serà un preu de mentalitat adequat.

El MACD indica que a creu daurada es formarà en les properes hores. Aquest és un bon senyal per als borsistes, però els inversors haurien de centrar-se més en la resistència cap amunt: el risc de caiguda encara existirà si el preu crucial és irrompible.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,01080 dòlars
 • Resistència a mig termini: 0,01200 dòlars
 • Assistència a curt termini: 0,0081 USD
 • Suport a mitjà termini: 0,068 dòlars

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Promo
banner
Promo
banner