El gràfic BTC 1H introdueix un triangle de convergència, l’amplitud reduïda causa un mercat extrem: mercat criptogràfic diari

Dijous 9 d’abril: la majoria dels principals mercats de criptomonedes experimenten poca volatilitat durant les darreres 24 hores.

Bitcoin no aconsegueix provar 7.400 dòlars

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

Ahir, BTC va recuperar els 7.200 dòlars, després de no provar 7.450 dòlars, ja que l’energia alcista era més feble, fins i tot el preu no va superar els 7.400 dòlars i ara retrocedeix cap als 7.200 dòlars..

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que, amb el recent rebot bloquejat a 7.500 dòlars, la tendència ha tornat a entrar en una fase de consolidació horària. Com que el fons de retrocés actual es mou gradualment cap amunt, el patró alcista horari no es trencarà fins que el preu baixi de la línia de tendència alcista.

Com que el suport regional per sobre de 7.000 dòlars s’ha verificat efectivament moltes vegades recentment, la probabilitat de caure per sota de 7.000 dòlars és baixa a curt termini. Els inversors han de prestar atenció a si la tendència de 1 hora pot trencar efectivament l’àrea del triangle de convergència.

Trencar la vora superior significa que el preu pot tenir l’oportunitat de provar la resistència de 7.500 dòlars. BTC pot continuar trobant assistència per sobre de 7.000 dòlars si es trenca per sota de la vora inferior.

BTC podria retrocedir fins als 6.000 dòlars abans de recuperar-se

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

A jutjar pel gràfic diari anterior, el preu avança gradualment cap al final de la falca baixista. Combinat amb la resistència superior a 7.500 dòlars, aquest patró té una alta probabilitat de formar-se.

Si la tendència cau per sota de la vora inferior de la falca, es torna a formar un fons escalonat per sobre dels 6.000 dòlars. En cas contrari, si els bous poden trencar la vora superior, significa que el patró baixista no és vàlid i que les perspectives del mercat són alcistes..

El gràfic de volums indica que el patró de falca baixista es pot formar amb èxit, ja que els nivells de volum alcista es redueixen després de la consolidació de la tendència diària. Per tant, els inversors haurien de preocupar-se més per la vora inferior. És possible que abans de reduir-se a la meitat al maig, el preu de BTC experimenti un altre retrocés fins als 6.000 dòlars i després es recuperi.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.400 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.500 dòlars
 • Suport a curt termini: 7.250 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 7.050 dòlars

BCH cau després de la meitat d’ahir

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H BCH / USD. Font: OKEx.com

El preu del BCH es va reduir ràpidament després que ahir la moneda es reduís a la meitat ahir i es va mantenir temporalment amb 260 dòlars. Amb la contínua reducció del volum de negociació, és poc probable que el preu arribi a un nou màxim a curt termini.

280 dòlars serà el preu crucial que determinarà la direcció a curt termini, ja que és la vora superior de l’última zona de xoc abans de l’enfonsament al març. Si el preu es pot estabilitzar allà, és probable que torni a 300 dòlars.

La tendència a mig termini es pot centrar en el nivell clau d’assistència de 250 dòlars. Si la tendència pot continuar estabilitzant-se en aquest punt o fins i tot en 260 dòlars, després d’un període de consolidació, hi ha la possibilitat de superar el màxim anterior. En cas contrari, pot continuar retrocedint a la zona de xoc per sota dels 246 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 280 dòlars
 • Resistència a mig termini: 300 dòlars
 • Assistència a curt termini: 260 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 245 dòlars

BSV va veure un rebot, però continua sent volàtil

Dades de permutació perpetua 1H BSV / USD. Font: OKEx.com

Tot i que Bitcoin SV (BSV) també va caure enrere després de trobar-se amb una forta resistència, va rebotar fortament després de rebre el suport de 204 dòlars. Actualment es troba sota pressió a la regió de 228 a 230 dòlars.

L’àrea encerclada del gràfic anterior indica l’àrea de resistència dura entre 208 i 250 dòlars. És possible que els fons majoritaris puguin empènyer el preu a aquesta zona, però poden retrocedir ràpidament sense un senyal clar. Per tant, és alt risc obrir una posició llarga al voltant del preu actual a 250 dòlars.

Tenint en compte que la reducció a la meitat de BSV es produirà divendres, encara hi ha una certa probabilitat que el preu provi 230 dòlars. Però cal recordar als inversors que BSV és una moneda volàtil entre les monedes tradicionals i és molt probable que la tendència extrema es produeixi de manera contínua, de manera que encara s’ha de tenir en compte el factor de risc.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 221 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 228 dòlars
 • Assistència a curt termini: 210 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 204 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner