Crypto Market Daily (2,19) ​​| 10.200 dòlars s’ha convertit en una posició clau per a BTC per provar el seu màxim anterior, la tendència pot continuar consolidant-se si cau per sota de 10.050 dòlars.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC. BTC va bombar aproximadament 9.700 dòlars amb un volum lleugerament augmentat ahir a la nit i va ser bloquejat per 10.200 dòlars i va entrar en consolidació. Neo, analista d’OKEx, creu que l’àrea entre els 9.500 i els 9.700 dòlars s’ha tornat a verificar com a suport eficaç actualment. No obstant això, la quantitat de volum de rebot no és suficient per promoure l’augment de la tendència a gran escala. Per tant, superar el nivell de resistència de 10.200 dòlars encara necessita el procés d’absorció de comptadors. Si el preu pot superar els 10.050 dòlars al dia, la probabilitat d’avenç amb un augment del volum és elevada a curt termini. Per contra, si torna a caure per sota dels 10.000 dòlars, la propera meitat d’aquesta setmana pot continuar consolidant-se. Els inversors poden seguir prestant atenció a la força de suport de 10050 $. Si és difícil trencar aquest punt en poques hores, pot convertir-se en un punt d’entrada adequat.

Caràcter de nivell1D: alcista

Aquest és el gràfic diari de BTC, després de tocar el fons de l’escenari, que ronda els 9500 dòlars, sembla que la tendència té un senyal de recuperació de la màxima anterior. No obstant això, el volum actual de rebot indica un nivell relativament feble i no és fàcil trencar 10.200 dòlars, per no parlar de la part superior al voltant de 10500 dòlars..

Analitzant a partir de la tendència diària, l’espai ascendent és possible aturar-se entre 10200 i 10500 $ si aquesta etapa alcista no es pot mantenir. En aquesta condició, es pot formar un patró doble superior i es produirà un retorn de trucada a mig termini.

Els inversors només assenyalen que l’estabilització del preu en 10200 dòlars és una condició previsió alcista i que si es pugui crear un nou màxim depèn de la força dels bous. Crec que el trencament no hauria de passar a curt termini, ja que els bous necessiten temps per consolidar-se i absorbir els comptadors entre $ 10200 ~ $ 10500.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini10200 dòlars de resistència a mitjà termini10500 $

Suport a curt termini10050 $ Assistència a mitjà termini9850 $

ETH perpetu contracte

Caràcter de nivell 1H-consoldació

Aquest és el gràfic d’ETH d’1 hora, tal com s’esperava ahir, es va recolzar a l’escot per sobre dels 260 dòlars i va continuar rebotant durant diverses hores. Va entrar en una consolidació propera al màxim anterior de 287 dòlars, i l’estabilització per sobre dels 275 dòlars també reflecteix la forta acceptació dels bous. No obstant això, en aquesta etapa, la magnitud dels fons alcistes és significativament més feble que la de l’alça alcista anterior. Fins i tot si pot superar l’últim nivell a curt termini, és difícil superar els 300 dòlars. Per tant, el nivell de volum de negociació determinarà les perspectives del mercat.

Al vespre, els inversors haurien de tenir en compte que si el preu cau per sota dels 275 dòlars, és un senyal que la tendència es pot consolidar i que s’acompanyarà amb el descens..

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini284 dòlars de resistència a mitjà termini287 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 275 dòlars260 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1H-consolidació

Contracte perpetu OKEx: XRP s’estabilitza a l’àrea de 0,2930 dòlars, que és l’escot de la part inferior, i això significa que aquest fons d’inversió és vàlid i que la tendència a curt termini serà alcista. Tanmateix, si veiem la meitat del gràfic, podem trobar que la resistència al voltant de 0,3030 dòlars també és un altre escot d’un top fa unes dues setmanes, la resistència és més forta que la força de suport de 0,2930 dòlars, per tant, crec que hi haurà més temps consolidació abans que comenci una altra alcista.

En comparació amb el període de tendència de devolució de trucades de fa 2 setmanes, el volum de negociació és absolutament inferior i això significa que és un procés d’absorció de comptadors a algunes balenes grans, si el volum augmenta gradualment, és un senyal de trencament.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2980 $ Resistència a mitjà termini: 0,3030 $

Assistència a curt termini: $0,2930 Suport a mitjà termini :$0,2885

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner