Crypto Market Daily (2,17) | BTC torna a formar un patró de capçalera i espatlles a nivell d’hora i es preocupa si el preu pot repuntar a l’escot.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC. BTC va entrar en un mercat de devolució de trucada el cap de setmana passat i el preu va caure ràpidament per sota dels 10.000 dòlars, actualment es manté per sobre dels 9.700 dòlars. L’analista d’OKEx Neo creu que el volum de negociació ha continuat reduint-se després de superar els 10.000 dòlars recentment, i la pujada també s’ha alentit en comparació amb l’anterior. Amb l’àrea de resistència forta prop de 10.000 dòlars, sempre existirà el risc d’inversió, per tant, la fase de devolució de trucada després de suspendre la prova contínua de 10.500 dòlars s’ajusta a les expectatives. Actualment, el nivell horari forma el patró del cap i les espatlles. L’escot a la part inferior de les espatlles és a prop de 9700 $. Hi ha una alta probabilitat que el preu deixi de caure en aquesta posició. No obstant això, el rebot de les últimes hores és feble i es mantenen formant múltiples ombres superiors i llargues dels canelobres. La possibilitat de situar-se per sobre dels 10.000 dòlars a curt termini és petita i els toros encara necessiten temps per acumular energia. Recordeu als inversors que és probable que la tendència recent trenqui els 9700 dòlars en el futur i continuï provant la zona per sobre dels 9.500 dòlars.

Caràcter de nivell1D: alcista

Aquest és el gràfic diari de BTC, és clar veure que hi ha una línia blava que he afegit al gràfic i aquesta és la mitjana mòbil de 30 dies que es pot jutjar a mesura que la tendència alcista s’ha trencat o no.

En general, la devolució de trucada després de cada etapa alcista hauria de ser suportada per MA (30) si el gran nivell alcista pot continuar. Per tant, els inversors podrien prestar més atenció a la zona propera als 9500 dòlars, com si es trencessin els 9700 dòlars, si el preu pot obtenir suport, és possible que el mercat posterior pugui recuperar-se, però si es trenca MA (30), es pot obtenir una devolució de trucada més llarga que se situa a uns 9.000 dòlars. succeeix en aquesta condició.

La tendència alcista es pot mantenir més temps si l’energia és prou forta, ja que la cinquena ona actual hauria de ser l’extensió, en cas contrari pot significar que s’ha acabat l’etapa actual de 5 ones alcistes diàries, la tendència necessita més devolució de trucada.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini9850 $ Resistència a mitjà termini10050 dòlars

Suport a curt termini9700 $ Assistència a mitjà termini9550 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1H-consoldació

Aquest és el gràfic d’ETH d’1 hora, al meu entendre, el rebot es pot produir per sobre dels 235 dòlars en l’estat actual, com mostra el gràfic, de fet, la devolució de trucada durant el cap de setmana passat gairebé ha digerit la quantitat de comptadors que al voltant dels 260 dòlars ~ els 275 dòlars absorbit prèviament.

El gràfic també mostra que, en el futur, la tendència ha de digerir la bomba entre $ 235 ~ $ 260, per tant, l’àrea propera a $ 235 pot ser un fons dur i pot començar una altra alcista.

Recordeu als inversors que la tendència actual encara es troba en una consolidació, l’AM (30) s’està convertint en una dura resistència quan disminueix, si el rebot no pot superar-lo, cal tenir més en compte la caiguda del risc.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini252 dòlars de resistència a mitjà termini260 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 245 dòlars235 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1H-consolidació

Contracte perpetu OKEx: XRP va abocar molt durant el cap de setmana passat, gairebé ha suposat la majoria de pujades durant la setmana sencera passada, i l’estat actual de XRP és a la meva caducitat, ja que és una moneda que pot bombar més quan el mercat és constant i bolcar més quan el mercat és caient.

A causa del fort suport al voltant de 0,2670 dòlars, la tendència pot deixar de disminuir, però és difícil recuperar-se més a curt termini, ja que el volum de compra és pobre en rebots, 0,2884 dòlars i MA (30) esdevindran resistències efectives al mateix temps. La tendència necessita més temps per consolidar-se i abandonar més comptadors per preparar-se per al trencament, per tant, es pot formar un patró d’espatlla dreta si es pot estabilitzar a 0,2670 dòlars..

Els inversors haurien de recordar que trencar l’AM (30) només pot significar que el preu no baixarà més a curt termini, però no vol dir que arribi un altre alcista, l’anomeno rebot abans de trencar el pesat top.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2840 $ Resistència a mitjà termini: 0,2884

Assistència a curt termini: $0,2770 Suport a mitjà termini :$0,2670

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner