El fons de retrocés de BTC continua movent-se cap amunt, però als Bulls encara els falta energia per trencar el patró de consolidació: Crypto Market Daily

Avui, 2 d’abril, els mercats de criptomonedes han experimentat un modest repunt, amb les millors monedes de tota la junta guanyant entre el 2-5 per cent el dia per pressionar el temps.

Bitcoin (BTC) ha registrat el major creixement diari entre les vint millors monedes, amb un augment del 5% en les darreres 24 hores. La moneda finalment va poder sortir del rang de 6.300 dòlars on es va quedar atrapada, superant els 6.600 dòlars actuals.

L’èter (ETH) ha guanyat gairebé un 4 per cent el dia, superant el nivell de resistència entre 134 i 135 dòlars. La moneda es cotitza al voltant de 138 dòlars al moment de la premsa.

El XRP de Ripple ha experimentat un creixement relativament inferior (una mica menys del 2% avui), però també ha aconseguit superar el seu nivell de resistència de 0,175 dòlars.

El fons de retrocés de BTC supera els 6.000 dòlars

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Aquest matí, BTC ha començat un fort rebot a nivell d’hores per sobre dels 6.150 dòlars. La tendència es va bloquejar quan va tocar els 6.800 dòlars, que era l’àrea comercial intensiva la setmana passada. Com que el retrocés era limitat, el preu s’ha estabilitzat per sobre dels 6.600 dòlars actuals.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que, a mesura que la tendència de les darreres tres setmanes ha entrat en un període d’estabilitat, el fons de retrocés del nivell horari ha passat gradualment de 5.650 dòlars a uns 5.850 dòlars i, després, a 6.150 dòlars ahir.

Tanmateix, el fet de no provar 6.800 dòlars significa que hi ha una energia alcista limitada i que és difícil continuar amb l’impuls. Per tant, si el preu es pot estabilitzar per sobre dels 6.500 i els 6.600 dòlars actuals, és possible tornar a provar la zona superior.

En cas contrari, els inversors han de prestar atenció a si el fons després del retrocés pot, de fet, continuar ascendint. La consolidació es pot estendre si el preu cau per sota de 6.150 $.

Bitcoin prova la resistència MA (30)

El gràfic superior a 1 dia de Bitcoin mostra que el rebot d’avui és gairebé el més fort d’aquesta setmana i ara el preu posa a prova la resistència de la mitjana mòbil de 30 dies (MA (30)).

Tanmateix, els inversors haurien d’adonar-se que el volum de compra d’avui fins ara no ha mostrat signes evidents d’augment, però en general es produeix una gran fluctuació a la nit (HKT). Per tant, si el volum encara no té cap senyal de pujada més endavant, serà difícil trencar el MA (30).

Un altre punt que han de tenir en compte els inversors és que, fins i tot si la tendència trenca el MA (30), és possible que sigui un fals trencament, si el preu es manté suprimit en 7.000 dòlars.

La tendència diària es converteix ara en una consolidació, ja que 6.000 dòlars sembla ser un fort nivell de suport actualment. És possible que la tendència es mogui junt amb l’AM (30) i, després que la majoria dels fons comercials estiguin preparats, és hora de seleccionar una direcció.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.800 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 6.900 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.500 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.300 dòlars

ETH prova 135 $ com a nivell de suport eficaç

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

Després d’haver estat suprimit contínuament per 135 dòlars, ETH finalment ha trencat aquest preu aquest matí i ha mostrat signes d’estabilització. Si el preu es pot continuar recolzant en 135 dòlars, hi ha una certa probabilitat que el mercat continuï obrint 140 dòlars i fins i tot provi la resistència de 145 dòlars. En cas contrari, ETH pot buscar assistència a prop de 130 dòlars.

Des de la perspectiva de la força del suport, els 135 dòlars solien ser un nivell de resistència i suport dur durant els darrers dies. Si aquest nivell no pot ser eficaç, vol dir que augmenta el risc de baixar del preu i que les següents dues posicions de defensa seran de 130 i 123 dòlars. És gairebé impossible crear un nou mínim immediatament.

El volum d’aquest rebot és una mica més pesat que l’anterior, és raonable esperar un rebot més llarg.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 139 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 144 dòlars
 • Assistència a curt termini: 135 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 129 dòlars

XRP va poder veure un rebot continuat

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

L’impuls de rebot de XRP no ha disminuït després de superar els 0,1750 dòlars. Tot i que està sotmès a una pressió temporal de 0,1785 dòlars, els inversors han de prestar atenció a si la retirada es pot continuar recolzant a 0,1785 dòlars. Es pot esperar que la tendència faci un nou rebot si es pot estabilitzar.

Els inversors també han de tenir en compte que el volum de bombament actual és una mica inferior al del passat. A més, el preu ha deixat de pujar dues vegades després de tocar 0,1785 dòlars. Això significa que no serà fàcil sortir de l’àrea actual amb els nivells de volum que estem veient ara.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1785 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1820 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1750 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1710 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner